| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Astma

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3742  [Dalších 3692 >>]
minajevka 154407
21.7.2017 10:22:33
I já jsem měla velké potíže po použití Ventolinu. Vzala jsem 1 ml Ventolinu a 4 ml fyziologického roztoku a aplikovala jsem to do dýchací trubice - mám tracheostomii už 12 let a CHOPN (chronickou obstrukční plicní nemoc). Ventolin jsem si vzala večer před spaním, začalo mi silně bušit srdce, cítila jsem tlak na prsou a slabost v končetinách. Spát jsem nemohla - asi mi vyrušil účinek léků na spaní. Po 2 hodinách mi tep klesl na přijatelnou hodnotu, Ještě jsem do sebe vstříkla 5 ml fyziologického roztoku - aby snad účinky Ventolinu zmírnil - ale bohužel se tak nestalo. Musela jsem si vzít znovu prášky na spaní, abych usnula - ty už zafungovaly. Ventolin zatím přestanu brát a proberu to se svým plicařem. Něco takového bych už zažít nechtěla. Ještě dnes ráno mi není dvakrát dobře, cítím se slabá a končetinám moc nevěřím. Nevím, co je ten Ventolin za sajrajt _ chemickému složení nerozumím - nejsem chemik. Tolik moje zkušenost.

Hanyzka71 153985
15.7.2017 16:36:50
Prosím, jak se dostat na konkrétní kontakt, jsou někde mailové adresy? Jedná se mi o tyto názory ohledně astma. Potřebovala bych kontakt na paní Lenku, která bere bylinky na astma. Neodpověděla mi. Dekuju Hanka
Hanyzka71 153985
14.5.2017 8:41:04
Ahoj Leni, prosím Tě, můžeš mi poradit, jaké bylinky užíváte na astma? Mám ho, dcera také. Bereme dcera DuoResp a já Flutiform, který mi nevyhovuje. Dcera nyní kojí, má tříměsíční miminko. To nevím, jestli bylinky může, ale po kojení určitě. Každopádně se chceme vyčistit a astma mít pod kontrolou bez těch sajrajtů s kortikoidy. Děkuji Ti Hanka, mail: hanyzka71@seznam.cz
Dana Lučivňáková 153733
6.4.2017 8:29:22
Zdravím,
mám stejný problém, po přečtení příbalového letáku ke DuoResp Spiromax jsem se vyděsila, lékař, který má nezletilého syna v péči, povolil jen 1 vdech ráno, ale stejně mám strach - dnes, po dvou dnech aplikace, se synovi ráno po probuzení špatně dýchalo, bušilo mu srdce podobně jako by byl předávkovaný např. Ventolinem. Zůstala jsem s ním raději doma a budu volat lékaři. Samozřejmě nemůžu úplně vyloučit náhodu, ale tyhle potíže už syn neměl víc jak rok.
Lenka 152845
19.2.2017 12:11:01
Také jsem brala léky na alergie a astma, moje tři děti také navštěvovali alergologii. Už šest let jsme všichni bez léků a z alergologie jsme vyloučeni, protože nám paní doktorka nemá na co dát léky. V kartě všichni máme napsáno:Nyní na bylinkách, pokračovat v léčbě. :-)
Samika 28149
16.2.2017 23:13:19
Syn, 11 let dneska dostal na astma na alergologii lék Duo Resp Spiromax a je tam na krabičce velkým písmem, že to není určeno pro děti a dospívající do 18 let. Mě se vůbec nechce mu to dávat, určitě pro to má výrobce důvody a léky pro děti snad existují. Dávají to alergologové běžně?
Samika 28149
16.2.2017 23:01:09
Syn, 11 let dneska dostal na astma na alergologii lék Duo Resp Spiromax a je tam na krabičce velkým písmem, že to není určeno pro děti a dospívající do 18 let. Mě se vůbec nechce mu to dávat, určitě pro to má výrobce důvody a léky pro děti snad existují. Dávají to alergologové běžně?
Bouřka 7675
22.1.2017 22:59:46
Jo, máme to podobně, jak se mu to jednou rozjede, což je prakticky při každé virozce, tak to končí prakticky nepřetržitým záchvatem kašle. Takže máme doporučeno nasazovat Ventolin. Když byla snaha léčit to jen léky na suchý kašel, tak to končívalo aplikací kortikoidů.
daba+holčička 55689
22.1.2017 19:27:51
To jo, ale astmatik suše kašle po každém nádechu, stačí k tomu obyčejná rýma. Takže já nasazuju celej arzenál co máme, ale je fakt, že ho máme už vyzkoušenej a původně to brala dlouhodobě.
dryjáda 118607
22.1.2017 16:31:59
Chci tím napsat, že pokud dítě nemá dýchací potíže a jeho kašel je jen "pseudoastmatický",tj. nemáte diagnostikované astma, rozhodně bych nenasazovala drasťárny na běžný suchý kašel. Nejsem lékař, ale zkušenosti mám bohaté.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 3742  [Dalších 3692 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.