Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
jandulkaja | 45944 |
9.1.2009 8:49:35
Ahojky,tak jak se máte?U nás docela pohoda.Holky se dost učí,aby opravily známky na vysvědčení.Včera jsem je zkoušela ze zeměpisu,tak to uměly.Uvidíme jak dopadne písemnka.Jindrásek je taky hodný.
Já byla tento týden na hematologii,tak vše ok.Už tam nemusím docházet,může i antikoncepci ale s nízkou dávkou estrogenu.Mám prý přijít pokud bych znova otěhotněla,ale to už opravdu nehrozíTaky jsem byla na gyndě,tam taky vše ok.Hned mi napsal antikoncepci,kterou můžu když kojím.Tak to mám už vše za sebou. Doufám že u vás je též pohoda.Moc na tebe myslím,jak to vše zvládáš |
jandulkaja | 45944 |
4.1.2009 19:31:49
Ahojky,moc děkuju.nebyli jsme doma.tak píšu až teď.
Tobě a tvé rodině taky přeji krásný nový rok,hlavně zdravíčko a štěstíčko. |
barkula | 43044 |
31.12.2008 19:20:25
|
jandulkaja | 45944 |
24.12.2008 15:26:02
Ahojky,taky moc děkujeme za přání
|
barkula | 43044 |
24.12.2008 14:07:13
|
barkula | 43044 |
22.12.2008 16:08:32
ahojík,díky,o)))
Vám taky šťastné a veselé,hlavně zdravíčko,vše ostatní dojde,o) |
jandulkaja | 45944 |
22.12.2008 13:55:17
Ahojky.Moc dobře chápu tvoje pocity,i já to takhle cítila.Prostě musela jsem to zkusit potřetí.Nesmíš to ale vzdát,mysly pozitivně.Vím že u tebe je to složitější ale věř že se to určitě povede,moc ti to přeju.Budu držet mooooc palečky.
U nás vše při starém,já nějak nestíhám.Stále nemám všechny dárky.Cukroví jsem teda upekla,ale jen 6 druhů,to stačí.Ještě mi ve čtvrtek trhali zub,v pátek jsem šla na kontrolu.Manžel odjel na Slovensko,ale dnes by se měl vratit.Mě skončilo šestinedělí,tak už mám klid od píchání uff,jsem ráda. Jinak Vám přeji pěkné Vánoce a do Nového roku hodně zdravíčka,štěstíčka a přírůstek do rodiny |
barkula | 43044 |
20.12.2008 20:03:35
ahojík,tak co,jak přípravy na vánoce,o)))u nás už skoro vše nachystané,o))))
jinak u nás je vše na nic,sice už mám doma píchance na další stimulaci,ale abych řekla pravdu,nevím,jestli si víc nepřeji aby to nevyšlo.prostě jsme si dali poslední šanci na mimi,ale bojím.manželovi našli dost vážnou genetickou vadu.takže u nás je spíš větší procento,že to nevýjde,nebo to stejně potratím.nějaká šance tam je,ale to zas si nebudu užívat,protože hrozí mentálně postižené mimi.takže nejpozděj do 15týdne plodovka,takže jestli já si někdy budu užívat,tak leda mimi,těhu určitě ne.Jandul,já se tak strašně bojím,ale zas nedokážu do toho nejít,pokud bych to neriskla teď,tak už nikdy a sama víš,jak moc mimi chci a nikdy bych si neodpustila,že jsem to nezkusila.navíc chlop je z toho tak hotový,že mu musím dokázat,že máme šanci na zdravé dítě,hold já musím být ta silná,jen nevím kde tu sílu budu brát,jestli to výjde a já budu mít strach co a jak.no ale raděj nemyslet dopředu,o)))))) |
barkula | 43044 |
12.12.2008 12:46:39
ahojík,tak koukám,že u vás vše v pohodě,to jsem ráda.jen tak dál,u nás zdravotně dobrý,jen jak se blíží vánoce,tak mě přepadaj depky.nemám na nic chuť,furt se mi chce spát,bojím se vánoc,začínám hodně myslet na andílka,vůbec se na vánoce netěším.
|
jandulkaja | 45944 |
11.12.2008 10:32:14
Ahojky,tak jakpak se máte?Moc na tebe myslím a doufám že se brzy dočtu nějaké pozitivní zprávy.
U nás v celku pohoda,malej je hodnej,už váží přes 4 kila a povyrostl,už měří 52cm.Manžílka mám na Slovensku ale dnes se už vrací.Bude doma jen přes víkend a pak pojede opět na Slovensko,ale do jiné firmy.Já začínám péct cukroví a nakupuji dárky.Už se těším na ty vánoční prázdniny až nebudeme muset vstávat do školy.Holky taky v pohodě,jen se teď musíme víc učit,přeci jen se blíží to vysvědčení.Tak se měj pěkně a zase napiš co je nového. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.