| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : září 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 42102  [Dalších 42012 >>]
Arni 19497
12.1.2011 18:20:53
podivej se na fcb:)
tygrickova 76581
12.1.2011 18:18:38
Dorian je hezký,ale moc exotický..Petite jsi kso ? tady se to taky furt mění ..)
Arni 19497
12.1.2011 18:12:47
Mne se libi Dorian, ale asi na vas silne kafe:)
Eeka 20824
12.1.2011 17:44:10
A co tedy jen Dan?
tygrickova 76581
12.1.2011 17:28:38
Eeko, ted mě taky napal,ale ten je zase z toho hororu,jak byl Damien satanovo dítě.:)
a chci spíš český na toho klučinu....
Eeka 20824
12.1.2011 17:03:05
tygri a o treba Damian?
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
12.1.2011 13:02:24
tygří, vyprdni se na to, že chce ségra na druhý, ty nejspíš porodší první, ne? tak si ho dejte, je to hezké jméno!

A ten kolabs, jsi dobrá, že jsi to odřídila!!!! já to znám taky, mívám to právě k boelstem hlavy a někdy po prudším vstaní z místa, tak sjem schopná jít k zemi... jendou jsem šla před Emkou, spíše se ta knějak položila, ne že bych totál slítla (nějak jsem zafungovala tak, ež před Em nesmím spadnout) a ona z toho byla strašně vyděšená... Snad už se to nebude opakovat, je hnusný tlak teď...

jj, Em jsme se poušeli ukuchtit dva roky...
tygrickova 76581
12.1.2011 11:17:58
Ahoj holky, Hrošíku, na Em jste pracovali 2 roky?? to teda moc přeju,at se druhý zadaří co nejrychleji ~;((~;((~;((
Jinak musím povědet včerejší trauamatizující zážitek... byla jsem na testu cukrovky,možná to začalo už tím,že jsem toho moc nenaspala, nejak jsem spala v noci spala blbě a celkem jen 4 hodiny, ráno jela na test vše OK, čaj nechutnej humáč..pak jsem dobu čekání jela ke kožnímu, mám nejaký fleky na kůži a v čekárně se mi udelalo tak zle- ale ne na ale na omdlení, začla se mi motat hlava a černo před očima,byla jsem zpocená a naštestí paní vedle me si všimla,že mi je zle,asi jsem musela bejt bílá jak smrt a hned me vzala a odvedla k doktorovi,kde mě hned položili k oknu dali nohu nahoru a pomalu jsem přišla k sobě.....bylo to teda děsný, tyhle kolapsový stavy jsem mívala kolem 20let,takže s tím mám zkušenosti .:( jvedela jsem,že si musím lehnout ale nebyla jsem schopná se vubec ani hnout..:( děs ! takže jsem pak chopdila venku na čerstvým vzduchu,aby se mi udelalo dobře,spocená,takže očekávám nejaký nachlazení..)))no byla jsem ráda,že jsem to odřídila 20km domů....

co se týče jmen,tak máme vybráno Daniel a Filip aoba jsme pro Daniela ale tioho chce i moje segra na druhý,tak nevím,jak se dohodneme..)
hrošík+Em 8.9.08+Hani 4.10.201 46590
11.1.2011 8:40:58
Holky díky, doufám, že druhé půjde rychleji než Emka, dva roky čekat fakt nechci...

No já si udělala složku, kde jsem chtěla mít jen Vás ze září a když jsem to měla skoro vyplněný, tak m ito zmizlo... no já klela jak špaček a vypnuta naštvaně pc... nesnáším, dkyž mi toto dělá...

dneska jdu za sousedkou na kafčo, tak se těším...

no já taky povím skoro vše na sebe, nemám důvod to tajit a ani nechci... je to určitá obrana ve mě, když jsem vše držela v sobě a neuměla to ventilovat... musím říkat, abych se zase nedostala někam, kam nechci a nebyla jak atomovka a jsou věci, co mi psát nevadí...
Lemora 42963
10.1.2011 23:07:32
no já zas třeba na tom soukromí tolik nelpím, stejně tam nezveřejňuju nic co bych klidně nenapsala sem~;)
nicméně se tom tam fakt dá krásně všechno nastavit...
já třeba na FB nejvíc oceňuju že tam mám všechny všechno pěkně pohromadě~;)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 42102  [Dalších 42012 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.