Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Ješťa+3 | 33814 |
21.12.2011 16:12:53
Rybko, moc gratuluji k Johance!!!!! Teda, tak už ji máš na světě! Hlavně ať sjte obě v pořádku, brzo doléčíte žlotenku a Johanka dosáhne na ty 2 kg. Takže všechno bylo nakonec jinak, 22. jste se nedočkali, že? Hlavně že už je vše za vámi. No ale to jsi rodila o pár týdnů dřív, že?
Dani, ahoj, tentokrát to máme tak, že já pohlaví vím, ale manžel ne Chce se nechat překvapit, což je pro mě dost těžké. Ale zatím jsem to vydržela nikomu neříct, tak doufám, že se neprokecnu dva dny před porodem Teď jsem v 31. týdnu, ale od pondělí ležím, když neležím hned mi tvrdne břicho, dr. mi vyhrožovala nemocnicí, tak se snažím, Vnoce bych moc ráda srávila s rodinou doma. A k tomu třetímu - já věřím, že na něj u vás dojde - stačí tak trošku chtít a ono to v člověku prostě je Já jsme taky měla různá období - třetí jo, ne - ale pořád to ve mně nějak bylo, že k nám ještě patří. Ale potřebovali jsme od prvních dvou trochu věkový odstup. Tak se těším, až budeš oznamovat // Shanti, malému se očividně daří, že pěkně roste. A vé příspěvky jsou pohodové, tak je asi Péťa celkem hodné miminko? Krásné předvánoční dny všem. |
Danka+2 | (IP adresa: 109.108.112.90) |
• |
20.12.2011 21:53:02
Rybko, moc gratuluju k Johance. Holčička si docela pospíšila, ale hlavně, že jste v pořádku. A tobě přeji mnoho sil a trpělivosti se třemi dětmi.
A napadá mě, jestli Ješťa ví pohlaví miminka? Ješti, určitě nemusíš psát, co se ukrývá v bříšku, ale jsem zvědavá, jestli to tentokrát víte nebo bude opět překvapení Tak a my už máme oslavu narozenin také za sebou, takže ještě zvládnout vánoce a pak už by mohlo přijít jaro ) . Letos u nás hodně řádí nemoci a je to docela únavné, takže ač jsem si pořád pohrávala s myšlenkou na třetí dítě, teď si to vůbec nedovedu představit. Ale třeba za pár měsíců, let...kdo ví, co bude |
shantule,Terka 12/07+Péťa10/11 | 107044 |
19.12.2011 12:18:08
Rybko velká gratulace k Johance Mrzí mě, že sis porod krásně neužila a vše bylo hektické jak říkáš, ale důležité je, že jste nakonec obě v pořádku. Takže přeju ať je žloutenka brzy pryč a malá ať hezky přibývá a jste co nejdřív doma
Jinak Vánoce...já už mám 10 druhů cukroví, dárky zabalené...teď ještě naklidím zase vánočne( což bych mohla pomalu každý den) a pak si jen užívat. malý už má 5.10kg a 59 cm je to kus chlapa |
Rybka24 | 94386 |
19.12.2011 7:23:15
V ÚTERÝ se nám narodila johanka. Měla 2,2kg a krom žloutenky je úplně zdravá. Zatím jsme stále v porodnici a čekáme,až se vrátí s vahou přes 2kg a dolecime tu žloutenku.
Porod byl dost hektický, prý nám šlo o život,ale vše dopadlo dobře. Uf! Sahly jsme si trochu na dno,ale už mi je konečně dobře a skoro nic neboli:) |
13.12.2011 23:30:38
Ahojky...Rybko tak ať ti to dobře dopadne. taky by mě to mrzelo kvůli dětem, ale oslavíte je spolu až se vrátíš a doneseš ten nejkrásnější dáreček pod stromeček
Dárky vyřešené tak nějak už mám...Mužíčkovi knížku, nějakou kosmetiku a ještě mrknu na nějaký trenky...Jen ta knížka mě vyšla na litr jedno dítko z toho ještě nemá rozum takže jen nějaká drobnost a Terezce jako hlavní dárek dětský laptop, pak nějaké oblečení, sadu šminků at mi nebere ty moje....pak domino, dřevěného lva na šití a ještě bych jí chtěla koupit knížku.... Malý je nějaký čilý, takže jdu přebalit... Jinak cukroví už mám 5 druhů a zítra pokračuju |
Rybka24 | 94386 |
11.12.2011 14:16:18
Ahoj! Taky přeju všem dětem vše nejlepší k narozkám a maminkám blahopřeju, že už to s nima ty 4 roky tak skvěle zvládáme:D.
