Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
wer | 81075 |
3.4.2018 17:10:30
Stačí dobrá ZUŠ. Talent je dobré rozvíjet od mala, proč čekat do patnácti. Sama technika bez talentu určitě nestačí, to už spíš talent bez techniky. Ale "technika" pomůže talentu projevit se.
|
Danulu | 23974 |
3.4.2018 16:14:46
Tak technika se ma snad naucit tam. Co detirodicu ktere maji talent ale nemuzou si takovy kurz dovolit?
|
X__X | 145723 |
3.4.2018 15:26:59
Na talentovky se musis x let predem pripravovat? To je hruza,jakoby nestacil talent co maji
ale tak nemusíš, že jo. akorát pak musíš doufat, že u přijímaček tvůj talent bude natolik výrazný, abys byla lepší než uchazeči, kteří mají nejenom talent, ale zvládají i techniku |
Danulu | 23974 |
3.4.2018 15:21:31
Na talentovky se musis x let predem pripravovat? To je hruza,jakoby nestacil talent co maji
|
Danulu | 23974 |
3.4.2018 15:20:29
Evanek ma dcera stejne stara ma skoro stejny talent,taky kresli vsude a porad tuzkou a uhlem. Chci ji dat na nejakou grafickou skolu ale ona nechce kreslit na PC , nebo nejaky interni design, jeste mame cas tri roky,teda jestli nepujde na ten blby gympl,ale doufam ze ji to prejde
|
Evanek | 6714 |
2.4.2018 22:19:19
Dcera chodila do Svinova (ač nejsme že Svinova, stalo to za to tam jezdit) k paní učitelce Otiskové.
|
Janet+sluníčko:-) | 75570 |
2.4.2018 21:26:49
Ahoj, mám dceru 12 let. Je docela výtvarně nadaná. Říkají to i lidi, když vidí, co nakreslila. Má takový nějaký svůj osobitý styl. Baví ji hlavně kreslení tužkou, nebo prupiskou. Žádné vodovky ani tempery. Spíše kreslí. Nebo uhlem. Má bohatou fantazii. Vyrábí i svůj takový domácí časopis. A ty její komentáře k různým vystřiženým obrázkům z časopisů..... všichni se tomu fakt nasmějou. Prostě myslím, že je v ní talent. A ráda bych, aby zkusila se tomu věnovat pak - nějaká graficky zaměřená škola (po základní škole - po deváté třídě). Všude na takových školách ale jsou přijímačky talentovky. Tak mi řekla učitelka z výtvarky ve škole, ať ji dám od září do nějaké lidové školy umění na kreslení nebo nějakou výtvarnou tvorbu, aby se to rozvíjelo. A zvládla by talentovky.
Chodí i do kroužku keramiky (chodíme spolu) a vytváříme různé věci - má fantazii. Teď jsme jí koupili k narozeninám kvalitní foťák. Ráda fotí neobvyklé věci na mobil. Má cit pro vystižení obyčejných věcí, které já třeba vůbec necítím, že by vypadaly hezky na fotce. Tak teď bych byla ráda, kdyby zkusila rozvíjet i to focení. Můžete prosím doporučit nějaký kroužek nebo lidovku - Ostrava - ideálně Poruba, Svinov, Hlučín. Prostě Poruba a okolí? Výtvarka Focení Něco co má úroveň a je to odzkoušeno, že je to tam fajn. Děkuju. |
Vivien* | 151662 |
20.3.2018 21:40:12
|
Slupka | 133444 |
20.3.2018 21:20:41
http://deti.mensa.cz/ http://www.nadanedeti.cz/ |
daba+holčička | 55689 |
20.3.2018 21:02:28
Majáková,to nevím, mám dítě s SPU, bohudík pouze 1. podpůrný stupeň, ale zároveň bohužel, protože na ní sere pes. Ve třídě máme 3 děti v inkluzi a dcera je proti nim úplně v pohodě...Takže má smůlu.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.