| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 1995

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1150  [Dalších 970 >>]
jandulkaja 45944
22.8.2008 9:16:45
Jo tak asi jo,to víš já se v tom nevyznám.S početím jsem nikdy problém neměla.Budu na tebe myslet.

Já byla včera na 4D utz,no byla to nádhera.Malej nám krásně ukázal jaký je chlap:-DObličejík ukázat nechtěl,furt si tam strkal ručku,pak i nožku,no sranda.Nakonec se to povedlo a dr. ho vyfotila.Je vidět jak zívá,no prostě krásný zážitek.Mám to na dvd,tak to bude krásná památka.Dnes přijede manža,tak mi ten obrázek naskenuje do pc,pak ho vložím do svého alba a napíšu ať se juknete.Už váží 1457g,tak jen doufám že to nebude nějaký obr,abych u porodu moc netrpěla.Tak teď jdu nakoupit,abych něco uvařila manžílkovi,když přijede.
barkula 43044
21.8.2008 15:37:55
ahojík,no mě nudit určo nebudeš,o))))))
jinak asi měla krátký protokol,já mám dlouhý,tak nejdřív sprej,jak jsem to četla,dává se před umělkem,tak asi na zrušení ovulace,injekce jsou pak na zmnohonásobení ovulace,o)))))
jandulkaja 45944
21.8.2008 7:46:14
Ahojky,no já vždy něco napíšu,ale aby vás to za chvilku nenudilo,píšu jen o mimču:-).

Tak to je prima že už se vám to pomalu rozjíždí.A na co je ten nosní sprej?Švagrovka mám dojem si hned píchala injekce,no ale ty jsi vlastně po té operaci viď,tak je to asi jiné.Tak držím mooooc palečkyR^
barkula 43044
20.8.2008 21:58:08
no pěkně,tak jak budem jen nakukovat,tak to tu bude prázdný furt,o))))
já dnes byla zas kvůli umělku,tak už mám sprej do nosu,tak jen čekat až mi dorazí mrška,teda mám ještě tři tablety antiky,tak pak a od 1dne ms začnu stříkat a 9den kontrola,jestli bude vše jak má,tak bude pííííííííííííííích,o)))))))))))
to se ti to teda blíží,uteklo to,co,o))a co jinak,holky poslouchaj,malý teda musí co,o)))))
jandulkaja 45944
20.8.2008 19:57:54
No já jsem taky na netu každý den,ale koukám že opět chodíme jen my dvě co.Já už pomalu chystám vše co je potřeba na mimčo,takže vždy nakouknu zda někdo nepsal.
barkula 43044
20.8.2008 19:30:59
ahojík,já tu jsem denně,jen toho mám teď nějak moc,tak se mi moc nechce psát,když tu nikdo není,o)))))
taky si užij zbytek prázdnin,o)
jandulkaja 45944
20.8.2008 8:03:00
Ahojky holky,teda tady je úplné mrtvo.
Já jsem doma sama,holky jsou u babičky,manža stále v Karlových varech;((
Ale byl doma od středy,tak jsme v sobotu stáhli koberec v ložnici a o víkendu se bude malovat.V neděli jsme byli nakupovat v Ikeii,tak jsme koupili nový přebalovák(starý se dá do koupelny),koberec takový menší do ložnice.Já si ještě koupila spoustu kravinek,miluju ty jejích doplňky.Pak mi manža kopil robota do kuchyně a odšťavňovač,tak jsme vybavený i na prcka.Včera jsem vyprala zbytek mimi hadříků,tak už to mám připravený.Ještě musím vyprat pleny.Tak snad se tu někdo brzy ukáže.Jinak se mějte fajn a užívejte poslední dny prázdnin:-D
barkula 43044
12.8.2008 22:18:13
ahojík,tak to je supr,gratuluji.
jandulkaja 45944
12.8.2008 21:52:45
Ahojky,tak jsem dnes byla u rodičů a taky na ko na gyndě.Tak vše je ok,~s~bije krásně,Cs mám už 1,ale stále ok.Příště jdu na krev,prohlídku a rovnou mi udělá i utz.Měla jsem jít v tom 31tt na utz jinam,ale on mě řekl že můžu jít k němu že to sfouknem vše najednou,tak jsem ráda.
Kecala jsem taky se sestrou,její dcera čeká taky mimi v listopadu,tak jsem jí dávala typ na kočárky,kde jsme kupovali my,tak snad si vyberou.Přijely jsme kolem půl 8,takže jsem ko,půjdu do spršky a chrupat.tak doboru;)
barkula 43044
11.8.2008 21:10:05
no tak já mám pupek i bez těhu a spí e mi i tak dobře,o))))))jen fakt na to převážení mimi u mě bude supr s tím polštářem,o)))no já holku mám u mladší segry,pak příjde,bude doma asi tři dny a mizí ke starší,o))))no a chlop teda není pryč furt,ale jako by tu nebyl,má odpolední,takže dopoledne chrápe,pokud není něco jó důležitého na vyřízení,pak šichta a zas chrápe,o))))
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 1150  [Dalších 970 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.