| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 42709  [Dalších 42509 >>]
Jana, Adámek a Eliška 81226
27.1.2011 9:04:01

My máme zápis příští měsíc, prý max. začátkem března (dle ředitelky). Ale taky se modlím, aby mi Elí vzali... Mám RD do jejích 3 let a určo se mi víc vyplatí platit od září 800,-Kč za školkovné. Když mi ji nevezmou, přijdu za těch 8 měsíců o moc víc. :-(

JAK, jj, voucher už platný není, ale vymyslely jsme zase něco jiného. ~v~ Poslala jsem ti to. :-)
jak 39257
27.1.2011 8:31:43
JANI, TAK asi jsem to projela co, ten voucher uz platny neni?
ja uz se sem vecer nedostala, Matej mi vlezl na pocitac a ja vytuhla s Vojtou.
Holky, co nejaky kafe nekde?
Jannina,Karolí2/07,Terka12/08 43053
27.1.2011 8:20:57
My máme zápisy příští měsíc, jdu s oběma, budu se modlit, aby mi vzali aspoň Karolínku, Terezka je bez šance. Pro tu mám zamluvenou od prosince soukr. školku. Když nevemou ani Karolínku, tak budu doma nejspíš 9měsíců zadara, což bude teda něco, ale oběma platit soukr. školku nechci, hlavně by se mi to nevyplatilo...
Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 37100
27.1.2011 8:05:11
Zuzko,tak to máš doma dobrý.U nás by se Terka nenechala ani uspat od nikoho jinýho,dokonce je schopná být i hladem,kdyby jí měl dát jídlo někdo jiný než já:-)No je to miláček~j~ Fakt je to hrozný ektrém,tohle jsem o Kubíka neznala,toho jsem mohla nechat i s kamarádkou a byl v pohodě,ale Terezka je prostě MOJE~t~ Je fakt,že do dubna času dost,ale tohle já si říkám už dva roky~2~
Meguska,Tomik 12/08 114109
26.1.2011 23:14:26
Ahojky holky :-) docela se bavim kdyz to tady procitam.Ja mam z Tomase hlavu jako balon,Kddyz po nem neco chci tak rekne proste,,neci"a ja se muzu postavit na hlavu.My taky jdeme v kvetnu k zapisu,ale pry se vyplnuje jen nejaky papir~d~ale pujde az od ledna budu s muset od zariplatit drzny.A samotar nevim jestli je,kdyz je z detma tak je ve svem zivlu,ale musi me mit na ocich.Minuly tyden jsem s nim byla v hraci skolce a kdyz jsem se mu schpvala tak se mohl zblatnit.
A co nejaky ten odpoledni srazik na kavu??Ja bohuzel taky nemuzu na bezdetny vikend ~7~
ZuzkaN 7401
26.1.2011 23:02:27
Esmi, no Tadeáš beze mě taky ještě nebyl přes noc. Manžel ho uspí, ale jakmile se v noci probere vyžaduje mě. Tak uvidíme jak to zvládne.. navíc kdyby se jelo v dubnu, tak je ještě čas a bude třebas zas o trošku samostatnější.
Esmi,Kubík 08/05,Terezka 12/08 37100
26.1.2011 18:16:53
Nazdárek holky,
tak jdu Vám tu osobně pozávidět víkend,bohužel jak už jsem psala Janě,mě ta moje přísavka nepustí,bez maminky zatím nedá ani ránu~:-D

zápis-tak ten stále zvažuju,asi se zeptám řídi,jestli mám jít,kvůli tomu,jestli se pak ten další rok bude brát ohled na to,že už jsem jednou u zápisu byla,jelikož od září jí dát nemůžu,mám psaný rodičák na 4 roky a vlastně i ten poslední rok,když jí vemou od září,tak buď jen na dopo nebo přijdu o 4 rodičáky,nebo jí budu muset dát až od ledna~:(,takže fakt nevím~a~

jinak doufám,že to nezakřiknu,ale Terezka už je skoro týden bez plenek přes den,začala si říkat uplně sama,když na sobě měla plenu,takže doma chodí už jako velká holka v kalhotkách,ven nosí radši ještě plenu,ale říká si i tak,takže snad dobrý,to by tak mělo ještě lehčí průběh,než s Kubou,jo zase se vyplnilo to,že se má počkat a každý dítko k tomu dozraje samo,stále nechápu,jak to ty naše mamky dělily,že jsme na hrnci seděli už v půl roce~t~~t~
Jana, Adámek a Eliška 81226
26.1.2011 18:06:10

JAK, je to přesně tak, jak píše Zuzka. Voucher platí rok a nás napadlo, že by se dal termín (kvůli tobě a BAK) posunout o 14 dní. :-) Ale zatím je to ve fázi návrhu...
Nabídka voucheru platí už jen 6 hodin, tak se musíme hlavně dohodnout. :-)

Zuzko, s tebou pořád počítám do autíka. :-)
jak 39257
26.1.2011 17:52:13
Zuzko, tak diky, ja myslela, ze toto mam doma jen ja.
Zitra jsem ho chtela vzit na karneval, ale po dnesku nemam silu.
ZuzkaN 7401
26.1.2011 17:35:07
Jak, termín není, platí to rok, takže se můžeme v klidu na něčem dohodnout.. tedy takhle to chápu já.

Jinak Matyáš sice není samotář, ale třeba nikdy jako batole nechtěl cvičit a má to doteď. Hromadné akce typu karneval, diskotéky, mikulášské atd. odmítá. Nechce na sebe žádné masky apod. Přitom je považován za třídního "šaška". Jindy problém nemá. Stejně tak jsem u něj vynechala kroužky, nic ho dlouho nedrží, nikam se mu nechce. Jednou jsme měli s ním někam jít a on byl tak protivnej, že se mi vzteky vytrhl a rozrazil si čelo o zeď! ~a~ S prominutím jak magor. ~8~
Šimon je samotář víc, ale třeba na karneval loni chtěl a jiné různé akce, dokáže se víc soustředit, je mnohem klidnější, takže u něj s kroužkama (určitě nějakým výtvarným) počítám.
A Tadeáš je zatím podobnej rapl jako Maty, ale tam se ještě uvidí. Děti má rád, kolektivu se zatím nebojí. Ale je fakt, že jsme třeba ještě nebyli v mateřském centru. myslím ale, že by si normálně hrál.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 42709  [Dalších 42509 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.