Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
BERBER+A+L+V | 7963 |
![]() |
6.8.2017 11:12:54
Poslušně hlásím, že Lipno jsme si dle "nařízení" užili
![]() Fantastický počasí, holky pořád ve vodě. Jen ve středu a v pátek dopoledne sprchlo. Ve středu jsme udělali malý výlet - větší procházku v blízkém okolí, v pátek jsme lenošili. Odpoledne pak stejně teplota skočila na přijatelnou mez, takže vodomilky opět ve vodě. Nic jinýho jsme sice nepodnikli, ale manželův hlavní plán byl rybaření, holek koupání.. a můj? Odpočinek, a to se snad i povedlo ![]() Od zítra mne čeká "totální nasazení", pojedeme ve dvou místo ve čtyřech, a ještě bez šéfové, ale snad to bude dobré.. musím doufat. ![]() |
Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
![]() |
6.8.2017 0:41:04
Omlouvám se, ale internet na chalupě je fakt oříšek
|
![]() |
6.8.2017 0:23:23
Nějak jsem to tu na delší dobu "zazdila", ale nestíhám a musím se upřímně přiznat, že poslední měsíc jsem tak strašně unavená, zničená, vysílená..... , že už se ani netěším na další dovolené, které nás čekají.
Nevím, čím to je, jestli tou 50tku na krku (mezi námi si ji vůbec neuvědomuju). V práci těžká POHODA, chodím jen od úterka do čtvrtka. Pátky a pondělky jsem si myslela, jak si budu užívat na chalupě u bazénu. Za celé prázdniny se mi to ještě nepodařilo. První týden v červenci jsme si užívali řecké moře. S návratem do Prahy byl i návrat Lukáše na 3 týdenní dovolenou a musím říct, že to pro nás byla fakt "SODA" včera už zas odletěl zpět a já doufám, že se vrátíme k normálnímu režimu, víc už bych asi nedala. At mě kdo chce, jak chce, odsoudí, už žijeme svůj život a tohle bylo hodně těžké narušení a vyjetí ze zaběhnutých kolejí. Víkendy na chalupě s knížkou u bazénu, to je asi jen sen, pořád se tu někdo objevuje a pořád kolem někoho běhám A Vojta, těžká puberta, drzost, lenost, odmlouvání....občas mi až vyhrknou slzy, protože nevím jak dál. Stále docházíme do nutriční poradny, on čím má větší pohyb, tím SNAD víc kyne. Už má na svých 150cm 63kg. Jídelníček mu chválí, pohybu má na 200procent a pořád tloustne. Příští týden odjíždíme na týden do Norska-Švédska-Dánska (držte mi palce, ať mi ho neodeberou) a pak ještě týden Moskva a Petrohrad, tak jsem mu nařídila ať si nastuduje Auroru, Lenina, Petropavlovskou pevnost, ARBAT, Kreml..... a on fakt "studuje" |
![]() |
6.8.2017 0:22:59
Nějak jsem to tu na delší dobu "zazdila", ale nestíhám a musím se upřímně přiznat, že poslední měsíc jsem tak strašně unavená, zničená, vysílená..... , že už se ani netěším na další dovolené, které nás čekají.
Nevím, čím to je, jestli tou 50tku na krku (mezi námi si ji vůbec neuvědomuju). V práci těžká POHODA, chodím jen od úterka do čtvrtka. Pátky a pondělky jsem si myslela, jak si budu užívat na chalupě u bazénu. Za celé prázdniny se mi to ještě nepodařilo. První týden v červenci jsme si užívali řecké moře. S návratem do Prahy byl i návrat Lukáše na 3 týdenní dovolenou a musím říct, že to pro nás byla fakt "SODA" včera už zas odletěl zpět a já doufám, že se vrátíme k normálnímu režimu, víc už bych asi nedala. At mě kdo chce, jak chce, odsoudí, už žijeme svůj život a tohle bylo hodně těžké narušení a vyjetí ze zaběhnutých kolejí. Víkendy na chalupě s knížkou u bazénu, to je asi jen sen, pořád se tu někdo objevuje a pořád kolem někoho běhám A Vojta, těžká puberta, drzost, lenost, odmlouvání....občas mi až vyhrknou slzy, protože nevím jak dál. Stále docházíme do nutriční poradny, on čím má větší pohyb, tím SNAD víc kyne. Už má na svých 150cm 63kg. Jídelníček mu chválí, pohybu má na 200procent a pořád tloustne. Příští týden odjíždíme na týden do Norska-Švédska-Dánska (držte mi palce, ať mi ho neodeberou) a pak ještě týden Moskva a Petrohrad, tak jsem mu nařídila ať si nastuduje Auroru, Lenina, Petropavlovskou pevnost, ARBAT, Kreml..... a on fakt "studuje" |
![]() |
6.8.2017 0:22:39
bob, Ondra | 11615 |
![]() |
1.8.2017 12:17:59
Tak tedy načínám srpen. Půlka prázdnin pryč
![]() ![]() Ondra toho času na táboře, takže pohoda a příští týden se přesune na 14dní k našim. Ke konci prázdnin chceme vzít všechny naše dětičky někam alespoň na týden, ideálně 14dní, ale to si nedělám iluze, že tak dlouho dáme. Bude mě tlačit stěhování, tedy pokud už bude hotovo, v což pevně doufám! Aktuálně malujeme a pak přijdou podlahy, kuchyň, dveře... No je toho ještě fakt hodně. |
bob, Ondra | 11615 |
![]() |
16.7.2017 22:14:31
Bobo Sardinii jsi vybrala dobře, nebyla jsem, ale prý je krásná, tak pak preferuj!
