| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 30452  [Dalších 30392 >>]
Dituška+Lily09+Péťa04+Tom94 16615
4.9.2012 9:05:31
Fedi, malej je fakt celej ty~:-D

u nás včera ve škole dobrý. dneska se mu už nechtěle, že prý to bude ve škole moc těžký....

a doma je krásnej klid....
Okartep.. 25791
3.9.2012 11:37:12
všem druháčkům a třeťáčkům přejeme šťastné vykročení do nového školního roku!!

my to měli i se školkovou premiérou, celý léto hlásil zarputile, že do té "blbé školky" teda rozhodně nepůjde, ale ráno jsme potkali kamaráda, který je v jiné třídě, tak šli spolu, ve třídě zaplul do hraček a už si nás ani nevšiml, tak snad nebude tak blbá. Mmch všechno je teď blbý, každej je blbej, tak jsem hned upozornovala učitelku, že at se neleká až jí bude oslovovat "blbe blbej", naštěstí nás znají už od Natulky, tak se jen smála, že ho zmáknou~t~
Iv 5 ks dětí 12063
1.9.2012 11:38:56
Jinak nás čeká drastický rok...Mareček 2. Kamča 6. Verča druhák a petřík bude letos maturovat....už ted mám osypky .....za pomůcky jsem dala pomalu to co za ojeté auto...děs běs
Iv 5 ks dětí 12063
1.9.2012 11:37:57
do těláku jsem koupila normální cvičky, jen nevím jestli by se hodily k vám do školy :-D
Iv 5 ks dětí 12063
1.9.2012 11:37:20
Fedi, tedy ..Denis je tvoje přesná kopie :-) a fotka opravdu pěkná, máš cit ~g~
Iv 5 ks dětí 12063
1.9.2012 11:36:50
Mno, Marečk o škole nechce ani slyšet....při zkoušce nového batohu to bral jako osobní utok a podezříval mne z toho, že ho chci děsit :-))))
Federika 14090
31.8.2012 23:00:21
holky ahoj...:-)
Já tu zrovna nadávám dostala jsem uniformu na další rok, myslela jsem,že vesty má Denis z loňska,ale on prostě na konci roku nic nedotáhl, má jen dvě nový a to mu nestačí, ty točí denně.
takže všechno podepisuju jako divá, on prostě všechno ztratí. Obalila jsem všechn y pastelky a tužky, pravítka,kružítko, zelenou izolepou, jsem zvědavá, jak mu to dlouho vydrží..
A boty na tělák nemám, potřebuje totiž už 36 a tam končí Nike Lykin na sucháč,který jsem vždycky kpovala a já na tkaničky nechci, zavazovat si je sice umí, ale nedělá to a v klidu lítá s rozvázanýma..Tak musí ještě pohledat
jinak dodatečně přeju všem srpňatům všechno nejlepší k narozeninám!!!

my jsme slavili až te´d v sobotu nebyl čas:-)

Meggie 2*07/04 10961
31.8.2012 13:08:38
Čauky,
asi jako každý, nakupujem, největší problém jsou papuče, nechci pro El ty klasické, protože měla vloni na noze plíseň, tak sháním nazouváky s páskem přes patu. Jedny už mám, tak ještě jedny do družky. Trochu se to prodraží, když jedny stojí přes 400 :-(
A u nás se těšíme půl na půl: El moc a Maty vůbec :-D
A navrhuju oprášit galerii a všichni tam vrzněme aktuální prázdninové fotky, což?
Okartep.. 25791
27.8.2012 22:15:48
téééda, tady to žije...

tak co, jaxe chystáte do druhých, potažmo třetích tříd? co děcka, těšej se? a vůbec, co kde nového?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 30452  [Dalších 30392 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.