| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 42102  [Dalších 41802 >>]
Lvice+lvíčata 73763
14.11.2010 21:49:00
Lem díky, ale jsou tam stejné nabídky jak jinde, sleduji asi 4 servery s nabídkami + Uřad práce a ty inzeráty jsou většinou na každém z nich......,ale přidala jsem si odkaz a nahlídnu i tam......

z těch nabídek není nic pro mě, protože cestovat nehodlám, obchodní zástupce ze mě být nemůže a komunikativně angličtinu neumím....takže na spoustu míst, kde jsou tyto požadavky se vůbec nehlásím....

Už se objevují inzeráty ve smyslu: Při osobním pohovoru budou kandidáti otestováni v anglické konverzaci.

hlavně přijdu do firmy a oni řeknou, my nepotřebujeme, aby jste věděla jak se řekne anglicky, jak si objednat kafe nebo čaj, my potřebujem, aby jste telefonovala a řešila problémy se zahraničním dodavatelem apod.

tak na to fakt nemám
Lemora 42963
13.11.2010 17:42:18
Leo, zkus si na FB nastavit tuhle stránku
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#!/Prace.Zlin
nevím teda jestli ti to reálně bude k něčemu, ale mě to přijde zajímavé~;)
Hwezdi&Viktorie 110091
13.11.2010 14:42:07
Ahoj při víkendu.
Je teplo, ale větrno, jsme po o, muž jel na florball, my dvě s Viktorkou budeme odpočívat. Chtěla jsem, aby se umyla okna atd., takovej ten předvánoční úklid už, ale nechci, aby mi muž vypadl ze sedmýho patra, když tak fučí ~t~, tak to necháme na příští víkend.
Leo, tos mě taky rozesmála s tím dostatkem pracovních míst. Vždyť Ústecký kraj se drží dlouhodobě snad na prvním místě, co se týká minima pracovních příležitostí. U mě to teď byla víceméně náhoda a štěstí, z hecu jsem se přihlásila na výběrko úplně na jinou pracpozici do kanceláře - to jsem tady už psala - a ředitel mi nabídl jinou pracpozici, lepší než na kterou jsem se hlásila, konkrétně projektového manažera, s pružnou pracdobou, benefity, novými kancelářskými prostory a vybavením, lepším platem (po zkušebce další přidání) a v centru města. No neber to. Čím jsem ho uchvátila fakt nevím~a~~t~. Každopádně jsem už teď spokojená, je to nabídka, která se neodmítá, jen si budu muset nalejt do hlavy pár vyhlášek a zákonů. Ostatní je praxe.
Ty nabídky, co píšeš, to je jak u nás. Taková všehochuť, na spoustu míst se člověk ani nemůže hlásit. Prostě bída.
Už na mě dýchají vánoce, tak se moc těším. Chtělo by to pomalu už nějakou vánoční výzdobu~5~. Plánujeme Ikeu, chci koupit pár vánočních drobností do bytu a nějaké dárky. Strašně to letí.
Mějte se tu zatím hezky, Leo, tobě držím pěsti, ať se ti z té firmy ozvou, jak ti měli volat v půlce měsíce, anebo ať brzy něco najdeš, kde se dobře uplatníš~;((.
Lvice+lvíčata 73763
13.11.2010 0:13:13
HWEZDI TO TAM MÁTE ASI DOST PRÁCE, TO JSI RYCHLE SEHNALA DALŠÍ PRÁCI, JÁ TU NEMÁM ANI KAM ZASLAT ŽIVOTOPIS, ZE SLÍBENÉ PRÁCE SE ZATÍM NEOZVALI....TAK UVIDÍM JAK TO OPĚT DOPADNE.....BYLA JSEM UŽ PODRUHÉ NA ÚŘADU PRÁCE, NEMĚLI MI CO NABÍDNOUT NEMAJÍ ŽÁDNÉ NABÍDKY PRÁCE NIC VE STROJÍRENSTVÍ, ADMINISTRATIVĚ ANI V INFORMATICE....TAKŽE MÁM ZASE PŘIJÍT ZA MĚSÍC....

POSLEDNÍ NABÍDKY BYLY PLAVČÍK 13TISÍC, PRÁVNÍK 18, DOCENT NA VŠ 17, ŘIDIČ AUTOBUSU 15, BEZPEČNOSTNÍ TECHNIK INSPEKCE PRÁCE 14, SOCIÁLNÍ PRACOVNÍK 15, PRACOVNÍK V OBORŮ LICENCÍ A PATENTŮ 16, STAVEBNÍ TECHNIK 12.....

TAK NEVÍM NA CO SE MÁM REKVALIFIKOVAT ~t~~t~~t~~t~~t~~t~

U NÁS PŘEDVÁNOČNÍ PRŮSER ČÍSLO 2: DNESKA MANŽEL COUVAL, KDYŽ VYJÍŽDĚL JAKO STOJÍCÍ Z ŘADY A JINÝ TROUBA NÁM NACOUVAL DO AUTA, MY MÁME NA AUTĚ COUVACÍ SENZORY, ALE ON BYL TAK RYCHLÝ, ŽE HO ZACHYTILY AŽ DO NÁS VLETĚL...ON NIC A MY MÁME ROZBITÉ SVĚTLO...ŽE MÁME POŘÁD SMŮLU NA TRUBKY ŘIDIČE....COPAK JE NORMÁLNÍ COUVAT MEZI ZAPARKOVANÝMI STOJÍCÍMI AUTY, VŮBEC NECHÁPEME KAM SE ROZJEL NA ZPÁTEČKU, NEBO SI SNAD SPLETL DOPŘEDU A DOZADU.....VŮBEC JSME TO NEPOCHOPILI ANI ON NÁM TO NEBYL SCHOPEN VYSVĚTLIT....PROTOŽE ODMÍTAL VINU, TAK JSEM VOLALA POLICAJTY, ALE NEŽ DOJELI TAK SI TO ROZMYSLEL A NABÍDNUL NÁM VĚTŠÍ ČÁST PENĚZ NA NOVÉ SVĚTLO. TAK JSME POLICAJTY ZRUŠILI A VYŘÍDILI TO TAKHLE......
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
12.11.2010 10:32:45
JAK SE SPRCHUJEME

