Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
borovice + 5 | 35110 |
6.3.2014 21:32:48
to se musíš dmout pýchou co?
|
Vodníček | 70106 |
6.3.2014 20:22:06
Tak jsme absolvovali posouzeni skolni zralosti v poradne a misto doporuceni na odklad jsme odesli s papirem o nadprumerne nadanem diteti,asi budem mit individualni plan-v matematice.Takze jdeme nakonec do skoly.
|
Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
27.2.2014 22:44:11
Jitko, taky nahlížím
|
Jitka (A.7/06 + S.4/08) | 73205 |
27.2.2014 19:50:23
Nahlizim po takove dobe a tady nikde nikdo.
|
10.2.2014 14:41:45
Chapu, ze kdyz ty odklady jedou tak ve velkem, tak je to pak problem.
Agi je narozena na konci cervence, sla do skoly v zari jako cerstve sestileta, ale oni nemaji ve tride nikoho s odkladem, kdo by sel pozde, takze se tam citi "normalne". Steffi ma taky 16 kilo, je jak paratko, ale do skoly se uz straaasne tesi, je v povinne predskolni pripravce tady a na skolu dle pedagogu i psychologu pripravena, dalsi rok ve skolce by se rozhodne nudila. JIny kraj, jiny mrav, v Cesku se ty odklady tak zazily, ze ted je snad diskriminovano ditko, ktere by slo do skoly v sesti letech..., nechapu... Jinak my uz mame po jarnich prazdninach, holky si uzily s tatinkem lyzovacku, ja pohodu doma, dychanky s kamoskama... Lyzovani mi stacilo patek az nedele. A ode dneska zacinam chodit po vecerech cvicit, bolivaji me desne zada, uz s tim musim neco delat. Mam hned vedle domu telocvicnu, tak budu chodit na Wirbelates, Pilates zamerene na pater, na o k tomu jeste jednou tydne trochu vylepsit kondicku... Jsem zvedava, co me ceka... |
Janča+Adélka9/05 a Simonka5/08 | 25314 |
8.2.2014 17:52:55
Tak Simi nebo i Adélka, kdybych je do školy nedávala, tak jen z důvodu např: Nedokáže udržet pozornost, byla by véééélmi hravá, sociální nezralost apod. Výšku neřeším, velké nemají být po kom. I když je fakt, že pak jsou ve třídě čerstvě 6letí a pak skoro 8letí, ale ono se to během prvního roku hodně srovná.
Když dám příklad opaku - někomu nepomůžou ani dva roky odkladu |
Vodníček | 70106 |
7.2.2014 16:19:51
Prave proto pujde i nas maly az za rok,nema ani 17kg,109 cm,navic velmi stydlivy,byl by mezi 7letyma chudak,kdyz ted mu hadaji o rok min.
|
borovice + 5 | 35110 |
7.2.2014 14:39:27
To jsou tedy otázky
Jitko opravdu je hodně odkladů a pak je na tom dítě, které jde normálně v čerstvých 6 v porovnání s nimi hůře, protože ho právě srovnávají s těmi sedmi i osmiletými vrstevníky zažila jsem to u Jiříka třeba. |
6.2.2014 22:28:50
Ja jen koukam, jak resite, jestli ditko do skoly jde nabo nejde a cetla jsem ted i na netu, ze v Cesku je velka moda dat ditku odklad skolni dochazky, vetsinou na zadost maminek, ze jde o rok pozdeji do skoly kazde pate dite... to je 20 %.
To tady jestli je to jedno dite ze sta? a to k tomu musi byt padne duvody podlozene spravou odbornika... Uz se i v Cesku uvazuje o zavedeni povinne predskolni dochazky, ten posledni rok skolky je v Rakousku i jinde povinny a deti to na skolu pripravi... Ja nevim, myslim si, ze Steffi by se dalsi rok ve skolce unudila... a to, ze jeste trochu sisla, neni dle logopedky duvod, aby do skoly nesla, nekdo sisla cely zivot a taky skolu zvladl. No proste me jen zarazilo, jak se k tomu v ruznych statech ruzne pristupuje, nechtela jsem tu rypat. Ale mam manzela i deticky cely tyden na lyzovacce a uzivam si jako slamena vdova, tak relaxuju,ctu a vzdelavam se... |
Romča+V.6/03+L.5/08 | 9569 |
6.2.2014 13:52:48
včera jsem byla s Lukášem poprvé na logopedii a některé otázky mě teda fakt zaraží
jako, jestli si Lukáš umí zavázat tkaničku, kolik vážil když se narodil, jestli přirozeně nebo císařem, jestli si čístí zuby ráno a večer, atd...... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.