| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2003

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6058  [Dalších 6018 >>]
Sima, Matýsek 03 a Sárinka 06 8793
16.12.2007 0:24:34
hurááá, mám jí
tedy ale koukám, že ikonka by chtěla vyměnit
Sima a Máťa 21.5.03 18651
16.12.2007 0:23:36
ach jo, jsem chtěla napsat a jak už nechodím na rodinu tak si nepamatuju registraci, tohle je ta stará
no nic
Madam já mám taky dvě děti, Matýska, ne dubnového, ale květnového, jsem přeběhlík a dvouletou Sárinku
a náš Mates tedy zlobí fest a po narození Sáry se to o dost zhoršilo
Petro krásný fotky, už jsem okomentovala i vedle
jdu zkusit ještě najít tu svojí registraci
Sima a Máťa 21.5.03 18651
16.12.2007 0:21:55
zkouška
Petra+2 9023
14.12.2007 21:25:29
Ahoj,
tak to znáš asi Oggi z Plzně, já jsem taky z Plzně :-) A ty?
Náš Marťas taky teď v noci nějak kašlal, nevím, jestli to byla laryngitida, ale vypadalo to tak skoro... přes den dobrý... Vždycky jsem mu pustila zvlhčovač a dala Stoptussin a nějak jsme to zvládli :-)
madam33 71579
14.12.2007 0:17:20
Ahoj Petro,máš moc hezké dětičky.Aha ,mě to bylo divný proč sem nikdo nechodí,ono je to asi lepší,aspon můžete podrbat o všem.
Já chodím ještě na letošní záříjátka.
Tak to náš mladej je teda takovej dáblík,ale nevyměnila bych ho.Ted marodíme,má laryngitidu chudáček a to je horor,vůbec nemůže spát chudáček a já taky ne.
Tak se měj hezky a když budeš psát ,tak budu ráda.ahoj
Petra+2 9023
12.12.2007 23:05:00
ahoj madam :-) to je náhodička, po půl roce jsem tu nakoukla, to je telepatie ;-)
My tu měli takovou menší partu, když se narodily děti v roce 2003, tak se to tu teprve rozjíždělo, poté, co nás pár mamin opustilo, tak nás zbylo ca. 7 pravidelně přispívajích a rozhodly jsme se pro uzamčenou diskusi na jiném serveru. Já chodím na Rodinu ještě na jiné diskuse, tak tu klidně můžu klábosit i s tebou, jestli chceš...
K tvému dotazu musím říct, že náš Martínek (narozen 3.4.) se docela zklidnil poté, co se mu narodila sestřička Karolínka v červenci 2005 a poté, co začal chodit do školky. Je spíš takový kníkal, pořád se něčeho bojí, je závislák na mě apod. Karolínka je momentálně větší raubíř!!!

Já jsem sem vlastně chtěla vložit aktuální fotky našich zlatíček, protože na ten druhý server se to musí ještě víc zmenšovat a to se mi nechce :-((

a z dnešní vánoční besídky ve školce:

madam33 71579
11.12.2007 16:03:55
Holky,zapojte se do diskuse.Já mám doma 3 děti ,nejstarší Roman 11 letý,mladší Filip 4letý narozen 1. dubna a nejmladší Lucinku ,které budou 3 měsíce ve čtvrtek.Ráda bych pokecala.Filip je pěkný rošták,také vás zlobí?Je to beran a to je fakt znát.Tak doufám že se připojíte a bude tu bezva parta.Zatím ahoj
Marselinda-Míša 4/03,Sabri8/06 6888
26.6.2007 21:20:54
Už to tu zase vázne.
Já si děti takhle rychle za sebou neumím přestavit. Pro mě je ten tříletý rozdíl docela záhul. Hlavně když Míša začal docela dost zlobit a je umíněný. Ale jinak dokáže být zlatíčko a přítulný. K Sabrince je hodný. Taky si říkám, že si spolu budou moc´t hrát.

My jsme s bráchou o necelý dva roky a hráli jsme si hodně. Tak doufám, že ten rok navíc se u mých dětí taky tolik nepozná. Můj manžel je s bráchou o deset let a manžel prý bránil ve třech letech svého 13letého bratra před ostatníma klukama,ale jinak spolu nemají do dneška skoro žádný vztah. Je to škoda.
Petra+2 9023
3.5.2007 23:03:32
Ty brďo, tak klobouk dolů, 4 kluci tak krátce po sobě, to už bych já byla v Bohnicích, tedy v našem případě v Dobřanech ;-) Já jsem si říkala, že jsi nemohla od toho 4-letého stihnout dvě další a ono jo :-) To už je konečný počet?
Já taky nemám dvojčata, mám Martínka 4 roky a Karolínku 1a3/4. Jsou o 2a1/4roku. A mám toho kolikrát dost i s těma dvěma...
Lenka se dneska objevila, tak jsem vzkaz vyřídila...
Jinak Marťas je už asi 1,5roku bez plenky v noci a počůral se mi zpočátku jednou a teď nedávno taky jednou, to měl hodně pití na noc. Dřív jsem mu o půlnoci podstrčila nočník a on se vyčůral a hned zas spal, teď ho už asi půl roku nebudím a vydrží v pohodě do rána, ani nejde ráno hned...
Lili + 5 :-)) 28559
3.5.2007 22:50:28
jsi uplný špion:-))mezi prvním a druhým je rok a půl, další 23měsíců 2x.

Zatím nejsem adept na Bohunice:-) ale občas bych je všechny vyměnila . Někdy pohoda, jindy horor, však to jistě znáš-koukám, že děti máš po dvou letech...Myslím, že je lepší mít děti kousek od sebe - ten rok a půl je ideální, teda z mého pohledu - no ze začátku pěkný záhul, ale potom si spolu pěkně vyhrají.

Jinak nejstarší je Sebastian, ten už čtyřletý Denis, Erik a Marty - dvouměsíční

Petro - dvojčata opravdu nemám všechny jsem si poctivě odnosila po jednom:-)
Ty máš dvojčata, že??Jaké to bylo ze začátku??

Holky - počůrávají se vám dubňátka v noci?? Příjde mi divné, že ve dvou letech se v noci Denis budil na čůrání a teď se celkem často počurá..že by byl tak unavený z celého dne a spal jak poleno??Odpoledne už rok nespí, jen ho nechám hoďku odpočívat .
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 6058  [Dalších 6018 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.