Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Alecram , Ada a Domča | 19997 |
1.6.2008 12:03:14
www.alik.cz
Hani ty tvoje dětičky jsou úžasný !!!!! a jako dvojčátka. |
Deni+František+Ella | 13842 |
30.5.2008 20:34:29
alecram - prosim muzes mi dat odkaz jaky presne to je ten Alik?
Ze bych to taky zkusila na Fandyse aplikovat ... i kdyz je mi jasne ze na to bude koukat jako tele na novy vrata a o vasich uspesich si muzu jen nechat zdat .... cisla zvlada, ale ty pismena skoro vubec ... natoz aby z toho vsecho pak jeste neco tvoril. |
Carnae, Simon 04, Nela 06 | 6229 |
29.5.2008 20:01:16
|
Zuzka4M | 14793 |
19.5.2008 21:18:33
Alecram nám psycholožka radila v žádném případě neomezovat, ale podporovat .
Hele možná by vám taky neuškodilo před školou nějakou psycholožku navštívit a nechat malé přeměřit IQ. Jestli jí vyjde nějaké vysoké číslo (jak tak koukám tak asi vyje ) tak vám pomůžou s přípravou individualního plánu. To neučení (aby se ve škole nenudila) vám totiž vůbec nepomůže. Všechno okamžitě dožene a problémy budou stejně (vlastní zkušenost). Naštěstí dneska se už netrvá na tom aby děti zapadali do průměru a nadané děti jsou v kurzu . Takže hodně zdaru a co takhle matematiku pro druháčky .... |
Zdislava a kluci | 14977 |
12.5.2008 15:16:28
nazdarek, co to tady ctu :-( viviku hodne sily.....a mrknu na damu
vojtik na kole jeste nejezdi,nejak se mu nechce a ja nemam tolik casu co bych chtela abych se mu venovala....matej stale nechodi a mam z toho hlavu v pejru :-( |
12.5.2008 14:12:14
Holky, nevím jestli jsme neudělali chybu, ale Adě jsme sehnali výukový program "alík", protože ho ve školce používají pro předškoláky a Ada ho pořád chtěla. Jenže během týdne už všechno uměla a teď zkouší co jde navíc a schválně dělá chyby, aby slyšela reakce na chybu. Umí všechna čísla, všechny písmena a dokonce už něco i sečte. Samozřejmě jí Alík už nebaví. Začínám mít strach, že než půjde do školy tak bude všechno umět a co pak tam s ní budou dělat. Nehledě na to, že by měla jít o rok později když je v září.
|
Alice + 3 | 41248 |
11.5.2008 21:40:46
Lucko, zabloudila jsem sem po dlouhé době a čtu tu novinu, tak chci moc moc pogratulovat a těším se, až tu dáš fotku mimi.
Alecram, Domča je krásné miminko. A malá je teda šikula, že už jezdí na kole. Adam se taky docela vyloupl, mluví, ale gramatika ještě vázne a je takový vztekací, přecitlivělý, neumí se vyjádřit, má někdy své mimoňské chvilky. Člověk by možná neřekl, že má nějaký problém, ale srovnávat ho moc nechci, je to pro mě nepříjemné.. taky dám zas foto do deníčku. Mějte se všecky pěkně. |
9.5.2008 18:38:53
Ani nevím, setkali jste se pražandy s Bárou? Budou nějaký fotky ze srazu?
|
Vivik,Jiří 94,Vít 04 | 13428 |
9.5.2008 13:40:42
Báro, přijď na Dámu také.
To si pište, že myslím na sebe a na děti (nepreferuji ani sebe ani děti). A nebojte se, já se už nesesypu. |
Emmina | 14922 |
9.5.2008 10:27:16
Viviku, rada bych se do tve diskuse prihlasila, dneska odletame do Kanady, tak hned jak to bude mozno, urcite dam vedet. Drzim palce, aby jste to vsechno ustali, bud statecna a hlavne taky mysli na sebe, aby jsi se z toho nezhroutila.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.