Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Eška | 32710 |
22.12.2010 18:40:23
|
Verča(N+M+T) | 5969 |
22.12.2010 10:38:17
|
Lemora | 42963 |
21.12.2010 23:55:07
Hwezdi, to je hrozný co jste si museli protrpět, chudinka Viktorka... ať je brzy líp!!!
|
tygrickova | 76581 |
21.12.2010 17:44:35
Hwezdi, vlítly mi slzy do očí, jak si to představuju...chudák Viki, musela si vytrpět a vy samozřejmě s ní......hlavně,že to máte za sebou a jste doma, budete se léčit u cukroví a pohádek
at je jenom lépe a i vám Krásné svátky |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
21.12.2010 8:37:26
Hwezdi šílený, moc děkuji... ale nějaký řidičák orptoi tomu, co jste zažili je k ničemu..
Já na podezření z mononukleozy byla jako dítě před vánoci v nemocnici taky... naštěstí se vyvrátila(ale nějaké injekce jsem dostávala i tak), jen jsem byla dost dlouho unavená, slabá...ten klid je hoodně důležitý, odpočívat co to půjde... vyvarovat se kolektivům, protože je šíleně oslabená imunita a nějak ji podporovat vitamínama... chuděrka malá... mě natíká jazyk a půlka krku, u dr jsem nebyla, začne to z ničeho nic a chvíli veliká ostrá a bodavá bolest a pak to přestane po chvíli... doma mám zbytek zyrtecu, ten mě pomáhá... ale už mám psolední tabletku, tak k dr budu msuet zajít, čím by to mohlo být... vyhráli jste zdraví malé a tudíž, jak jsi psala, máš ten nej dárek na váncoe!!!teď je udělat ještě nádherně Viktorce, zaslouží si to kočička no a já nakonec včera jela vyřídit řidičák(v 10 busem do nás), odpo nám ujel bus, hodinu jsme čekali na druhej, domů se dostali před 16h a malá už tak unavená, že mi v busu usnula a já ji s nákupem táhla až domů v rukou....a to máme clekem kus, no asi 10 min rychlé chůze, šla jsem to sní tak cca 18 minut, záda to hodně pocítila... |
Eeka | 20824 |
21.12.2010 6:20:20
Hwezdi, jsem se malem slozila jen z toho popisu, jsem rada, ze jste doma a Viktorce do Noveho roku zejmena hodne zdravi!!!!
|
Lvice+lvíčata | 73763 |
20.12.2010 23:16:35
Hwezdi, hrozné...vím jak ti bylo jaké to muselo být, zažila jsem bohužel se synem něco podobného, dostal záchvat, celý začal otékat, než jsme dojeli na pohotovost už nemohl dýchat, píchali mu dvě kalciovky do žíly za sebou, protože ta první nepomohla, tak museli píchnout další a čekali jsme tam zda to ustoupí nebo ho šoupnou na Jipku pod přístroje, to jsou nejstrašnější okamžiky, ta bezmocnost......
Viktorce přeji opravdu jen to zdravíčko, momentálně asi nic víc nepotřebuje do Nového roku a at se brzy uzdraví a na tu nemoc co píšeš co chytla se drží snad i přísná dieta nebo si to pletu? |
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
20.12.2010 20:18:55
Předně: hroší, velikánské gratulace k udělání řidičáku. Neboj se a hodně jezdi. Mnoho km bez nehod přeju. Eeko, dýchlo na mě teplo z fotek. Díky, potřebovala bych slunce jak sůl po těch nervech, co jsem teď měla...a trochu se nabít. A z dalších fotek na mě dýchla vánoční atmosféra, Lemoro, jednu fotku s přáním i já přidávám..Viktorka focená dnes po návratu ze špitálu. A jinak k minulým dnům... Jsem šťastná, že jsme doma. Viktorka je bojovník, vytrpěla si dost, trpěli jsme s ní všichni. Na zápal plic, který dostala, jí nezabrala atb, naopak jí velmi ublížila a vyvolala děsivou reakci, kterou Viktorčino tělíčko nezvládalo. Jak byla oslabená, chytla další virozu, takže se v nemocnici potýkali s několika nemocemi najednou.. Byla jsem opravdu jednu chvíli velmi zoufalá, to bylo ve chvíli, kdy naordinované kortikoidy, antihistaminika atd. nezabíraly, malá byla nateklá nejvíc v obličeji, teploty trvaly, malá jen ležela a dusila se kašlem. Všichni jsme se báli otoku dýchacích cest… Jediné, čím jsem se utěšovala, bylo to, že nám snad v nemocnici pomůžou, kdyby bylo nejhůř. Doma bych jí byla k ničemu a dle slov lékařů, jak přijde otok, už je na vše pozdě, pokud se nedostane rychlé pomoci.. Až dnes jsme se dozvěděli zřejmě příčinu reakce na atb z výsledků serologie: mononukleoza, kterou malou onemocněla už někdy v říjnu. Jdeme na další odběry před koncem roku. Prozíravě jsem většinu vánočních záležitostí spáchala už před špitálem – pokoupila, zabalila dárky, udělala vánoční výzdobu a hlavní úklid, mám cukroví, ale i kdyby to všechno nebylo, tak by se to asi taky nepotento… Muž, zatímco jsme byly s malou ve špitále, udržoval doma pořádek, vše vypral, převlíkl peřiny, objednal a i nainstaloval malé do pokojíku televizi s dvd, na rekonvalescenci a na Vánoce pro malou fajn. Těším se, jak budeme koukat na pohádky, přece jen malá potřebuje léčebný režim, budu se snažit ji držet ještě trochu v klidu, bez přílišné námahy. Celá rodina budeme doma až do 2.1., tak jen doufám, že se vše vrátí do normálních kolejí, stabilizuje se, budeme si užívat vánoční pohody a klidu. Zítra ozdobíme už stromek, musíme ještě na jeden předvánoční nákup, tak toho malou ušetříme a odvezeme ji na ty dvě hodiny k rodičům. Jediné, co před Vánoci neabsolvujeme a chtěli jsme, je Ikea. Tam pojedeme až toho 26tého, jsou tam vánoční výprodeje, tak se to i hodí. To už bude i malá lepší, ale netroufáme si ji brát sebou, přece jen je to výlet na víc hodin, tak zůstane taky u našich. Chci Vám všem – i Vašim nejbližším – popřát hezké Vánoce, dárky, které potěší, klid domova, ale nejvíc zdraví. My s mužem jsme už ten nejlepší vánoční dárek v podobě návratu naší Viktorky domů dostali. Uzdravení bude ještě chvíli trvat, ale věřím, že vše bude už jen dobré. HEZKÉ SVÁTKY! |
Lvice+lvíčata | 73763 |
20.12.2010 12:14:27
Hroší to by bylo super, mrkni na to s někým a zkus to, když si přepneš nastavení na češtinu, tak je to pak mnohem snadnější se tam pohybovat pro ty co samozřejmě neumí plynně anglicky
|
Lvice+lvíčata | 73763 |
20.12.2010 12:11:30
Hwezdi tak at je malé Viktorce už jen dobře
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.