| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : květen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7994  [Dalších 7934 >>]
Mammita 25947
26.1.2010 22:32:46
Tak se Vám tu musím pochlubit, že jsem podruhé teta.
Dnes v 16h se narodil Ben, 4580g a 58cm ~e~. Ségra i malej-velkej jsou v pořádku:-). Jsem na ně pyšná~m~
Mammita 25947
25.1.2010 15:32:59
Vendul, teda ty sloni je maj~e~~t~. Jsem z toho byla lehce rozhozená~;). On-line to tedy musel být zážitek~R^.

A kterápak tajnůstkářka se nám tu nechce prozradit?
Já tipuju Míšu, nebo Oddny :-).

Lí, Maty byl u zápisu. Vyšetřovala ho psycholožka ve školce a zralý k školní docházce je, odklad nedoporučila. Školka mu prý již nemá co nabídnout, on by se nudil a zlobil. Ale má grafomotorické obtíže s nějakými dys... poruchami, takže od začátku pojedeme s ohledem k jeho potřebám. U zápisu se ptali na základní informace jako jméno, věk, adresu, barvy a tvary, něco vybarvit a domalovat. Víc snad nic.
Matěj se hrozně těší, jde úplně vidět že přišel jeho čas. Já mám radost trochu menší, protože i tak máme dny hrozně nabité a děti odpadají v 19:30 jako švestky. Představa že tou dobou teprve dokončí úkoly...~a~.

Hodně zdaru a přeji aby to všem dopadlo dobře a ku spokojenosti všech zúčastněných.
12157
25.1.2010 11:15:10
Holky, tak jak u vás se zápisem? napište někdo jak to probíhalao a jestli už je tu nějaký prvňák :-) nás to teprve čeká.

Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
19.1.2010 15:11:00
Nazdárek ženský tak mi ten sníh donutil,abych konečně dodělala fotky z Jaru takže kdo chcete můžete si počíst na http://matyjony.rajce.idnes.cz/
Jinak ale nestíhám ,ale musím se pochlubit:):):):)
Jinak koukám, že tady se nic neděje jako obvykle. No myslím, že vím o někom kdo mi mohl tady něco prásknout hihihihih,že jsem zvědavá jest-li se tu objeví:):):)
Danula&Klárka&Toník 19069
23.12.2009 22:56:10
Přejeme všem krásné vánoce a hodně štěstí v novém roce.
D a spol.
Danula&Klárka&Toník 19069
23.12.2009 22:55:53
Přejeme všem krásné vánoce a hodně štěstí v novém roce.
D a spol.
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
23.12.2009 21:18:06
Všem prima ženským tady na květnu a jejich dětem přejeme krásné vánoce , klid a pohodu, hlavně zdraví a radost.
Ifča s dětma
něco pro radost zde:

http://sendables.jibjab.com/view/pdYPNzxVTyp5oDeD

Veselou koulovačku~t~
Ronda (IP adresa: 83.208.176.97)
  • 
18.12.2009 14:54:20
Ahoj holky,(nemuzu si vzpomenout na heslo:-))

preji vam vsem krasne a klidne vanoce a vse nej do noveho roku!!!

Netko, gratuluju k Danielce!

Vendy s kalendarema se ozvu tentokrat az v lednu, odjizdime zitra na hory a vracime se az 30.12!!!Tim se tentokrat vyhnu predvanocnimu blazinci. Jsem nadsena z te snehove nadilky, deti se uz taky tesi, hlavne ze nebude skola:-).
Jinak u nas vsechno v pohode, Elli zacala od zari chodit do skolky, ma to i s anglictinou a musim zatukat, je strasne sikovna.

vsechny vas moc zdravim!
Ronda
Ifča+Klárka04+Jonáš07 60542
9.12.2009 23:20:34
vendy- tož piš něco at zvýšíš počet příspěvku~j~

děcka jsou marodi, njedříve Jony, pak Klárka, pak zase JOny a mě už z toho nějak dochází duševní síly~Rv
oficiálně mi byla potvrzena alergie na břízovité, dokopala mě vlastně dětská dr vždy když přijdu s dětmi jsem sama na hromadě (nosohltan, dutiny) takže prý se mám jako první vyšetřit nechat já~k~ tak snad už mne to tolik trápit nebude.

Klárka chodí do školky se samýma tříletákama, ve třídě jsou vlastně jen tři úpředškoláci, na jednu stranu jsem ráda, že vubec dostala místo ale na druhou mě to štve docela tam krní~Rv
Chodí stále na balet a na tenis a to ji baví. a nejvíc ze všeho ji baví kreslení, stříhání, lepením dělá moc hezké obrázky, koláže, dětem do školky vyrábí obálky s obrázky jejich značek do nich samolepky akorát ja už na tyhle činnosti nějak nemám nervy, i když mne vlstně potřebuje jen abych ji pochválila.

Netko- piš, co domeček, jak se bydlí, my chceme foto domečku a Danielky prosííím
Vendy,Maty5/04Jony5/07 17306
8.12.2009 10:08:47
no tak tady je tedy příspěvků:):)
Netko dávej info jaký to je mít zase malinký miminko, nějak si až teď uvědomuji ,jak to strašně letí.
Holky jen jsem chtěla kdyby jste někdo chtěl zase kalendáře, tak je nejvyšší čas:):)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7994  [Dalších 7934 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.