| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 37777  [Dalších 37527 >>]
Analeh a zlobidla D+L 18104
11.5.2016 11:20:17
No Kacii dort vydrží v lednici těžko říct klidně i 5 dnů pokud je dobře lednice nastavená a je dobře uchováván.Dělám jen z čerstvých surovin,ale spíš bych se bála toho převozu.My sice vezli zákusky i svatební dort od nás až do Chomutova.ale měla sem k tomu podomácky vyrobený převážecí box:))))
Kacii&Matýnci 8339
10.5.2016 14:28:04
Maru, jak jako uz?? ~t~ U nas je teda v plnym proudu pres rok a je to cim dal lepsi ~e~ Ksichty, stridani nalad tempem, ktery vubec nestiham, provokuje decka i nas, je drzost sama (nedavno mi na neco rekl, ze ho to nezajima, to jsem teda malem explodovala) ~8~ Porad se utesuju tim, ze za deset patnact let bude lip ~t~ Doufam ~t~ Jinak teda myslim, ze s holkama by do postele takhle fakt nevlezl, mam dojem, ze je vic mimo, nez Ben, radsi pari s kamosema online hry ~d~
Jinak ta noha mu vyrostla za rok o 5 cisel a za dva ze 34 na 42. Dobry to teda neni, ma je plochy, hledame dobryho ortopeda...
Maruška + holčánci 01/04 38037
10.5.2016 9:37:24
Týjo, 166 cm, ale pak nemá až tak velkou nohu, tato výška u kluků odpovídá vel. 40-41. Takže to je vlastně v pohodě. Ale myslím si, že to na takovou 44 dotáhne.

A už vám s dětma mlátí puberta? My spali ze soboty na neděli u kamaráda, kde měl u sebe kluka o rok staršího než holky, oni tři dohromady, to je na zabití všech třech, strašně se na sebe vždy těší a volají si atd. no a dohromady vymýšlejí děsné ptákoviny. A ten kamarád vymyslel, že budou všichni tři spát na jedné posteli a budou mít dvě deky. Tak jsem si říkala, jestli je to dobrý nápad, přeci jen puberta, ale v pohodě, kromě toho, že skoro do půlnoci nespali a zlobili. Nevím, jestli je za rok tak necháme spát.
A nejvíc mne dostal nevinný dotaz toho chlapce, jestli i my tři jsme spali dohromady na jedné posteli ~t~
Kacii&Matýnci 8339
9.5.2016 21:33:46
Teda a chudak holka, v 11 41! ~8~ To je asi radost, shanet boty ~a~
Kacii&Matýnci 8339
9.5.2016 21:32:50
Mates meri zhruba jako ja, ja mam 166. Nohu ma velkou jako tata. Jakou ma deda, to netusim, ale lyzaky nenosi ~t~ On spis bude vetsi si myslim.
Kacii&Matýnci 8339
9.5.2016 21:30:38
Helco a jak dlouho to vydrzi v lednicce? Je to pitomy, no. My jedem 7.6. do Brna, pokud teda nebude Dorota harat, ale oslava bude az v sobotu. Jedine ji udelat 9. jen pro domaci s dortem. Ale zas na oslave bude Benovo holka (jo fakt! ~t~ ) a to by chtelo neco extra...
Maruška + holčánci 01/04 38037
9.5.2016 21:27:05
Nohy bolí. Před chvílí mne manžel dojal, když mi Kája masírovala nohy a on podotkl, jak mám zničené malíčky. No kvůli komu, že. ~o~
Byli jsme v penzionu někde nad Horním Maršovem, taková skorosamota u lesa, na výlet jsme jeli do argoreta, pak jsme ochutnali u Vítězné zázračný pramen, který uzdravuje nemocné. A v neděli jsme měli výlet trochu níž někde okolo Jičína. I naši psici jsem tak zničila, že včera doma padla do košíku a ani nevečeřela, ani dnes nesnídala, jen spala a spala.

Kacii, velikost nohou i tvar se dědí, takže se podívej, jaké velikosti má manžel, ale třeba i dědové. Podobnou velikost bude mít i Mates. Jinak na ten věk je to nadprůměrná velikost. Dvanácti letům a +-155 cm odpovídá vel. 38-39. Ale měli jsme tam i holčinu v jedenácti letech vel. 41.
Moje holky mají velikost 37/150 cm Kája a 38/153 cm Mája, patří k nejmenším ve třídě.

9.5.2016 17:23:38
Kacii že by jsme hnuly kolejama:)) sakreš škoda že to nejde posílat poštou:))) copak by se to pro Bena líbilo?já jsme ted v mimonovském období mám jich už několik za sebou a ještě mě další čekají...
Kacii&Matýnci 8339
9.5.2016 16:55:03
Helco, kdyz on prave v ty Praze ted je ~:-D A ja jedu k Brnu zase za 14 dni :-) Ale vlakem, to neni na zadny zajizdky.
9.5.2016 16:51:34
jak rychle datluju na tabletu tak sekám chyby prosím omluvte mou zbrklost:))))
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 37777  [Dalších 37527 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.