Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
zuzica | 19235 |
19.11.2008 10:54:56
JARKA skola vam poslala nejaku pozvanku ci ako to funguje na ten zapis?Na tu skolu kam chceme sisu zapisat este nie su na webe ziadne info ohladne zapisu.
|
kytka123 | 44387 |
15.11.2008 0:07:09
Ahoj, tak mi máme taky zápis 13. ledna. Vůbec si neumím představit, jak to dopadne, protože to co Davídek začal předvádět poslední měsíc. Strašně začal odmlouvat a neposlouchá. No a když sme na logopedii a má vymyslet něco...Spíš na vše říká nevím.
Starší Tomáš byl na zápisu v pohodě a na otázky jaká je to barva nebo spočítej mi: jednoduše odpovídal anglicky(já taky zírala). Tak si říkám, jestli sme se tomu Tomáškovi přece jenom nevěnovali více, s Davídkem už bylo méně času a taky jsem docela brzo nastoupila do práce. Uvidíme, ale utíká to pěkně rychle. |
zuzica | 19235 |
13.11.2008 19:52:49
KACKA no ja uz aj tazko vymyslam nejake tie drobne klamstva aby som ju "okabatila"....ona je taka rozumbrada ze si musim davat velky pozor na reci a co slubujem a co hovorim....ale uznavam ked sa zasekne tak je ako mulica ani o krok sa nepohne aj ja som velmi zvedava ako to bude v skole...dufam ze bez ujmy na psychike to prezijem alebo si to aspon zelam
|
soniczka + Matýsek | 61323 |
12.11.2008 17:36:07
Maminky , co si rády nakupujete přes někoho kosmetiku,nechcete si to kupovat na sebe a ušetřit si tak penízky? Z každého výrobku máte doma 30 procent...
Jestli budete mít některá zájem tak písněte a já vám s tím pomůžu. (maila mám v ikonce) tady je aktuální katalog,tak se můžete podívat http://www.oriflame.cz/prod/offers/CurrentBrochureFrontpage.jhtml Vánoční příležitost Oriflame * registraci 99 Kč nebo ZDARMA* * slevu 200 Kč při splnění 3.kroku programu Úspěšný start * Dárky z programu Úspěšný start vcelkové hodnotě až 3956 Kč *při registraci zaplatí nováček 99 Kč, které mu při splnění 1.kroku programu Úspěšný start budou vráceny formou předplatby na následující objednávku ...kdyžtak se omlouvám,že Vám semka lezu a (některé) otravuji Soňa |
Kačkadan | 12462 |
11.11.2008 22:47:53
No to jsem se nasmála
S Matyášem to jde taky akorát podobrém, jak se mu něco nelíbí, zapře se a nepohnu s ním, tak nastupují moje drobné finty, aby to vzal za své ) Děsím se toho, jak se s ním budu učit do školy, když má teď namalovat 3 řádky vlnovek, tak zrobí scénu hodnou OSKARA. Kača |
zuzica | 19235 |
10.11.2008 20:18:01
no tak mi sa na pozvanku este len mozeme tesit zatial nam nic neprislo...ale sisa sa na skolu tesi je to taky maly vedko cita v pohode...dopisuje si z neterou cez skype a tak...cisla ju zaujmaju pomenej...asi ako mna ale za vytrhnute zuby si zelala radsej dve eura ako dve koruny....takze takto sa jej cisla celkom pacia ale uz je celkom dobra partacka na bicykel korcule ci plavanie ale je taka typicka skorpionka....tazka povaha,podla niekoho vraj trenuje na manzela a buducu svokru no potes pan buh len aby nam ju potom nevratili
|
Kačkadan | 12462 |
10.11.2008 16:02:13
Ahoj Zuzi,
Matesovi se trošku začíná vyklat spodní jednička, tak si ještě počkáme. Přišla nám už pozvánka k zápisu do školy, na 16.1.2009, to to letí.... Kača |
zuzica | 19235 |
7.11.2008 10:48:10
no tu to teda moc nezije....idem sa len pochvalit v stredu sme mali narodeninovu oslavu z mojou rodinou a dnes pride chlapova rodina.A sisa ma dva zuby uz vonku dnes sme boli u zubara a vytiahol jej spodne jednicky.Dost sa jej kyvali a bala som sa aby ich nevdychla ona v noci skripe zubami tak som mala obavy aby nepovolili...a za nimi mala uz vyrastene trvale....tak to zubar zobral hopem a vytiahol obe.Bola velka hrdinka a uz sla rovno do skolky aby sa mohla asi pochvalit )
|
kytka123 | 44387 |
27.9.2008 22:47:28
Ahoj, my máme zoubek venku, protože se mu udělal kaz, doktor mu ho nechtěl zadělávat, protože by mu plomba vypadla a zub bolel, tak mu ho doktor vytrhl. Má ještě jeden kaz ale když jsem se na to ptala doktora, tak mi tvrdil, že se mu nemůže zubní kaz rozšířit dál a ani mu ho nechce plombovat. Mně se to nějak nezdá, ale sme rádi, že nás doktor vzal,nemůžem sehnat zubaře.
Očkováný proti žloutence je už od tří let-hodně sme cestovali(Tunis, turecko)-tak nám to doktorka doporučila. Loni sme zaočkovali proti klíš´tovce a te´d ještě zvažujem meningitídu. |
zuzica | 19235 |
27.9.2008 19:50:47
DANICA u nas je to aj o tom ze my potrebujeme asistovanu reprodukciu...ako aj pri prvej...a mame uz tri pokusy za sebou...a zostava nam 10 mrazenych embrii....tak to su nase posledne nadeje na surodenca
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.