| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 1998

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 40 
Líza 17721
9.3.2005 6:27:11
Bylo tu pět a půl příspěvku a najednou nikde nic
Líza 17721
8.3.2005 19:49:08
to zmizelo?
Líza 17721
8.3.2005 13:42:39
Ta kámoška to sehnala v nějakém větším papírnictví specializovaném na školní potřeby. Žádný hypermarket nebo tak.
Ale přesněji to zjistit nemůžu, protože se odstěhovali a nejsme prakticky v kontaktu :-(
Lída
  • 
8.3.2005 12:49:10
Právě,že se to tak těžký nezdálo.Bylo to jako batoh.Asi si ho koupíme a nebudu to řešit,že to nemá kolečka.Stejně ho tam musím vozit a vozit zpátky.Tak to nosit skoro nebude.Třídu bude mít v 1.patře.
Líza 17721
8.3.2005 12:16:59
Lído, známí to před rokem taky kupovali, ale v Praze a ještě nevím přesně, kde. Mě od toho odrazovalo to, že ty kolečka přece jen pár deka váží a ona to bude tak jako tak tahat na jednom rameni a nebude je používat...tak jsme koupili školní batoh.
Lída
  • 
8.3.2005 9:51:18
Ahoj holky.Lukáš se narodil 16.11..
V porodnici to bylo tak jedno dítě za 2dny.Fakt nuda.Byli asi neslabší ročník.Tak se nedivte, že to skoro nikdo není.
Jo ,ale k té aktovce.Syn u někoho viděl aktovku na kolečkách.Měla 2hlavní kapsy a jednu malou ve předu.Když se stáhla rukojeť dala se dát na záda.Ale koupili ji někde v akci před 2roky.Nechce aktovku na záda co teď s tím???
Nevíte někdo kde by se to dalo koupit.Oběhla jsem celý Jičín a nic.
Líza 17721
10.2.2005 6:01:18
Ahoj Paulino, taky už jsme po zápisu, a játo taky prožívala víc než dcera :-)), měla jsem dojem, že mi někdo bere mojemalý dě´tátko a že už jde do světa...já jsem ale v tomhle fakt trhlá :-)))
Verče se u zápisu líbilo moc a do školy se začla hrozně těšit. Já celkem nemám obavu, jak to bude s tou lavicí (u nás je to na svahu horší, ne že by ji lyže apod. nebavily, ale je trochu dřevíčko :-)))), ale přesto je to změna a jsem zvědavá.
U nás teda ještě ani Ježíšek ani máma aktovku nepřinesli :-), už teda máme jednu vybranou. Teď spíš řeším, kde se v půlce února dají ještě koupit sněhula (na školku v přírodě potřebujou dvoje :-)) a když je neměli v prvních dvou obchodech, Verča mi vynadala, že kvůli MNĚ nemůže jet :-))))
No nic, než z toho bude román, jsem ráda, že jsme aspoň tři, třeba se ještě někdo najde :-)
PaulinaŠ 26348
9.2.2005 14:47:13
ve skutečnosti třetí! Ahoj, ale je nás málo, co ? Mám Ondráška narozeného 10.11. U zápisu jsme už taky byli a celkem to dopadlo v pohodě. Jenom s tou školou si moc nepokecáme, protože jsem z Plzně a vy asi z Prahy, co. Co se týče nastupu do první třídy, prožívám to hodně, asi víc než malej. Ježíšek přinesl aktovku, penál, lampičku ... No uvidime. Malej je spiš sportovní typ, jezdí na lyžíš ( letos je to pro něj čtvrtá sezona ), dělá judo a fotbal a tak se obávám, jak to půjde v lavici, protože to je pro mě jaksi důležitější, než jak mu to jde na svahu. A taky už mu to pomalu končí a nastávají povinnosti. Tak napiště co vy, jak prožíváte přípravy do školy?
Líza 17721
30.1.2005 13:28:59
Jé, to je výborný. Já sem vždycky jednou za uherský rok nahlídnu a zas to zavřu, protože se asi touhle dobou nenarodilo žádný dítě :-))

Já mám Verču, je narozená 6.11., pak ještě Jovanku, které budou na jaře 3 roky. K zápisu jdem příští týden.

Neštovice ještě holky neměly, ale nedávno se objevily v MŠ, tak se uvidí.

Doufám, že se zas někdy koukneš, Biki, pokecáme o těch našich velikých slečnách skoroškolačkách (v mém případě by bylo trefnější skoropuberťačkách :-))))

Líza
Biki 15079
7.1.2005 12:11:47
Copak tu není žádná maminka, co má dítě narozené v listopadu 98 ? Já tedy ano a zrovna řešíme , kam zapíšeme dcerku do školy. Navíc má zrovna i neštovice. Každopádně bych byla moc ráda, kdybych měla nějaké srovnání s jinými dětmi. Mě přijde moc šikovná, ale přece jenom já jsem máma že. Jinak jsme z Brna.
Janina
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 40 

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.