Berber vy si to užijte na Lipně, tam jsem na dovče taky nebyla, vždycky dáváš fotky, že to vypadá jako od moře ![]() Ondra se v sobotu vrátil z Egypta, krásně opálený, spokojený, s tátou si to parádně užili. Jako dárek k narozeninám si vybral ponor a byl naprosto nadšený (což jsem čekala ![]() Holky to je taková změna, stále na Ondru koukám, jak vyrostl, zmužněl.. teď jak jsem ho neviděla 14dni, tak zase jakoby vyrostl po všech stránkách. Už je to prostě kus chlapa, ten klučík už je dávno pryč. Je to strašně zvláštní, vždycky rostl, to je jasné, ale teď je to takové jiné. |
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
![]() |
16.7.2017 20:38:34
Tak u nás nakonec 2 dvojky, Kuba na gymplu 2 trojky, což se mi líbí a chválím oba
![]() Bob - rekonstukci nezávidím, my to dělali minulý rok a jsem ráda, že to máme za sebou. Ale zase ten výsledek stojí za to!! Práce - no já sice nemám šéfa, ale i tak to není někdy veselé - některé klienty bych musela .... Takže vydržať - všude je něco!!! Dovolená - jedeme na konci července, letos jsem zvolila Sardinii, tak uvidíme, hrozně se těším, nebyli jsme 2 roky u moře a už mi to hrozně chybí.....Fakt se letos nemůžu dočkat.... |
BERBER+A+L+V | 7963 |
![]() |
16.7.2017 9:11:45
Tak, první čtvrtina prázdnin za námi, ani jsme se nenadáli..
Holky byly 1.týden doma, respektive měla jsem tu sestru z Budějek s dětmi, tak jsme se tak nějak průběžně vídaly, setkávaly.. 2.týden - Anička u příbuzných v Polsku (jazyka neznalá), dnes se nám vrací, tak jsme zvědaví. Byli jsme částečně ve spojení telefonicky (2x), a přes FB chat, ale naštěstí moc nevolala/nepsala, tak se asi neměla uplně špatně ![]() ![]() L a V jsem s trochou sebezapření poslala ke tchýni, lepší než se "nudit" doma, když jsou rodiče celé dny v práci... Dnes se večer všichni sejdem (mám pracovní víkend, já návrat po 18h). Následující týden budou muset nějak "přetrpět" doma, další týden se mnou (mám dovču), a na přelomu měsíců hurááááá na malou hezkou českou ... na Lipno. ![]() |
bob, Ondra | 11615 |
![]() |
10.7.2017 21:12:27
Katy jak jsi psala, že kolikrát z toho ani nespíš, tak to jsem měla tenkrát v Alexu, a do práce jsem chodila naprosto s odporem a znechucením, že tam musím. To nešlo moc dlouho, pak při jednom incidentu, kdy jsem byla neprávem osočena jsem řekla dost a přinesla výpověď. Teda před tím už jsem o tom uvažovala, ale ta poslední kapka spadla a bylo to.
Tak snad ještě nejsi v této fázi. Kolegovi držím palce, kamarád, taky nemá kus stehna, ale nakonec to dopadlo dobře. Hlavně že se na to přišlo včas. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.