| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7468  [Dalších 7408 >>]
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
14.10.2009 21:38:47
Jo a Mdlenka úžasná školačka, už bych ji ani skoro nepoznala. Jo jo letí to děsně.

Maruško m y už na logopedii chodíme rok a výsledky zatím nic moc, i když makáme:-(((Na foniatrii nám byla diagnostikována vývojová dysartrie má problémy s elevací jazyka. pozůstatek jestli pam,atujete její hypotonie . Po fyzické stránc e jsme to zvládly super, bohužel to zůstalo v oblasti jazyka, al e to je detail
Jaňulík a Lucka 9/04+Bára10/08 17377
14.10.2009 21:09:07
Ahoj tak dodám naše míry v 5 letech 15,6kg a 105cm, holt prcek stále, al e vypadá to, že Bára bud e ještě větší Ta má na roce 7630g a 71,5cm
Alecram , Ada a Domča 19997
14.10.2009 11:22:26
Takže:
16 kg, 110 cm a dostala tetanovku (chudák se tak bála) a byla děsně statečná. Samozřejmě to není zadarmo, takže musíme dneska koupit nějakou odměnu.
12.10.2009 11:07:23
Třeba se budete divit, jak to půjde rychle. Kamarád se naučil R a Ř během 1 týdne sám u televize, když byl nemocnej - byl už trochu starší.

Ada chodí už druhým rokem na angličtinu a letos to nemá ve školce, ale chodí přímo do školičky. Je to tam super a Ada je nadšená. Pokaždé sbalí batoh s penálem a knížkou a důležitě vyrazí do školy :o))) Dostávají do notýsku i známky.
Zítra jdeme konečně na prevenci, tak pak napíšu jak jsme na tom.
Máme v plánu navštívit psychologicko-pedagogickou poradnu a poradit se jak s tou školní docházkou, jestli za rok nebo za 2.
Maruška + 9/02+9/04+7/09 52757
9.10.2009 9:23:39
ahojky, tak my absolvovali první logo poradnu - no bude to fuška. Nevím jestli se mám dřív učit s Marunkou, nebo s Davídkem ~:-D~:-D Jenže on je strašný vzteklounek a jak ho párkrát opravím tak se sekne a je konec. Manža mu slíbil že až se naučí všechny hlásky tak si může vybrat hračku - tak že chce oblek pro Batmanaa~t~ No myslím že než to všechno zvládne tak už bude spíš chtít něco do školy~t~
7.10.2009 9:23:41
Ty bláho, tak my tu řešíme jestli Ada půjde za rok nebo za 2 a Majdalenka už je takováhle školačka :o))
Sestřenka manžela učila v Irsku a říkala nám, že tam je to takhle nějak, ikdyž já myslela, že spíš jen říkala, že u nich je rozhodující den 31.12 a ne jako u nás 31.8.
Áďa stále nebyla na prevenci, tak tam jdu raději zavolat.
Moc se tu ty 5.narozeniny nechytly :o((
Poletuška 16053
2.10.2009 10:53:00
Poletuška 16053
2.10.2009 10:52:06
Ahoj, po dlouhatananánské době se hlásím také. Oslava pátých naorzenin je něco, čím se musíme pochlubit :) A také nástupem do ŠKOLY! Ano, čtete správně. Ne, nemám geniální dítě :) Bydlíme v Anglii. A zdejší školství nařizuje dětem nastoupit do školy v roce, kdy dovrší pátý rok. Takže Madlenka je ze třídy dokonce nejstarší. A učí se psát a číst... Beruška moje malá...někdy je mi jí líto. Anglicky ještě neumí a musí to být pro ni pěkně náročné. Na druhou stranu, zvládá to výborně. Tak tady ji máte, tu naši culíkatou školačku...
20.9.2009 14:24:23
Tak už to máme taky za sebou. Fotky z oslavy se mi vůbec nepovedly. S dárkama jsem se ani neobtěžovala vyndat foťák, ale i tak jsem to Adě vynahradila a na zahradě vyrobila malý fotoateliér, takže fotky máme - kýčovky :o))))

Dort měl obrovský úspěch, nechala jsem udělat od kamardky s Kittynou

No a na prevenci nás zatím nepozvali, tak nevím jestli se mám ohlásit sama.
Ve školce Adu dali k předškolákům a tak se do prosince chceme rozhodnout jestli nepůjde do školy dříve. Učitelka mi řekla, že je Ada hrozně šikovná a opravdu lačná po vědomostech, ale je prostě hodně cíťa a toho se bojí. Tak dostane šanci při besídce, jestli bude excelovat a nebude bulet, tak půjde do školy a když bude bulet tak jí raději necháme ve školce. Rozhodně jí nechci dávat do školy násilím, prostě uvidíme.
Zuzka4M 14793
16.9.2009 11:52:58
Taky moc gratuluju :-).

Tak Macík měl na pětileté 116cm a 18kg, je to čahoun ~:-D, ale udělal mi velikou radost a krásně s panem doktorem spolupracoval. Dokonce se pokusil nakreslit človíčka a domeček. Sice prý je ta kresba nezralá, ale na ty problémy ... a když půjde kůli věku do školy až za dva roky, tak těma testama školní zralosti prošel hurááá ~:-D
A obrázek
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 7468  [Dalších 7408 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.