| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 6956  [Dalších 6686 >>]
Kvítko a dva poklady 47601
15.3.2009 11:06:44
Jeje, ja jsem zapomela na oslavence:-( Dodatecne prejeme jen sama NEJ, hlavne zdravicko a poradnou oslavu~v~~w~~t~

Slavi, me to prijde fakt sileny, takhle maminy masirovat!!! Nechutny a jeste si tam meni datum jak je to strasne aktualni, oni jsou ty maminky asi uplne debilni! Jak dlouho uz to beze? Rok? Nechutny:-©

Kami, moc na tebe myslime a zitra budeme drzet pesti~s~~s~~s~

A chtela jsem se malickato pochlubit, ze je asi /snad, doufam, preju si;-)/ odplenkovano. Uz 5 dni si rika, ze chce na zachod. Dokonce i kdyz ma plenu, tak krci bobek, coz znamena i curani, takze toto volani mezi lidma musime nejak usmernit ~;) No uz bylo na case, tak snad to tak zustane...

Jdu kuchtit, zatim PA
*S 15300
15.3.2009 9:33:57
Mimik, to si píš, že je to len mediálna masáž. Ja som to teda nevidela, ale verím tomu, že tá firma je nadšená, že získa vyplašených rodičov. ~:( A že tam je ten dátum s rovnakým dieťaťom, tak to je sila, že si aspoň toto nevychytajú.

Oslávencom všetko najlepšie. Už by to chcelo nejaké fotečky z víkendových osláv.
Myslík+V07+V09 50092
14.3.2009 23:06:01
jeste stiham poprat dnesnim oslavencum vsechno nejlepsi!

~s~~s~~s~ Karolince od Katky ~s~ Adélce od Lucinky ~s~ Klárce od Hrošinky ~s~ Barborce od Daninky ~s~~s~~s~
14.3.2009 21:39:53
Holky, ja jsem totalne v soku!!!!! Videly jste nektera v poslednich dnech reklamu na Prevenar (hovori v ni mamninka ohluchunuteho Ondry)? Prave jsem ji videla a u toho videa je datum 11.2.2009. I DH si toho vsiml, ja jsem z toho byla tak paf, ze si nejsem 100% jista, zda nebyla natocena znova, neco pozmeneno atd. Nevite? Prece neni mozny davat stejnou reklamu a aktualnim datem? Nechutny! Je vubec Ondra hluchy a pani maminka? Grrrrrrrr!!!! Beha mi z toho mraz po zadech pokazde, kdyz to vidim a ted zjistim, ze panove z Wyeth si s maminkama jen hraji??? Doufam, ze jsem se sekla!
K+M 52747
14.3.2009 19:58:13
Kami.....celý den na Tebe a celou rodinu myslím a držím palce a posílám hodně sil~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

pokud budeš mít chuť a sílu tak dojdi za náma na Dámu~s~

........jinak u nás je po velké oslavě dvou narozenin:-)holky spokojené a očka jen zářila:-) a na pc mi odešel monitor~n~~n~~n~ takže tu s váma po neděli nebudu~n~ nyní píšu z DH noťasu,ale ten si bere do práce a ještě nám odešlo čerpadlo u kotle takže netopíme~:(~Rv...no jo když se daří tak se daří~a~~y~
albra 46327
14.3.2009 19:33:21
Kamilko,drž se.Je mi to moc líto.teď hlavně ať malej vydrží,ať ti pomůže zapomenout.~s~Budeme se za vás modlit.~s~
*jojo* + kluci 04, 07, 09 60480
14.3.2009 12:25:15
kamilacku... ~;((~s~~s~~s~
14.3.2009 11:09:11
~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~

Kami, tezko hledam slova....Moc me to mrzi....Posilame velike objeti a hodne sil tobe i rodine. Chlapecek to zvladnu a ranu pomuze zahojit. Sakra, sakra, sakra!!! Proc se tohle deje???

~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~~s~
Baruschka 11798
14.3.2009 0:00:55
~x~~x~~x~~x~~x~ A moc držím palce nejen chlapečkovi, ale celé vaší rodině.. Je mi to neuvěřitelně líto...
pozitivni mysleni 30216
13.3.2009 22:52:30
Kami, je mi to mooooc lito, posilam pohlazeni a drzim chlapeckovi palce~s~~s~~s~
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 6956  [Dalších 6686 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.