My jsme teď přečkali týden chřipek a teplot. Pořád dokola nějaký virozy:/ Já jsem stále 2v1. Ve čtvrtek jsem měla už zůstat na rizikovém v porodnici, ale ukecala jsem to, že prostě nemůžu od dětí odejít na 3 týdny. Termín císaře mám 22. Vánoce v porodnici, ale ani mi to moc nevadí. Já Vánoce moc nemusim. Spíše kvůli dětem mě to mrzí, ale budou s manželem u tchýně a snad jim to moc vadit nebude. Co kupujete robátkům a mužíčkům pod stromeček? |
9.12.2011 12:44:45
Ahoj holky. Tak dneska jen 3h spánku a možná ani to ne. Terezku v noci začalo bolet ouško, takže jsem neustále u ní seděla a konejšila. Nechtěla jsem jí tahat na pohotovost v noci. Jsou to řezníci takže jsme vyčkali do rána...nesla to vcelku statečně a k ránu usnula na ty 3 hodinky, takže se moc netrápila...hned po 8 jsme si to namířili k doktorovi...ten jí všechno vysvětlil a vždycky jí ukázal co s čím bude dělat, takže se nebála...nakonec jí tedy ouško musel píchnout, ale aspoň se jí ulevilo....v pondělí jdeme na kontrolu a hned nám vyšetří i nosní mandle a naplánuje se operace....
malý je stále moc hodný a celou noc prospal jen s jedním kojením....jen já jsem na umření Edysh, tak to je šikulka...já budu muset zajít k zubařce taky...Terezka má vybité přední 2 zoubky a další dva jí praskly, prý kvůli dlouhému kojení...jednala jsem jen s naší známou zubařkou, ale to je paní v letech a její péče mi nepříjde nějak adekvátní...nic se zoubky nedělá ani dírku nezalepí Teď ještě řeším jestli mám malou poslat do školky, nebo jen na vánoční besídku a pak si jí nechat doma...no uvidím co mi řekne dr v pondělí |
Ješťa+3 | 33814 |
9.12.2011 4:34:42
Jééé, teď koukám, že jsme o naší oslavě už psala, tak se omlouvám, i za překlepy.
|
Ješťa+3 | 33814 |
9.12.2011 4:34:07
Edysh, tak to máte můj obdiv - my jsme byli v úterý s dětmi na preventivní prohlídce u zubaře, Kristýnka řvala jako tur jen kvůli obyčejnému prohlédnutí zoubků, kdyby jí měli něco dělat, to vůbec nevím, jka by probíhalo. Takže Berník je šikula!!!
U nás se taky už slavilo, Kristýnka dostala barbínu, kterou si moc přála (vliv školky), ostatní dárky šly úplně do pozadí. Ve školce si už pěkně zvykla - první tři ěmsíce neomunikovala s učitelkami, jen s dětmi, te´d se to prý prolomilo, tak máme radost. Má učitelky hodné, jen je obecně strašně stydlivá před dospěláky. |
Edysha | 29937 |
6.12.2011 16:25:36
Dneska jsem s prckem absolvovala trhani stolicky. Rano se probudil, tvar nateklou jako hrom. Tak jsem hned volala zubarce a jeli jsme. Byl statecny i kdyz ho to moc bolelo a ja kdybych mohla, tak bych si dala nejradsi panaka na kuraz.
Tak snad uz to bude ok a nevyfasne jeste atb. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.