| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Kniha přání a stížností

Co vám na Rodině nefunguje, co by chtělo vylepšit, co tu chybí a jakékoliv vaše náměty a nápady k serveru Rodina.cz

Pravidla a návod Jak diskutovat

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3339  [Dalších 3259 >>]
Monty 129940
30.12.2017 22:34:11
maargitt,
jo, doučování, stejný případ jako hypotéka. ~t~
Pitomost, kvůli který se některý lidi budou do krve hádat.
Ale tak když někdo tu potřebu má, od toho ostatně tenhle server je.
maargitt & dráčátka 67638
30.12.2017 22:30:40
já myslím, že vím co kudla má na mysli
docela si pamatuju nedávnou přestřelku "nikdy...."
nemám ráda "nikdy" a když je někdo rád a často používá, aby se vymezil, a pak otočí a "nikdy" je zas na scéně, ale pro opačnou situaci, to už si většinou nevydržím sedět na prstech
to že někdo změní názor chápu a považuju za přirozené. taky se mi to stává (pamatuju si, jak jsem kdysi byla třeba zarytý odpůrce myčky a dnes je to moje největší kamarádka, to je takový neutrální myslím případ)
Monty 129940
30.12.2017 19:23:00
Kudlo,
no jo, ale to by sis musela pamatovat VŠECHNO, a ne jen část, která se ti hodí. ~t~
Protože s tím nájemním bydlením je to úplně jinak, než tvrdíš.
Psala jsem a píšu pořád, že je nájemní bydlení ideální pro JEDNOHO člověka (dospělého, týká se i jednoho výdělečně činného + dítě/děti) a brát si hypotéku na byt, ve kterém ten dotyčný bydlí a z jednoho příjmu ji splácí je hloupost.
Kudla2 58452
30.12.2017 19:18:49
Monty,

ale kdepak, kdepak, tohle vůbec nemám na mysli.

Myslím tím výhradně VLASTNÍ postoje toho člověka (asi těžko někoho chráníš třeba tím, že si myslíš, že nejlepší řešení je nájemní bydlení a kdo si kupuje vlastní, je na hlavu), a to ještě ne všechny.

Plně chápu, že člověk během života názory může měnit a to dokonce i dost radikálně, ale přiznám se, že se zaměřuju na ty, který ten člověk napřed hodně urputně hájil a pak jakoby mimochodem vklouznul do opačnýho tábora a stejně urputně hájí zase opačný stanovisko, aniž by ten obrat o 180 stupňů nějak reflektoval.
xxxxxx2 134466
30.12.2017 17:58:43
"co někoho vedlo k tomu tohle donášet do školy, netuším ani omylem"

jo, to by mě zajímalo; co z toho kdo má?
JaninaH 12107
30.12.2017 15:30:46
“Bavily jsme se o tom i s kolegyněmi v práci. “
A hele, holky ze mzdovky po letech opět na scéně! :)
Monty 129940
30.12.2017 14:36:24
zefýr,
nebo tak. Člověk během života některé názory mění a nepřijde mi na tom nic divného.
Mně např. po týdnu vztahu manžel řekl, ať s něčím vážným jako je třeba svatba nepočítám. Měla bych mu to příležitostně omlacovat o hlavu? ~t~
zefýr 58223
30.12.2017 14:33:37
Kudlo, já si teď myslím často i jiné věci než před 14 lety... občas na svůj starý příspěvek narážím a čtu to se směsicí pobavení a údivu:)
Dětské postýlky - největší výběr na Favi.cz
Monty 129940
30.12.2017 14:20:38
Kudlo,
a napadlo tě někdy, že to ti lidi dělají záměrně? Že tím buď chrání sebe nebo někoho z okolí? Já tu víceméně píšu blbiny, ale i tak se mi stalo, že mi někdo z okolí řekl - tys prý o mně psala na Rodině, chodí sem moje sestra a poznala to, tak to tam prosím tě nepiš. I kdyby to byla sebevětší kravina, chápu, že to někomu vadí a vytahovat to po X letech mi přijde trapné. Proto až na výjimky reaguji na to, co lidi píši TEĎ a můžu si stokrát pamatovat, co psali před pěti lety. Asi k tomu měli nějaký důvod.
maargitt & dráčátka 67638
30.12.2017 14:07:01
kopretinko, nevím proč
dcera v první třídě chytila učitelku, která děti ničila disciplínou. KMoje dcera to snášela asi nejhůře, ale dobře to nesnášelo žádné dítě v té třídě. děti musely celou hodinu sedět v lavici, o přestávce taky a to zas musely jíst. Nesměly se jít potáhnou, popoívat si s kamarádem. Navíc se nad nimi vznášel takový divný systém sankcí. Třeba dcera dostala určitou sancki, že neví, kde se čte. V říjnu, listopadu. Učitelce nedošlo, že tio není nepozorností ale tím, že každé dítě čte jinak rychle a ona to třeba nestíhá. Jindy sankce za to, že místo osmičky napsala řádek se sedmičkiou. taky někdy v říjnu, prvňačka. Prostě se spletla, ale učitelka to brala jako že nedává pozor. A já to tu řešila, byl to můj první střeti se školním systémem a nevěděla jsem vůbec, co s tím, jak je to jinde apod.
co někoho vedlo k tomu tohle donášet do školy, netuším ani omylem
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 3339  [Dalších 3259 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.