Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
jandulkaja | 45944 |
7.4.2009 12:00:28
Ahojky,tak jakpak žijete?Copak je u vás nového?
U nás stále při starém.Jindrásek roste jako z vody,už má kolem 8kg.Už začal baštit polévky a přesnídávky.Je s ním už pěkná legrace.Museli jsme ho už dát do sporťáku,protože v hlubokým nám bulel že nevidíHolky taky ok,Monča se teď hodně snaží ve škole,slíbili jsme jí pejska za lepší vysvědčení,tak jsme ráda.Má aspoň nějakou motivaci.Chtěla by jokšírka nebo čivavu.pořád se ale nemuže rozhodnout.Ivča s ní mlátí puberta děs a hrůza,ta je fakt někdy na zabití Tak zase někdy napiš |
barkula | 43044 |
17.3.2009 11:31:31
ahojík,dík,o)))no asi to vše nevýjde podle představ,ale snad aspoň něco výjde,o)))))
|
jandulkaja | 45944 |
9.3.2009 7:03:37
Ahojky,moc mě to mrzí.Ale držím palečky ať se povede,co jsi si naplánovala.
Manža dnes opět odjíždí na Slovensko,ale jen na 9 dní,což jsem ráda.Jindrásek krásně roste,koupili jsme mu lehátko,takže košík už vracím kamarádce.Manža mi konečně koupil myčku,tak mám o jednu práci míň.Jinak holky chodí do školy,nejradči by chtěli aby už byly letní prázdniny. |
barkula | 43044 |
2.3.2009 21:08:06
ahojík,tak mladá taky volnila,o)))))konečně zas škola,o)))))))
no u nás nic novýho,mám první mrchu po nezdaru,minule se to totiž tak nazvat nedalo,no a dorazila navíc teď opožděně,tak si dovedeš představit jakou mám depku.i když bylo těhu vyloučeno,jak krví,tak i jinak,tak při tom zpoždění jsem začla nesmyslně doufat,no děs. no ale jinak snad už nám konečně zmizl sníh,tak nebude čas depkařit,chci jít makat na sobě-rehabka,ale v lázních,se vším,né jen masáž nohou,o)))chci najet pořádně na hubnutí,nějak jsem to opět vzdala,tak je zas nahoře,co jsem pracně shodila,o))))no a chci zkusit tu adopci,ale nevím jestli budem mít šanci. |
jandulkaja | 45944 |
2.3.2009 11:13:46
Ahoj,tak už jsme se z nemocí vyhrabali.Zítra se nám vrací taťka,tak se moc těšíme.holky měly ted prázdniny,dnes už mazaly do školy,tak mám taky volný pc a můžu odepsat.
Co u vás nového? |
barkula | 43044 |
18.2.2009 13:14:25
ahojík,dík.
tak teda doufám,že budete brzo úplně fit,o)malý je teda odolný šikula,že to nechytl.a ty jsi šikula,že to zvládáš,ale to my ženský musíme,co,o)chlapa zkolí i jen zvýšená teplotka a ženská musí makat i ve čtyřicítkách. |
jandulkaja | 45944 |
18.2.2009 7:00:43
Ahojky,dlouho jsem se neozvala,nemám nějak časík.
Je mi to moc líto,že to nevyšlo My jsme teď všichni doma,máme angínu,takže jsme na atb.Užíváme si.Jediný kde je fit je Jindrásek.Manžel mi odjel až do konce února na Slovensko,tak všechno musím zvládat sama.Dnes už je mi lépe,ale minulý týden jsem myslela že mě klepne,měla jsem vysoký teploty,bolest v krku,nesměla jsem mluvit,protože jsem měla chycený i hlasivky,no síla |
barkula | 43044 |
28.1.2009 9:30:33
ahojík,tak zas nic,mrcha je tu v plné parádě,pááááá
|
barkula | 43044 |
27.1.2009 15:35:44
ahojík,u nás vše při starém,o)
|
jandulkaja | 45944 |
27.1.2009 7:37:00
Ahojky,tak jak se máte?Doufám že je u vás vše ok,moc na vás myslím a držím všechy palce co mám
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.