| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 44165  [Dalších 44145 >>]
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678
8.1.2018 9:55:57
tak Vás jdu zase pozdravit a do roku 2018 popřát samé zdraví a trpělivost s puberťákama :)

Eliška - je v pohodě. šla do sebe, před cca rokem měla krizi a na školu kašlala. Nyní s ní nejsou žádné probémy. má kluka z deváté třídy :-)

Vojta - mouchy snězte si mě....když po něm šlapu a učím se s ním, nosí hezké známky, pokud vynechám, jsou to 4,5. nemám ale čas se s ním neustále učit

Honza - zlobí jak černá ruka, ale pálí mu to, je seběvědomí, chce být ve všem první, prohru špatně nese, je to divoch

já - pořád účto, barák a k tomu jsem si pořídila slepičky. jsou to moje lásky, ale predátoři mi dávají zabrat. zjara bude zahrádka, tam se taky neustále s něčím bojuje.

tak nějak jsem se já nehašič dostala k vedení dětí v hasičském kroužku s jednou kamarádkou (hasičkou). takže je to docela záhul.

nenudíme se, času je stále málo. stále se u nás něco děje. však to znáte, ale to tu nebudu rozepisovat...

ani nemám čas vás tu sledovat. spíš čtu FB, takže kdo tam je, toho monitoruju :-)

koukám, kolik diskusí je tu spících. nikde nikdo.....
BERBER+A+L+V 7963
20.12.2017 21:09:47
Lenča dostává letos novej (walkera), a Verča má druhým rokem, Topgala, předpokládám, že ještě pár let vydrží..

Anička bude letos na dárky chudší, ale za A je relativně velká, aby to pochopila, za B fakt toho během podzimu dostala poměrně dost, a holt s těmi věcmi nešlo vydržet pod stromeček..
No uvidíme..

Znáte někdo knížku "O všem"?

http://www.albatrosmedia.cz/tituly/38012078/kovy-ovsem/
bob, Ondra 11615
18.12.2017 18:01:27
Berber, třeba se jí něco zalíbí. a případně jo pak můžou podědit ségry.

Ondra má Topgal od 5 třídy a drží dobře, tak zatím nic neplánuji kupovat, ten příští rok s ním už musí doklepat.
Ten první jsem ještě nekomu věnovala, fakt držel, jen byl už moc dětský.
BERBER+A+L+V 7963
17.12.2017 20:47:08
.. tak taky pár písmen, abychom se hnuly z místa :-))

Akce BATOH skončila fiaskem. Áňa už někdy v srpnu zmínila potřebu nového batohu, vzhledem k výdajům jsem to odložila na vánoce. Jenže do té doby si ona ten původní rozmyslela, a než jsme vymyslely nový byl konec listopadu, než jsem se dokopala do krámu ho okouknout máme půlku prosince... a..
není malá, na Ježíška si nehrajeme, chtěla jsem, aby si ho vyzkoušela, přeci jen při svých 174cm nemůže nosit na zádech ledasco .. a prostě, co jsme vyzkoušely "nebylo ono"..
Dneska jsme se domluvily, že batoh odložíme. Než na rychlo kupovat něco, co není úplně ono.
Nebyla to urgentní potřeba. Walkera má sice pátým rokem, ale drží...

Tak třeba v březnu..
bob, Ondra 11615
13.12.2017 16:20:53
Ahoj v Prosinci!

Máme dveře! A jsou krásné 😀
Od včerejška, tak se musím pochlubit a jdu makat dál :-)
Jo a pár kousků cukroví se mi taky povedlo po večerech v týdnu a tím bohužel zatím vánoční přípravy končí.
bob, Ondra 11615
23.11.2017 11:07:21
Katy jak píšeš, dost věcí jsem nakonec vyhodila/rozdala, neskladné spotřebiče jako odšťavňovač a parní hrnec (oboje použité 2x) zůstal ještě ve sklepě.
Takže kuchyň konečně definitivně naskladněná.
A máme vyrobené dveře, takže pokud najdeme někoho, kdo nám je do Vánoc nainstaluje, tak budu ráda. No a pak lišty, garnýže... Nějak to stejně nekončí.
bob, Ondra 11615
23.11.2017 11:02:51
Jsem ráda, že se to tady trochu rozjelo :-)

Batoh má Tobgal. První měl od 1-5 třídy a od 5 má nový a tak trochu doufám, že mu vydrží do 9. Jsou to držáky, takže rozbitý není a kvůli módě zatím neprudí.

Vánoce jsou síla, zatím nic nemám a nepeču, neb nestíhám. Ale dárky by to chtělo, aby ještě něco přišlo do Vánoc

jituše 40446
20.11.2017 13:20:14
Fíla má rok batoh (černo šedý) - teď si nevzpomenu značku, ale byl drahý, tak jsem řekla, že nový kdyžtak až do prváku :).

Vánoce.... no, to nevím, co mu koupit - ale už si vybral sálovky (to si musel vyzkoušet, aby mu dobře seděly). Dál si přeje černý povlečení - tak jsem mu objednala černo-šedé (nenápadně jsem vyzjistila, jestli se mu líbí). Jo a s kamarádem dostanou vocher na "únikovku" - tam mohou sami až od 15 let, tak jsme si s mámou toho kamaráda říkaly, že kdyžtak půjdeme s nima - takový společný dárek.
A uvidím, co jeeště vymyslím.....
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
18.11.2017 8:20:55
U náš KLára nějak vůbec neví, co by chtěla k vánocům, vidím to na nějaké hadry a včera jsem zjistila, že jsou jí malé přeskáče. Také jsme objednali na zimu hory (také Itálii v době jared - letos zkusíme Marmoladu, Arrabu). Trochu jsem doufala, že by si mohla vzít moje přesky a já si polepšila a koupila nové, ale včera se teda na to netvářila..... Tak asi budu muset pořídit....
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
18.11.2017 8:18:47
Klára má už 2 roky batoh od Roxy, vybrala si ho sama a domluvili jsme se, že další až na střední. Je stále moc pěkný, takže nevidím, důvod, proč ho měnit. Ale vím, že kouká po takových těch černo-bílých kombinacích, max. do toho nějakou barvu. Tuhle mi ukazovala, že je boží Vans. Tak zkuse mrknout..... Spíše teda v takových těch skejťáckých obchodech....
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 44165  [Dalších 44145 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.