Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
PetraSluníčko+KVítek02+Toník12 | 10683 |
7.6.2012 5:30:19
Ten je krásné mimís Fakt se vám povedl
PS: Jsem už z těch hádek na palici Choť je přesvědčený, že všechno máme po Vítkovi. Nějak mu nedokážu vysvětlit, že Vítek se narodil v prosinci a toto bude LETNÍ dítě... tak to prý všechno koupíme a můžete mi říct, kdo to bude kupovat? A kdy? A ještě taková maličkost: z čeho? Ještěže mám kámošku v Olmiku, od které odebírám věci na Vítka - z čeho Damián, který je o 3 roky starší, vyroste a co sundá, to musí okamžitě Víťa obléct... za 3 měsíce už mu to není A na konci ledna porodila Matějíčka... tak to bude asi repete Ale ještě mi chybí šátek, kočár, vanička... Asi půjdu brouzdat na aukro |
Ivča + 3 kluci | 12944 |
6.6.2012 22:16:14
Jéjé, no krásný čerstvoučký miminko!!! Jste si teda ale dali záležet
|
Aefik | 18295 |
6.6.2012 20:37:14
|
Aefik | 18295 |
6.6.2012 20:28:52
Zkusim vlozit foto
|
Ivča + 3 kluci | 12944 |
6.6.2012 19:08:47
Evi, Tomášek byl naopak největší (jestli se to teda dá tak říct u těch muších vah mých novorozenečků - Honzík 2,95 kg - TP byl o 7 dní později, Tomášek 3,00 kg - TP byl o 3 dny dřív a Vojtíšek měl 2,85 kg - TP taky původně o 7 dní později). Jóóó, holčičku bych taky brala, ale zkoušet už to nebudeme. Jedině, že by to byla tentokrát už opravdu náhoda (HA neberu, nedělá mi to dobře).
Péťo, s těma prsama nevim, buď už si to nepamatuju, nebo to bylo až po porodu. Ale to bych Ti fakt kecala. Hele, ale ten druhej porod mě vyloženě bavil. První ne - to jsem byla vyplesklá, třetí taky ne - to jsem si zase říkala, ať už to hlavně je za mnou, ale ten s Tomem jsem si vysloveně užila. Taky to byl fofr - 4,5 hoďky a šlo to skoro samo. |
6.6.2012 17:33:29
Takže raději zajdu na půdu a označím Františkovi banánové krabice, které má snést dolů
|
6.6.2012 17:32:44
Téda
dnes jsem v klidu, konečně 3. den řádné dovolené a neřeším resty... a asi se mi začala připravovat prsa občas mi vyteče průhledná kapička není to brzy? 31. týden... a mě je divné, že posledních 14 dní mám spíš červencový pocit, než vypočítaný TP 2. 8. |
6.6.2012 13:45:09
A propos, i 2. porod po 10 letech?
|
6.6.2012 13:44:29
Ženský, vy byste do něj FAKT šly? Moje tělo přírodně pustilo až po 9,5 letech k dalšímu těhotenství... Holt, mi Víťa dával tak zabrat v kombinaci s jeho tatínkem (nepraktickým Blížencem), že už jsem všechno snažení vzdala... a že jsem se nesnažila tak aktivně jako EVČA s Lexíkem Kdybych to měla tak... tak už jsem dávno v Kroměříži nebo ve Šternberku (moravské obdoby Bohnic ) Ale je pravda, že to byl v lednu rok, co jsem si řekla, že už musím udělat něco pro sebe... a do listopadu jsem zhubla 18 kg - na krabičkové dietě - a tělo se tak nějak pročistilo, zpravidelnilo... v pracovním tempu jsem ale neubrala a přesto se mimís uchytil a udržel a vypadá (krom tého pozitivního výsledku na Edward´s syndrom), že je v pořádku - a svéhlavička pokud nešálil, tak ukázal za celou dobu pouze 1x, jakého je pohlaví, jinak ukazuje páteř (Víťa ukazovával prdelku a i ve svém životě se tak ke světu chová ) EVI, a co Míša? Vzpomínám, jak na podzim (bylo to vůbec na podzim?) skočil do bazénu při plaveckém výcviku... následky žádné? Ale vzhledem k tomu, že hraje aktivně tenis, tak dlouhodobého nic |
Aefik | 18295 |
6.6.2012 13:29:15
Ivco,mozna to bylo i tim,ze jsme obe mely ty druhy kluky nejmensi
ale uz jsem to slysela od vice zen,ze druhy porod je super proti tretimu a PA me ujistovala,ze 4.je taky fajn a parada,jak si presne pamatujes ty casy i na minutu,kdy ti praskla voda mne taky 2x praskla a jednou ji pichali. Ale nejkratsi porod trval 12 HODIN,ale dalo se to,byla to indukce,fest bolesti jen asi tri hodiny a byla jsem aspon trochu vyspana,zacinalo se rano v deset ten treti porod fakt nic moc |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.