| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1817  [Dalších 1777 >>]
kralevic 21618
20.5.2008 16:08:22
Lelinko, že se ptáš, stejně to tady skoro nežije, já se občas taky kouknu a takových je nás víc, tak sem vždycky musíme aspoň pár řádek napsat ;)
Leli & Mareček 9/02 & Ondřej 81359
20.5.2008 15:51:14
můžu k vám?:-)
kralevic 21618
20.5.2008 11:46:13
Ahoj,
tak Kamyš tvoje V1 V2 V3 mě náramně pobavilo. Chvilinku jsem na to koukala a pak mi docvaklo.... ;)
Já se dneska vrátila z nemocnice s mladší dcerou Rv .
Jinak Terezka taky půjde až za rok. Myslím že to nemá cenu hrotit a navíc ji nechce odtahovat od vrstevníků, začla chodit do školky až ve 4 takže nastoupila jakože o rok později a teprve příští školní rok půjde do předškolního oddělení.
Já jsem doma taky 6 let a hrabe mi náramně. Práci ale nemám, takže čekám ještě půl roku a pak se začnu poohlížet. VŠ nemám........jen střední, tak to nebude tak jednoduché.
kaMyš 6886
20.5.2008 9:04:33
Ahoj holky,
tady je tak mrtvo, že se realizuju na jiných diskusích. Stručně u nás: V1 půjde do školy taky až za rok, je poměrně mrňavej, na některý věci šikovnej, ale sociálně si myslím, že by na školu stejně neměl - a pro mě to bude o rok klidu víc ;) V2 půjde příští rok do školky, jsem na to zvědavá, snad nebude furt nemocnej. Začali jsme s ním s logopedií, to bude běh na dlouhou trať (a to u V1 jsme se zcela obešli bez logo). Taky se mu konečně jakž-takž daří být bez plíny na noc (je mu 3,5 roku). V3 je miláček, tomu je 16 měsíců, ale pořád ho beru jako miminko ;) to je asi trochu úděl benjamínků ~j~ On toho ani moc nenakecá, na hlavě pár chlupů, výšku podměrečnou ;)

Já se snažím dodělat VŠ (začala jsem dva roky před narozením V1), chybí mi už jen písemná práce (30 stran), diplomka a státnice - snad se k nim dohrabu na přelomu ledna / února. Od září, když budou dva ze tří ve školce, bych chtěla aspoň na čtvrtinový úvazek pracovat, už jsem 6 let doma a šibe mi. V3 pohlídá manžel nebo moje mamka. Tož tak od nás.
Ire+Mikeš(9/02)+Dominik(8/05) 6844
20.5.2008 8:56:10
Ahojky, tak já jsem se právě vrátila od autobusu - Mikeš jel na svoji první školku v přírodě. Mladšímu budou 3 v srpnu, už je přijatý do školky (i když nočník je zatím spíše nepřítel), takže se dohaduju ve stávající práci (už tam pracuju od r. 1994) na nástupu od září. Já mám vš, obor počítače - tady je zatím po dobrých lidech stále poptávka tak uvidíme, co mi nabídnou. Než jsem odcházela na mateřskou, tak jsem vedla tým 8mi lidí ...
15.5.2008 13:14:18
Je to veřejnosprávní činnost.Samé zákony.Asi to bude náročné,ale se s tím nějak poperu.Pro mě je důležité,že je to bezplatné.Já jsem dneska byla zanést dotazník k nám do obchodu.Berou brigádníku na pokladnu,tak aspoň to by mi pomohlo.:-)
Hanka+T+H+M 13604
15.5.2008 9:56:52
Já jsem ještě 2 měsíce na MD s mladším,ale ten má 7.7. 4 roky,takže mateřská mi končí.Proto už skoro půl roku sháním práci.Dneska jsem ve školce zdrbla s ředitelkou školky a ta mi řekla,že od července bych snad mohla pracovat v naší školce.Není to ještě 100%,ale snad to vyjde.A vidíš to?Maturitu mám a stejně mi k ničemu není.Četla jsem správně 5 let?A co to máš za školu?
14.5.2008 18:45:46
Já taky sháním práci.Do března jsem byla na nemocenské a teď válčím na pracáku.A ještě jsem si podala přihlášku na dálkové studium na 5 let.Chci si dodělat maturitu.Můj prcek má 5.5 let a co tví?:-)
Hanka+T+H+M 13604
14.5.2008 15:06:34
Dokud byli prcci malí,tak to bylo něco jiného.Teď už jsou velcí,hodně mamin chodí do práce...
Já už práci sháním asi půl roku a bohužel pořád bezvýsledně.Co ty?
14.5.2008 12:43:49
Jo,taky si říkám.Já sem taky jen nakukuju,ale většinou tady nikdo není.;((
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 1817  [Dalších 1777 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.