Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
13.12.2010 11:55:54
Hezké pondělí.
Malá usnula, co je nemocná, tak dává i dvě hodiny spánku přes den..asi nabírá síly. Zítra jedeme na kontrolu k dr. Mám paragraf do středy, pak dám den dovolený a od pátku další paragraf až do Vánoc. Taky jsem zvědavá, kam Lemoru přeřadili v tom jejich super-hyper. Pochlub se. Každopádně jsem už dlouho neviděla nadšenou spokojenou prodavačku v marketu, bůhví, jestli jsem kdy nějakou v tomhle duševním rozpoložení zažila . Nebo si jich málo všímám, nebo to dobře skrývají. Ale pravdou je, že mně taky strašně letí čas v práci, zvlášť, když toho mám nad hlavu a dělám padesát věcí najednou )). Jinak díky za pochvalu kreslení. Hlavu + náležitosti hlavy malá už maluje docela dlouho, když ji maluje, tak rovnou u toho říká názvem všechny části hlavy a někdy si zpívá Skákal pes, to zpívá v jeslích s dětmi(a ještě nějaké písničky a říkanky, ale to jsem zatím moc nerozluštila ). Snad časem. Do jeslí malá ovšem půjde až příští rok, stejně jako já do práce. Hroší, držím palečkyyyyy. Jdu hodit kuře do trouby. |
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 | 46590 |
13.12.2010 11:05:47
Tygříčku, nedá ti papír gynekolog?u mě to tak yblo, že jsem od něj dostala vyplněný papír s termínem porodu a ten se měl někam zanést... nevím kam, protože já na mateřskou neměla nárok, ale nástup byl 6 nebo 8 týdnů před porodem...
lemorko a co te´d děláš???? Pochlub se... já se učím, dělám testy, ale přes den mě malá mco nenechá, ještě není úplně zdravá, tak je to taky naprd... projela jsem si včera naše auto 2vesnicema, dobrý. manžel nadšenej, ež nečekal, že se lehce rozjedu a že mi to půjde tak dobře (jen i on mi potvrdil, že se držím moc napravo)... |
tygrickova | 76581 |
13.12.2010 10:53:09
Holky díky,takže se musim nejak nahlásit na sociálku nebo jak ? a kdy před porodem ?
|
Lemora | 42963 |
12.12.2010 23:29:56
Hwezdi, náááhodou, když chodí lidi, tak je to úplně nejlepší, aspoň to utíká
ale já jsem asi z jiný planety, soudě i dle svých kolegů a jinak za kasou už nejsem, kapku jsem si polepšila |
Lemora | 42963 |
12.12.2010 23:27:25
Tygří, jak píše Berry, ukončíš rodičák a nastoupíš mateřskou, jen to teď myslím vyplácí sociálka a né zaměstnavatel...
|
Berry & berušky | 8026 |
12.12.2010 20:22:41
Tygři, jestli neudělali nějaký změny, tak před těma dvěma lety jsem normálně před porodem ty 4 nebo 6 týdnů nastoupila normálně na mateřskou, tj. ukončil se rodičák na první dítě a zaměstnavatel mi normálně začal vyplácet mateřskou po těch asi půl roku (už si ten přesný počet týdnů nepamatuju) no a pak mateřská přešla na rodičák na dítě druhý.
|
tygrickova | 76581 |
12.12.2010 17:25:36
AHoj,Hwezdi teda to je krása,už fakt maluje :))) to Ell ted začala malovat kroužky,pořád je kreslí :)))
holky, jak to je s rodičákem,když ted budu mít druhý mimi,tak budu mít od zamestnavatele zase rodiák ty 4 mesíce nebo jak to je?? díky |
12.12.2010 16:21:19
Hwězdi super!!!!krásně maluje!!!! dokáže krásně obličej, koukám
|
12.12.2010 16:20:56
Leo v pátek :o)) dvě jízdy ještě přede mnou (středa a čtvrtek)...
Peťulko |
Hwezdi&Viktorie | 110091 |
12.12.2010 15:00:57
Leo, já se taky - víceméně ze setrvačnosti - dívám dál po nabídkách práce tady u nás a katastrofa. Je konec roku, žádné nabídky nejsou, navíc spousta lidí bude ke konci roku končit nebo si hledají jinou práci díky snižování platů ve státní správě..opravdu hrůza. Já bych byla na nervy už, ale nechce to samozřejmě přestat shánět.. Přeji štěstí.
Včera jsme byli nakupovat, dokupovat poslední dárky, mimojiné jsme se stavili i v Globusu na nákup potravin atd., lidí jak nas*áno, opravdu obdivuju všechny, co tam pracují, vydržet to, to chce hodně energie. Vzpomněla jsem si na Lemoru, ta myslím pracuje za kasou v nějakým marketu..fakt máš můj obdiv. Já už bych vraždila ))). Příště pojedeme v týdnu, o víkendu už ani náhodou. Dlouho jsem nic nevkládala, takže jedna fotka, jak Viktorka maluje, už to nejsou žádné mazaniny, ale skutečné obrázky. Jedno video, jak blbne s neteří a mikrofonem, mmch odnesla si ho domů z návštěvy ). PS: teda nevím, jestli to video dopadne dobře , dlouho jsem žádné nedávala. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.