Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Rybka24 | 94386 |
21.11.2010 6:51:14
Já teda dávala synovi jen tučné nebo polotučné dle rady doktorky. Ale u Bety začnu s jogurtama až za měsíc. On každá doktorka říká něco jinýho. Ta moje, že až od ukonč.9.měsíce. Ono je to asi celkem ale jedno. Vám všem děti tak baští a ta naše slečna si dává jen oběd a kašičku na večer a nic jinýho.
|
Myšička21 | 98603 |
20.11.2010 22:52:57
Rybko, díky moc u té Dobré mámy, sem cenu nějak neřešila, spíš jsem podlehla reklamě a myslela si, že je to něco dobrého. Activi nemám ráda ani já a malé taky moc nejela a díky její tekutosti ja opravdu nakonec vypila z flašky, resp. učícího hrnečku. Lžičkou se to fakt nedalo
Jaký obsah tuku v jogurtech je pro děti ok? Někde jsem četla, že by to nemělo přesáhnout tuším že to bylo 3%? Nebo 5%? Vím že se nedoporučují ty extra smetanové... a odtučněné prý už vůbec... Holky, vy co dáváte jogurty, tak dáváte každý den? Mám kamarádku, co dá třeba i 2 za den, ale mně to přijde moc Myslím, že tak 4x-5x do týdne by mohlo stačit ne? Však je ještě kojená a ani já ani manžel taky nejíme jogurt každý den. S masem je to podobné, dávám malé tak 4x-5x do týdne maso 1x žloutek a ty zbývající 2 dny má jen zeleninu, neochuzuji ji tím o nic, že ne? Nebo mám dávat maso i jogurty každý den? Ovoce má tedy každý den určitě |
Rybka24 | 94386 |
20.11.2010 7:42:25
Activia je taky bezva. Z té dobré mámy si hlavu rozhodně nedělej. Myslela jsem to tak, že neni pro malé děti nejlepší kvůli látkám, které dělají konzistenci, ale to je to samé co třeba jogurt srdíčko a podobné levné jogurty. Cena často bohužel odpovídá i kvalitě. Jogurt za 3,4kč je prostě vždycky horší. Někdy kupuju ale i billa clever bílý (od holandie,jen jiný kelímek. Vpodstaě všechny bílé jogurty jsou dobré, jen kdyby si mohl člověk vybrat, tak bych doporučila ty s probiotikama (bifidobakterie, laktobacily), pak člověk nemusí řešit tu reklamu co běží tady postraně na ten bifiform. Omlouvám se za délku. Je pro mě težké to shrnout do pár řádků.
|
Myšička21 | 98603 |
19.11.2010 19:18:47
Jani, ono je fakt, že těch 7,5kg mi stačí, ono i to je víc než dost, přeci jen už to není 2,5kg jako když jsme přišly domů z porodky, to bylo peříčko
|
Jana Buřič | 106614 |
19.11.2010 16:47:08
Ono není co dohánět...taky se holka pořádně už pronese
|
Myšička21 | 98603 |
19.11.2010 15:20:11
Nelisaro, Penicil jsem nebrala, na ten jsem alergická, ale brala jsem 2x jiná antibiotika. Mělo by to být v pohodě
Teda holky, vy jste oproti nám všichni tak veliký, Kiki byla má 8,5 měsíců a má 7,5kg a 67cm... naše mimčo no No, vím že jsou i menší děti, ale oproti vám jsme fakt drobci ale nebojte doženeme to |
Jana Buřič | 106614 |
19.11.2010 14:37:30
joooo...ovladač to je bezva hračka i u nás .My sedíme krásně...lezem o stošest a už se i zvedáme...nějaký fofr.Nic,nic ...a pak všechno najednou.Zdárně už máme i jednu bouli.
|
Nelisara | 109448 |
19.11.2010 14:12:40
Tak taky hlásím ,malá má 72 cm a 8350 g.Mám dotaz-brala jste některá penicilín při kojení? Zoubky zatím žádný,jak tak čtu,tak jsme asi poslední bezzubáci.No a sezení zvládá malá jen s podepřenou rukou.Největší radost má když jí půjčíme ovladač od televize,to jdou všechny hračky stranou.
|
Jana Buřič | 106614 |
19.11.2010 13:47:17
Ahoj,
dlouho jsem tu nebyla.Tak jsme byli na 8.měsíční prohlídce a měříme 74 cm a vážíme 9470g....žádný drobek Spánek nic moc.Od té doby co rostou zuby....ale zase mi přijde,že je strašně neklidná při spánku....hodně se v posteli přetáčí,takže místo hlavy má nohy atd.Pak máme stavy,že se probudí ráno v 1 hod. a haha...jsem tady,plná života,kdo si se mnou bude hrát...ufffff. Chci se zeptat,jak jste naučily děti pít z hrnečku??Zatím jako pití má jenom mlíčko,ale hrńeček nechce...spíš ho jenom kouše a nesaje....nevím jak na to.Asi trpělivost,co?? Hezký víkend |
Myšička21 | 98603 |
19.11.2010 12:44:39
Ahoj lidičky, dlouho jsem tu nebyla, nějak jsem teď na tom netu méně často, na jednu stranu dobře njn, méně kojím
Rybko, můžu se tě zeptat k těm jogurtům jaký je krom Holandie ještě dobrý? Malá k tomu chce vždy ještě nějaký ovoce, když jsme doma, tak jí to zamíchám do jogurtu, takže mi ten kelímek celý nesní Juj, dneska jsem malý dala zrovna tu dobrou mámu A pro nás jako dospěláky je dobrá? Co je tedy ještě ok z těch menších kelímků? Ta Activie? Mi ale přijde děsně tekutá, spíš na pití než jezení lžičkou Koukám že jste řešili i kašičky, Leonko, na krupičce je ale psáno že je až pro děti od 1 roku, nevadí to tedy nějak? Mám trochu strach jí to dát ale už jsem o tom taky uvažovala. Děláme ty instantní, nejvíc jí asi chutná Sunarka a i se nejlíp rozmíchává. Pak jsme zkoušeli od Nestlé, ta je ok,od Hami taky baští a Baby love taktéž, teď jsem zkusila Humanu, ta je o dost levnější, ale nevím jestli to pak třeba není na úkor kvality, máte s tím některá zkušenosti? Nebo nezkoušeli jste třeba slabší vývar z ovesných vloček? Když se k tomu přidá nějaká UM či MM, tak by to mohlo být taky dobrý nebo ne? Je fakt, že jsme měli zpočátku problém s lepkem, ale už je to snad ok, tedy alespoň pšenice jo, ale chtěla bych ty ostatní obiloviny vyzkoušet odděleně a nevím jestli se vše dělá samostatně v instantních kaších, většinou je to porůznu namíchané.... Jo a jinak jsme 28.2. a stále nelezeme jen se začíná plazit, otáčí se když má náladu, ale pořád chce sedět a to jí jde skvěte a jakmile má možnost zapřít nožky a za cokoliv se přitáhnout tak se staví |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.