Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
ChemicalJane + 4 | 86738 |
19.9.2014 16:34:14
jéé Luc, můžu se považovat za mladistvou?
|
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
19.9.2014 8:36:49
omlouvám se víc taky nestíhám, Kačka celý týden nudlila, ale ustála to se sirupama bez ležení v posteli, Kuba lehl i s teplotou. Byli jsme u Dr. poněvadž ve škole můžu omluvit pouze 3dny, pak musí být razítko od lékaře. Byl i na 13ti letý prohlídce, takže jsme to vzali při jednom. Kromě špatného vidění všechno dobrý.
Dneska jdu s rukou po měsíci a půl čekání na nějaké vyšetření, v pondělí s Kubou k očnímu a já taky, mám opět zánět očí, už po 4té mám kapky antibiotika s kortikoidama. Tentokrát mi vzali i stěry z očí a čekám na výsledek do úterý. Doma jsem se dala do háčkování, Kačka pořád neměla do čeho oblíknout panenky.... a taky přemýšlím jak udělat podzimní truhlík... no tak běžím něco dělat, hezký víkend |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
19.9.2014 8:32:03
Infekční mononukleóza je virové onemocnění, který způsobuje z 90% všudepřítomný EB virus (virus Epstein-Barrové). Patří mezi velmi časté herpetické viry (stejně jako opar na rtu, pásový opar či neštovice).
Nejnápadnějším znakem je zvětšení lymfatických uzlin v oblasti třísel, podpaždí a krku. Nemoc je doprovázena velmi silnou únavou. Postihuje především děti a mladistvé. |
Sarimana+Šárka 4/02+Tobík 7/10 | 61785 |
18.9.2014 10:10:19
Ahoj holky, klasicky nestíhám ani fb ani Rodinu...
Lenulko, Lucka má mononukleozu? To pro ni bude pěkný záhul při jejím akčním režimu (no pro Tebe také). Ale co to má společného s EB virem, tam je nějaká souvislost? Myslela jsem, že to jsou dvě různé věci. Jinak Tobajsovi jsem nasadila na konci srpna dle pokynů MUDry opět Ribomunyl a ani ne po dvou týdnech si stěžoval, že ho bolí ucho. Naštěstí se to nerozjelo, dostal kapky do ucha a do nosu, víceméně jen rýmuje, pokašlává a má občas mírnou teplotu. Tak jsem zvědavá, co bude dál, vloni ho ten Ribomunyl relativně držel, tak se modlím, aby to tak bylo i letošní zimu. Mějte se všechny co nejlépe, přeji krásný letní den! |
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
12.9.2014 13:18:07
Leni EBVirus jsem také měla, chce to klidový režim, žádné tanečky, kroužky, žádný stres. Oproti Jane ho ze mne dolovali skoro půl roku. Léky co jsem měla už nedovážejí, tak neporadím. Asi 4x denně jsem něco cucala, pak přestávka, odběr krve a znova.
|
luc4+J/01+K/10 | 95880 |
12.9.2014 13:14:54
ahoj, holčičku Elišku jsem taky sledovala. Je mi ji moc líto, i když ted už je v nebi a nic necítí, postední její okamžiky musely být utrpení. Co mne šokuje, že to byl příbuzný (bratranec matky)... a pak někomu věř v rodině
|
11.9.2014 21:27:51
Ahoj Leni, no já už asi to nejdůležitější napsala v té diskuzi. SPíš se zeptej, co by tě zajímalo. Chce to klid, pro to tělo je to fakt záhul. Jak jsem psala, po 14 dnech diety se mi ulevilo, další týden jsem se sbírala a od dalšího týdne už opět v plné polní v práci....
|
Lenulka+Luci 02+Adam 7/10 | 103141 |
11.9.2014 14:44:47
Ahoj holky,o té holčičce jsem to taky sledovala a nemám slov,je to šílený,nevím,jestli bych takovou situaci ustála,jen na to pomyslím a hrnou se lzy.
Jinak klasika moc nestíhám,sleduju všechny na FB.Lucka je od 2.9.doma-měla streptokoka v krku a potvrdili jí mononukleózu,tak mám vážně radost jako hrom.Jani viděla jsem,že jsi se tu včera zapojila do diskuse,žes ji taky prodělala,kdybys měla něco co by mě mohlo zajímat sem s tím.Dietu,klid apod jsem si už nastudovala po netu.Zítra jdem na 1.kontrolu.Ještě dobírá antb. a bude 1.odběr na jaterky,tak se modlím,ať to není moc zlý.Osobně si myslím,že si to dovezla z tábora,no snad to nechytnem i někdo další. Adama začal soplit-klasika-začíná podzim že,ale snad to nějak ustojí Zatím ve školce je. Tolik aspoň malinko zpráv od nás,jdu se pomale pobalit v práci a tradá na druhou šichtu dom .Mějte krásný zbytek dne pááá |
Gree | (IP adresa: 89.24.98.99) |
• |
11.9.2014 8:26:10
Jani, sleduju to celou dobu, je to tragedie :( Neskutecny... Je mi z toho tak smutno :(
|
10.9.2014 16:05:06
Ahoj holky, zaregistrovaly jste tu pohřešovanou Elišku? byla to dcerka mojí spolužačky ze zš... doufám, že se alespoň netrápila.... ta holčička, maminka se bude trápit asi už napořád....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.