| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 1999

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 40] Názory 4149 z 49 
Elli 16067
2.4.2004 21:17:20
No teda, prosinec a ještě k tomu Morava. My jsme z Uh. Brodu. Malý to nemá zrovna jednoduché. A děti v jeho věku teda moc zodpovědné nebývají. Máš štěstí. Míša chodí do školky od dvou a 3/4. Ale ona je velmi kolektivní dítko. Když mě naštve a já jí chci něco zakázat, tak nefunguje večerníček, folklórní kroužek ani plavání. Funguje jen školka. Mají totiž super učitelky:-))))) Chodí normálně do státní. K nám pokrok ještě nedocestoval. Na malém městě to nemá asi cenu. Nikomu se do soukromé školky nechce.
perdita 3248
2.4.2004 20:14:54
Adam chodí taky o školky. Zkusili jsme to na 6 týdnů, když mu bylo 3 a čtvrt, ale nebyl ještě dost zralý, nastoupil v září a je to perfektní. Sice jsme prvně chtěli privátní školku, ale jednak bysme patrně umřeli hlady;-) a jednak nás nabídka neoslnila. Navíc je tu komplikace, že kromě jiných alergií, nesmí Adam lepek. Chodí tedy jen do 11,30 a svačinku si nosí s sebou. Naštěstí je v tomhle ohledu strašně zodpovědný, ale uvidíme co přinese čas.

Odkud jste? my z Brna.
Elli 16067
2.4.2004 18:30:10
Hurá, aspoň nějaká živá duše v prosinci. Míša je narozená 9.12 a ještě máme Madlenku 18.10.2002. Já jsem ten leden sem tam pročítala. Je to taková správně zavedená diskuse a nějak jsem neměla odvahu tam vstoupit.
Michalka chodí do školky už druhým rokem a tak přes týden válčím jen s jedním raubířem. Ještě, že už se ukázalo jaro a dá se chodit na delší dobu ven. Taže u nás zase zavládne kolo, koloběžka, písek a zahrada.

Zatím zdravím Marceli
perdita 3248
1.4.2004 21:01:33
Já mám pocit, že "živá" jsem tu akorát já:-)) Adam jenarozený 29.12., Amálka je červnová 03. Holky chodí na leden 2000, tak to docela žije.Že by se všechny ty děti narodily v lednu a vprosinci ne?;-)
Elli 16067
16.3.2004 22:21:03
ahoj maminy. mate nektera zajem travit chvile chatovanim? tohle datum narozeni je nejak opomenuto.dejte o sobe vedet, rada se ozvu. marceli
Lenka a Kačenka
  • 
30.1.2004 19:35:03
Ahoj ja mam holcicku uz ve skolce ve tretacku v medvidatkach a docela se uz tesi do skoly. Kdyz sla 1.den do skolky hrozne kvilela a kdyz jsem ji po o vyzvedavala hubovala " maminko proc jdes tak brzo ja si jeste poradne nepohrala" a od prvacku jezdi na skolky v prirode a je naprosto nadsena jen me se styska jen co autobus zmizi za zatackou. HLAVNE JESTLI MATE PRIMA PANI UCITELKY to je zaklad
perdita 3248
1.12.2003 21:15:02
To teda, jo, ale považuju to za výborný věkový rozdíl sourozenců - tři a půl roku. Odkudpak jste? My z Brna.
Oči se mi klíží, už na internetu chvíli straším a za chvíli začíná další směna:( Jak se spí u vás?
Dobrou,

alena
Jitty a 2princezny 13592
1.12.2003 10:11:20
Ahoj,ahoj máme ůplně stejně staré děti. Mám dvě dcery 1.12.99 a 9.6.2003. Ráda občas pokecám, když je kousek času :-). Jitka
perdita 3248
29.8.2003 21:06:34
Snad tu budu sama, ale mám syna Adama narozeného 29.12.99, jinak si ráda popovídám, když se ještě nekdo objeví a chodím na letošní červňátka (dcera Amelie se narodila v červnu 03).
alena
[<<Předchozích 40] Názory 4149 z 49 

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.