Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Simona F. | 52291 |
14.2.2012 13:47:55
Bobíšek. Ale bohužel, než to nechat zajít daleko, kde by to se zánětem mohlo bolet 100x více... Ale je to stejně mazec. Proč ty děti musí tak trpět a proč to prostě jednoduše nejde stáhnout jako u mnohých :(
|
Švestka,Vojtík06&Tomík08 | 23808 |
14.2.2012 13:37:05
tak samozřejmě, že to bolí, (Tomík křičel, jak tur - ovšem, jak doktor řekl, jestli chce lízátko, tak přestal a pak zbytek dne plakal při čurání, ale druhý den už úplně v pohodě a od té doby si přetahuje při koupání sám) ale je to lepší, než nechat to zanítit...
|
Simona F. | 52291 |
14.2.2012 10:30:54
Já u ní byla, ale váčky měl ještě malé, tak mi dala mastičku na mazání, že by se předkoža díky ní měla uvolnit,ale zatím nic :( A ta sonda nebolí? Určitě je to ale lepší, než to nějak zaživa řezat nějakým háčkem,co?
|
13.2.2012 22:09:51
aha, promiň, tys už u doktorky byla... i s těmi váčky? nebo ještě před nimi? Nevím, po našich zkušenostech bych chtěla žádanku na urologii...
|
13.2.2012 22:07:12
Ahoj Simono,
mám stejné zkušenosti, ale řešila jsem je se synkem už před rokem, tedy ve dvou letech. Měl částečně přirostlou předkožku (jen kousínek) a nečistoty (to jsou pravděpodobně ty tebou popisované bílé váčky). Dr nás poslala na urologii, kde sondou během půl vteřiny rozrušil milý pan doktor přirostlý kousínek a vyčistil bílé nečistoty. Doporučovala bych podobný postup, minimálně se poraď s pediatrem, ale ty bílé nečistoty mohou způsobit záněty :-(. |
Simona F. | 52291 |
13.2.2012 16:02:56
Ahoj maminky, prosím o radu . Matyáškovi nejde stáhnout předkožka, má na jedné straně ještě přilepenou kůžičku, zkoušeli jsme mastičky od doktorky, ale zatím nezabraly (oproti jiným kamarádkám) a kolem penisu pod předkožkou se udělaly dva bílé váčky, jeden je větší a druhý je menší. Chtěla jsem se zeptat,jestli s tím nemáte některá zkušenost a popřípadě, jestli by jste mi poradili, co s tím. Četla jsem, že stahovat násilím se nemá, že údajně se váčky tvoří a pomáhá to k uvolnění předkožky, ale na druhou stranu mám strach, aby se nezvětšoval dál a popřípadě nedostal nějaký zánět???.... Předem děkuji za odpovědi A je tady i nejaká těhulka, která má termín koncem května a jde rosit do Ostravy Poruby?????? Ztím se mějte všechny moc pěkně. Já vás zdravím ze smogem "ováte" Ostravy
|
Jana, Adámek a Eliška | 81226 |
8.1.2012 22:55:16
Ahoooj holky,
přesně v tento den, loňského roku, jsem sem vkládala 2. narozeninovou koláž a psala, jak je neuvěřitelné, jak se naše dítka za ten rok změnila. Dnes vkládám 3. narozeninovou koláž a musím se opakovat, jak nám dítka povyrostla. Z kluků se stali krásní fešáci a z holčiček malé slečny (v našem případě i vlasaté ). Jsem moc ráda, že se nás na společné "oslavě" sešlo opět tolik a díky moc za podporu! |
3.1.2012 21:46:23
Tak ještě jeden pokus.
|
3.1.2012 21:32:27
Chtěla bych poděkovat všem, které jste se přidaly do přehledu Jak si stojíme ve 3 letech. Pokusila jsem se vytvořit svou 1. tabulku, tak buďte schovívavé. Na dobrý podnět Bak je tabulka rozšířena o sloupec tzv. Hustoty, neboli poměru váhy k výšce, takže i víme, jaké "tlouštíky/hubeňoury" máme.
|
3.1.2012 21:24:14
Máme ještě jednu oslavenkyni, které tu nezazněla gratulace. S velikou omluvou a malým zpožděním přeji našemu - v řadě - poslednímu Prosinčátku všechno nejlepší k narozeninám! Haničce Bak |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.