Žena

Svlíkne si věci a rozdělí je do koše na prádlo zvlášť tmavé a světlé.
Jde do koupelny v župánku. Když po cestě do koupelny uvidí manžela, zahalí všechno, co by mohlo být vidět. Podívá se na to, co jí Pán Bůh nadělil. Hlavou jí proběhne, že by měla dělat víc lehsedů, nohzdvihů…
Zapne sprchu. Vydrhne si obličej něčím meruňkovým s drcenými kousky (dámy prominou).Použije zvlášť žínku na obličej, na ruce, na nohy širší houbu a pemzu. Umyje si vlasy jednou okurkovým a pak šalvějovým šampónem obohaceným 43 vitamíny. Umyje si vlasy znovu, aby se ujistila, že jsou OPRAVDU umyté. Dá si do vlasů grapefruitovo – mátový kondicionér, obohacený skutečnou vášní ovoce. Spláchne kondicionér. Oholí si podpaží a nohy. Vyleze z vany a stoupne si přímo na kobereček v koupelně. Utře se ručníkem velikosti menšího státu. Vystříká vanu přípravkem proti plísni. Setře veškerá mokrá místa ve sprcháči. Vrátí se do ložnice oblečená v župánku a s ručníkem na hlavě.

Muž

Svlíkne se sedě na kraji postele a nechá hadry jen tak pohozený. Do koupelny jde nahatej, občas si prdne. Když na cestě do koupelny uvidí manželku, zahoupá dindonem a udělá WOO WOO. Obdivuje se svému dindonovi a podrbe se na pr.eli. Podívá se, co mu to Pán Bůh nadělil za supr tělo. Zapne sprchu. Umyje si obličej. Většinu času stráví omýváním dindona a pr.ele. Vytroubí si frňák do ruky a spláchne to vodou. Uprdne si a zasměje se, jak nahlas si prdnul. Umyje si vlasy. Udělá si šamponový číro. Umyje si pr.el a nechá ty chlupy na mejdle. Čůrá …a čůrá …a čůrá. Všechno spláchne, vyleze z vany mimo kobereček. Utře si jenom pr.el a předloktí. Nakreslí kozy na zrcadlo, aby se cítil jako chlap. Setřepe z dindona vodu. Pokud projde kolem manželky, zahoupá dindonem a udělá znova WOO WOO.
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
11.11.2010 9:43:48
Ahoj, nejdříve Tygříčku nádhera!!!! No hnedak bych do toho šla, pudy přepadají :o))
Jinak tapetky hezký, jen dávejte!!!!
Dneska jízdy, pak ještě i příští a dalš ítýden domluvený a budu se sanžit odjezdit tak, abych stihla zkoušky nakonec v prosinci, uvidíme... když nějakou neudělám, tak pak až v lednu...

dneska už pojedu po tmě ksoro celou dobu, bojím... pak už mám domluvený na 7h ráno, ufff...
Hwezdi&Viktorie 110091
10.11.2010 19:44:36
Ahoj:-)
Fotky bezvadný, Tygří, miminko~g~~;)krása.

Podzim jak vyšitej, zima, brzy tma, šedivo, no bude to dlouhý do jara~Rv.
Mám už pracovní smlouvu do nový práce - nástup od ledna, příští týden jdu seznámit svého nynějšího zaměstnavatele se stavem věci, to jsem zvědavá, jak se s tím vyrovná~l~:-). Bude to ještě zajímavý..

Jinak jsme všichni zatím zdraví, doufám, že to vydrží. To samé přeju i vám všem~;((~3~.
Lemora 42963
10.11.2010 15:27:56
Wendy, já je sem určo dávala, a k dohledání budou i na xichtbúku~;)
........ 64599
10.11.2010 9:54:30
Ahojky,
holky neviděla jsem moc fotek z narozenin, vůbec nic nedáváte~d~~:(:-)

Viki je má příští sobotu, bude mít dort krtečka a koupila jsem jí kuchyňku, ten nákupní kovovej vozík + plastový nádobí s ovocem a zeleninou. A poslední dárek panenku chou chou uzdrav mě... Viki miluje dudlíky a tak jsem chtěla panenku s dudlíkem. Já se na ty narozky těšim víc než ona~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~
Lvice+lvíčata 73763
9.11.2010 23:54:30
Tygři júúúúúúúúúúúú, miminko jak je krásně vidět ~R^
a malá jaké vlásky, furt vlásky tiše závidím......

my byli ted na dušičky u mých rodičů a mamka, malá je nějaká ostříhaná, ~t~~t~~t~ ha, ha, kdyby ostříhaná, není co stříhat, furt jí nic neroste vypadá jak kluk, pár dlouhých vlásků do čela a sem tam jí něco trčí od uší

Wendy to je dvojka, sluší jim to ~g~~R^
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 42102  [Dalších 41802 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.