Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
jandulkaja | 45944 |
23.9.2008 19:44:57
Tak to je dobře,jen se hezky kurýruj ať to všechno klapne
|
barkula | 43044 |
23.9.2008 18:54:38
ahojík,o)))je dobře,že se uzdravuješ,u nás to pomalu taky opadává,o))))
|
jandulkaja | 45944 |
22.9.2008 21:09:32
Ahoj,no zatím to s nima fakt jde.Ale abych to nezakřikla co.Mě už je líp,jen rýma mě trápí.
No to se koukej uzdravit,ať už tohle máš za sebou a pak už chci tady vidět jak zahlásíš dvě// |
barkula | 43044 |
21.9.2008 10:23:22
ahojík,o)záááávidím,teda myslím tu bezproblémovou pubertu,o)))
jinak tak se honem uzdrav,o)já teda nevím kdy se uzdravím,už mi začlo být trochu lépe a hned mě chytly asi průdušky,no a co čert nechtěl,že.tak nemůžu být doma a léčit se,ale celý víkend zabíjíme,bo našim už je na zahradě zima,no a vyšlo nám tak hnusný počasí,takže balada,o))))říct,že nejdu nemůžu,když se zabíjí i moje,no tak doufám,že se pak hned uzdravím-po víkendu,protože by mi měla přijít mrcha a to si začnu hned píchat,tak aby to vůbec šlo,kdybych byla nemocná,o))) |
jandulkaja | 45944 |
21.9.2008 6:19:48
Ahojky,no koukám že to řádí asi všude.Fuj nemám ráda zimu.Mě bolelo pekelně v krku,ale dnes už je to lepší.Jen ten kašel.Snad se s toho do úterý dostanu,ve středu jdu do poradny,tak abych nenakazila jiné těhulky.Už tady straším takhle brzo,nemůžu spát.Tak jsem si udělala čaj a čumím do pc.
No u nás ta puberta zatím dobrý,docela bych řekla že je to zatím v klidu.Tak doufám že to bude mít takový průběh i nadále. |
barkula | 43044 |
19.9.2008 18:03:43
ahojík,no pěkně,ale to je asi všude,u nás v celé rodině a známých není snad jeden co by byl zdravý,hnusný čas.
jinak ve škole to celkem jde,no průměr,o)))ale jinak začíná mít zase svý pubertální záchvaty a dělá kraviny.dnes už jsem se neudržela a schytala,zabarvila mi hadru od barvy a místo aby ji třebas vyhodila,že,tak mi ji hodila do prádla,no a samo,že mi tím zabarvila i oblečení,dokonce její nové šaty a ještě mi lže do očí,no rupla jsem.má smůlu,už se to fakt zas začíná sbírat,o))) |
jandulkaja | 45944 |
19.9.2008 7:12:01
Ahoj.Tak jsme doma všichni nachcípaný.Mě se ještě udělal opar,tak mám hubu jak kdyby mě popíchalo tisíc včel.Děs.
Co u vás,jak jde škola? U nás zatím dobrý,teď si holky našly nějaký kroužek moderního tance,tak tam musím v pondělí zavolat zda je ještě vezmou.Zpěv jsme zrušily,protože ta sbormisryně dala výpověď.Je to škoda,Ivča totiž zpívá moc hezky.No tak snad jí půjde i ten tanec. |
jandulkaja | 45944 |
17.9.2008 15:53:27
jo díky moc.
|
barkula | 43044 |
16.9.2008 20:42:01
ahojík,tak držím palušky,o))))
|
jandulkaja | 45944 |
16.9.2008 8:59:44
Ahojky.no já doufám že aspoň do konce října tam bude,pak už se může narodit.Holky mají zrovna poslední týden v říjnu prázdniny tak by to bylo prima,kdyby se narodil.
Včera jsem ještě s Ivou běhala po dr.Našla si v podbřišku bouly,tak jsme letěly k dr.Ta nás poslala na chirurgii do Motola s podezřením na kýlu.No naštěstí se nepotvrdila,má tam jen nějakou uzlinu 15mm,máme jí hlídat.Pokud si bude stěžovat na bolest,hned přijít.Když né,kontrola za 2 měsíce. A ty na sebe taky dávej pozor,koukej být v teple a pij čajíček.Ať se vám to umělko zase neposune,když už jste tak daleko.Opatruj se a ať jsi brzo fit |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.