| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2002

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 5262  [Dalších 5192 >>]
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 10683
7.6.2012 5:30:19
Ten je krásné mimís ~g~ Fakt se vám povedl ~R^

PS: Jsem už z těch hádek na palici ~q~ Choť je přesvědčený, že všechno máme po Vítkovi. Nějak mu nedokážu vysvětlit, že Vítek se narodil v prosinci a toto bude LETNÍ dítě... tak to prý všechno koupíme ~8~ a můžete mi říct, kdo to bude kupovat? A kdy? A ještě taková maličkost: z čeho? ~d~ Ještěže mám kámošku v Olmiku, od které odebírám věci na Vítka - z čeho Damián, který je o 3 roky starší, vyroste a co sundá, to musí okamžitě Víťa obléct... za 3 měsíce už mu to není ~k~ A na konci ledna porodila Matějíčka... tak to bude asi repete ~2~
Ale ještě mi chybí šátek, kočár, vanička... Asi půjdu brouzdat na aukro ~d~
Ivča + 3 kluci 12944
6.6.2012 22:16:14
Jéjé, no krásný čerstvoučký miminko!!! ~g~ Jste si teda ale dali záležet ~;)
Aefik 18295
6.6.2012 20:37:14
Aefik 18295
6.6.2012 20:28:52
Zkusim vlozit foto~;)

Ivča + 3 kluci 12944
6.6.2012 19:08:47
Evi, Tomášek byl naopak největší (jestli se to teda dá tak říct u těch muších vah mých novorozenečků - Honzík 2,95 kg - TP byl o 7 dní později, Tomášek 3,00 kg - TP byl o 3 dny dřív a Vojtíšek měl 2,85 kg - TP taky původně o 7 dní později). Jóóó, holčičku bych taky brala, ale zkoušet už to nebudeme. Jedině, že by to byla tentokrát už opravdu náhoda ~t~ (HA neberu, nedělá mi to dobře).
Péťo, s těma prsama nevim, buď už si to nepamatuju, nebo to bylo až po porodu. Ale to bych Ti fakt kecala.
Hele, ale ten druhej porod mě vyloženě bavil. První ne - to jsem byla vyplesklá, třetí taky ne - to jsem si zase říkala, ať už to hlavně je za mnou, ale ten s Tomem jsem si vysloveně užila. Taky to byl fofr - 4,5 hoďky a šlo to skoro samo.
6.6.2012 17:33:29
Takže raději zajdu na půdu a označím Františkovi banánové krabice, které má snést dolů ~8~
6.6.2012 17:32:44
Téda ~e~ ~e~ ~e~
dnes jsem v klidu, konečně 3. den řádné dovolené a neřeším resty... a asi se mi začala připravovat prsa ~6~ občas mi vyteče průhledná kapička
~2~ není to brzy? 31. týden... a mě je divné, že posledních 14 dní mám spíš červencový pocit, než vypočítaný TP 2. 8. ~k~
6.6.2012 13:45:09
A propos, i 2. porod po 10 letech? ~k~
6.6.2012 13:44:29
~e~ ~e~ ~e~ ~e~ ~e~
Ženský, vy byste do něj FAKT šly?

Moje tělo přírodně pustilo až po 9,5 letech ~6~ k dalšímu těhotenství... Holt, mi Víťa dával tak zabrat ~2~ v kombinaci s jeho tatínkem (nepraktickým Blížencem), že už jsem všechno snažení vzdala... a že jsem se nesnažila tak aktivně jako EVČA s Lexíkem ~y~ Kdybych to měla tak... tak už jsem dávno v Kroměříži nebo ve Šternberku (moravské obdoby Bohnic ~z~ )

Ale je pravda, že to byl v lednu rok, co jsem si řekla, že už musím udělat něco pro sebe... a do listopadu jsem zhubla 18 kg - na krabičkové dietě - a tělo se tak nějak pročistilo, zpravidelnilo... v pracovním tempu jsem ale neubrala ~k~ a přesto se mimís uchytil a udržel a vypadá (krom tého pozitivního výsledku na Edward´s syndrom), že je v pořádku - a svéhlavička ~t~ pokud nešálil, tak ukázal za celou dobu pouze 1x, jakého je pohlaví, jinak ukazuje páteř (Víťa ukazovával prdelku a i ve svém životě se tak ke světu chová ~;) )

EVI, a co Míša? Vzpomínám, jak na podzim (bylo to vůbec na podzim?) skočil do bazénu při plaveckém výcviku... následky žádné? Ale vzhledem k tomu, že hraje aktivně tenis, tak dlouhodobého nic ~5~
Aefik 18295
6.6.2012 13:29:15
Ivco,mozna to bylo i tim,ze jsme obe mely ty druhy kluky nejmensi~6~
ale uz jsem to slysela od vice zen,ze druhy porod je super proti tretimu a PA me ujistovala,ze 4.je taky fajn~t~
a parada,jak si presne pamatujes ty casy i na minutu,kdy ti praskla voda~g~
mne taky 2x praskla a jednou ji pichali.
Ale nejkratsi porod trval 12 HODIN,ale dalo se to,byla to indukce,fest bolesti jen asi tri hodiny a byla jsem aspon trochu vyspana,zacinalo se rano v deset~R^
ten treti porod fakt nic moc~7~
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 5262  [Dalších 5192 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.