Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Analeh a zlobidla D+L | 18104 |
11.5.2016 11:20:17
No Kacii dort vydrží v lednici těžko říct klidně i 5 dnů pokud je dobře lednice nastavená a je dobře uchováván.Dělám jen z čerstvých surovin,ale spíš bych se bála toho převozu.My sice vezli zákusky i svatební dort od nás až do Chomutova.ale měla sem k tomu podomácky vyrobený převážecí box:))))
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
10.5.2016 14:28:04
Maru, jak jako uz?? U nas je teda v plnym proudu pres rok a je to cim dal lepsi Ksichty, stridani nalad tempem, ktery vubec nestiham, provokuje decka i nas, je drzost sama (nedavno mi na neco rekl, ze ho to nezajima, to jsem teda malem explodovala) Porad se utesuju tim, ze za deset patnact let bude lip Doufam Jinak teda myslim, ze s holkama by do postele takhle fakt nevlezl, mam dojem, ze je vic mimo, nez Ben, radsi pari s kamosema online hry
Jinak ta noha mu vyrostla za rok o 5 cisel a za dva ze 34 na 42. Dobry to teda neni, ma je plochy, hledame dobryho ortopeda... |
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
10.5.2016 9:37:24
Týjo, 166 cm, ale pak nemá až tak velkou nohu, tato výška u kluků odpovídá vel. 40-41. Takže to je vlastně v pohodě. Ale myslím si, že to na takovou 44 dotáhne.
A už vám s dětma mlátí puberta? My spali ze soboty na neděli u kamaráda, kde měl u sebe kluka o rok staršího než holky, oni tři dohromady, to je na zabití všech třech, strašně se na sebe vždy těší a volají si atd. no a dohromady vymýšlejí děsné ptákoviny. A ten kamarád vymyslel, že budou všichni tři spát na jedné posteli a budou mít dvě deky. Tak jsem si říkala, jestli je to dobrý nápad, přeci jen puberta, ale v pohodě, kromě toho, že skoro do půlnoci nespali a zlobili. Nevím, jestli je za rok tak necháme spát. A nejvíc mne dostal nevinný dotaz toho chlapce, jestli i my tři jsme spali dohromady na jedné posteli |
Kacii&Matýnci | 8339 |
9.5.2016 21:33:46
Teda a chudak holka, v 11 41! To je asi radost, shanet boty
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
9.5.2016 21:32:50
Mates meri zhruba jako ja, ja mam 166. Nohu ma velkou jako tata. Jakou ma deda, to netusim, ale lyzaky nenosi On spis bude vetsi si myslim.
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
9.5.2016 21:30:38
Helco a jak dlouho to vydrzi v lednicce? Je to pitomy, no. My jedem 7.6. do Brna, pokud teda nebude Dorota harat, ale oslava bude az v sobotu. Jedine ji udelat 9. jen pro domaci s dortem. Ale zas na oslave bude Benovo holka (jo fakt! ) a to by chtelo neco extra...
|
Maruška + holčánci 01/04 | 38037 |
9.5.2016 21:27:05
Nohy bolí. Před chvílí mne manžel dojal, když mi Kája masírovala nohy a on podotkl, jak mám zničené malíčky. No kvůli komu, že.
Byli jsme v penzionu někde nad Horním Maršovem, taková skorosamota u lesa, na výlet jsme jeli do argoreta, pak jsme ochutnali u Vítězné zázračný pramen, který uzdravuje nemocné. A v neděli jsme měli výlet trochu níž někde okolo Jičína. I naši psici jsem tak zničila, že včera doma padla do košíku a ani nevečeřela, ani dnes nesnídala, jen spala a spala. Kacii, velikost nohou i tvar se dědí, takže se podívej, jaké velikosti má manžel, ale třeba i dědové. Podobnou velikost bude mít i Mates. Jinak na ten věk je to nadprůměrná velikost. Dvanácti letům a +-155 cm odpovídá vel. 38-39. Ale měli jsme tam i holčinu v jedenácti letech vel. 41. Moje holky mají velikost 37/150 cm Kája a 38/153 cm Mája, patří k nejmenším ve třídě. |
9.5.2016 17:23:38
Kacii že by jsme hnuly kolejama:)) sakreš škoda že to nejde posílat poštou:))) copak by se to pro Bena líbilo?já jsme ted v mimonovském období mám jich už několik za sebou a ještě mě další čekají...
|
Kacii&Matýnci | 8339 |
9.5.2016 16:55:03
Helco, kdyz on prave v ty Praze ted je A ja jedu k Brnu zase za 14 dni Ale vlakem, to neni na zadny zajizdky.
|
9.5.2016 16:51:34
jak rychle datluju na tabletu tak sekám chyby prosím omluvte mou zbrklost:))))
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.