Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jolka32 | 47073 |
29.6.2006 16:06:01
Zdravím děvčata,tak jsem se konečně dostala k tomu počítači! Víkend stál za houby,malý ho probrečel,chytli ho uši,takže jsem každý den večer padla únavou do postele,ale teď už je v pohodě.Za vysvědčení jsme chtěli koupit bazén(ale né ten velký)ode dneška ho mají v akci v OBI,ale když jsem pro něj ráno jela,tak ho neměli a prý ho asi ani nedostanou!Tak udělají akci a ani to zboží nemají,strašný bordel!Tak teď nevím co jim dám!Musím jít chystat klukům svačinu,už zas mají hlad,tož se mějte papa
|
Jovanka | 21914 |
28.6.2006 22:23:48
Ali, co dělá tatínek, že Vás takhle opouští? A často?
Rubik kostka je dobrý nápad, pak dej vědět, jak jí to jde :-) Mě ještě napadly matrjošky, Magdičce se to v Praze líbilo a já hloupá jí to nekoupila - a ani nevím, kolik to stojí. Nevíte náhodou některá? |
AlčaK | 27997 |
28.6.2006 21:19:00
Tak se hlásím po delší době. Vedra trošku pominula, tak opět začínám fungovat:-)))
Víkend na safari byl úplně super. Ubytování bylo nádherný, Pavlínka řádila v bazénu, Danečkovi se tam moc nelíbilo, tak byl ve vodě jen jednou. Hodně času jsme trávili mezi zvířátky, hlavně vždycky k večeru, když už bylo málo lidí, tak to bylo moc fajn. Byla to taková minidovolená a opravdu se vydařila, všichni máme zážitky! Teď máme taťku od pondělí až do čtvrtka v práci, tak je nám tady smutno:-((( Jinak jsem Pavlínce za vysvědčení koupila tu Rubikovu kostku. Je to teda nějaká čínská napodobenina, ale stála jen 55,- Kč, takže když ji za pár dní odloží, tak to tak moc vadit nebude. Pája si ji moc přeje. |
Jovanka | 21914 |
28.6.2006 20:08:26
Ahoj Joli,
tak to se už těším :-) A jak se Vám jinak vede? Co jste vymyslely s tím vysvědčením? |
Jolka32 | 47073 |
23.6.2006 14:29:25
Čauky,domluvíme se a určitě tě vem holky sebou,ráda je všechny poznám a kluci budou doma,když řeknu,že přijede navštěva,ten nejmenší bude na 100%. Jdu nakoupit,projít se s malým,ještě nebyl chudáček dneska venku,takže pěkný den papa
|
Jovanka | 21914 |
23.6.2006 10:59:49
Ali, do Krkonoš jedeme 22.7. na týden, pak Ti napíšu svůj telefon, ano?
S balením to máme stejné. Já raději vezmu více věcí, protože s dětmi nikdy nevíš, co se může stát.... :-)) A auto to uveze, tak co. I když na druhou stranu vypadá asi hloupě, když naše zavazadla jsou stejně velká na víkend jako na týdenní dovolenou :-)) Za vysvědčení - zatím nevím. Ale asi nic moc. My vždycky chodíme celá rodina na slavnostní oběd do restaurace, a pak koupíme nějakou drobnost. Kola, telefony a takové věci u nás děti nedostávají. Jinak plyšáků máme taky tak pro pět dětských domovů :-) Rubikova kostka ale vůbec není špatný nápad, třeba to zvládne - to musíš asi odhadnout sama. Joli, až pojedu někdy za Míšou, tak se musíme domluvit :-) Mám vzít všechny holčičky, bývají Tvoji kluci doma? |
Jolka32 | 47073 |
22.6.2006 17:33:52
Zdravím holky,jak přežíváte ty vedra?Dneska jsme tu měli ráno,takovou menší přeháňku,ale vůbec nejde poznat,že pršelo!Kluci měli jít ze školou na pochoďák a opékat párky,ale zrušili to,takže byli pěkně nešťastní,snad jim to výjde zítra!!!Určitě za vysvědčení něco koupíme,ale ještě nevím co,oni si to prý musí rozmyslet,takže uvidím co z nich vyleze!Nějak by se měli odměnit,za tu námahu,když to bude stát za to! Jinak ta včerejší návštěva se pěkně protáhla,holky odcházeli ve dvě ráno,ale bylo dobře,pěkně jsme si podrbali.Dokonce i malý celou dobu spal a vzbudil se až ve čtyři,pořádně hladový,už jsem myslela,že mě celou vysaje!Takže zatím se mějte papa a pěkně si to užij Ali na výletě
|
AlčaK | 27997 |
22.6.2006 14:19:28
Jovanko, a kdy že to jedete do těch Krkonoš?
My jedeme zítra do Dvora Králové, tak mě dneska ještě čeká velké balení. To fakt nemám ráda, vždycky něco zapomenu. Ale i tak sebou vždycky táhneme hromadu věcí, které ani nepotřebujeme. Chtěla jsem se zeptat, jestli budete kupovat dětem něco za vysvědčení. Pája zbožňuje plyšáky - těch má ale plný pokoj - a poslední dobou si vzala do hlavy Rubikovu kostku. Vůbec nevím, kde k tomu přišla, ale pořád o ní mluví a nenechá si vymluvit, že je to dost těžký hlavolam. |
Jovanka | 21914 |
22.6.2006 12:15:24
No někdy bychom se vidět mohly :-)
A Alčo, i s Tebou, co myslíš, až budeme v těch Krkonoších? Jinak malé už je snad lépe, v noci spala dobře, teplotu už nemá. S tou Míšou je to fakt zajímavé :-) A - pro miminko kojení stačí, čaj ani nic jiného k pití dávat nemusíš, jen mu dávej pít co nejčastěji, ať není dehydrovaný. To by bylo nebezpečné. |
Jolka32 | 47073 |
21.6.2006 18:10:50
Jo a na to vínko klidně přijeď,Jovanko,však to máš kousek!!!!(máme ho dost!!)Pa
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.