Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Čertův švagr | 117986 |
|
|
18.9.2013 22:39:32
O. má koloodrážedlo od jara a super. Už je na něm dost rychlý, takže přesuny už nejsou tak pomalé a taky hlučné
![]() |
| Lucieza + upíři 03,11,14 | 8923 |
|
|
18.9.2013 16:34:33
Kájo já mám taky přírodní dítě
Mobil dostane když chce s někym mluvit, jinak má zákaz šahat, Pc taky zákaz a TV jí moc nezajímá. Nekouká na žádný pohádky. Myslim, že jí nic neuteče. Do školky nejsme přijatý ani od 3 let. A máme furt dudlík, jak se ho zbavit? |
| Lucrezia | 113280 |
|
|
17.9.2013 17:00:19
my jsme lehli komplet všichni. Malý to měl teda jen dva dny, ale my s manželem se v tom plácáme týden. Prckovi teda zůstaly zduřený uzliny, tak s tím jdem ve čtvrtek pro jistotu k doktorovi aby na to mrknul.
nad tím kolem jsem taky přemýšlela, ale zas se mi za ním nechce teda lítat, protože i na tý motorce mu dost často nestačím :D...takže asi až na jaře. |
| Dari79 | 114243 |
|
17.9.2013 15:02:00
My nemáme, Ríša se teprve naučil jezdit na motorce v létě. Ale od kamarádky dvojčata stejně stará je mají už od jara, jezdit na tom umí, ale chytat je je problém.
I tak já taky plánuju, že Ríša odrážedlo dostane, ale asi až k narozkám, co v zimě s tím... Takže na příští jaro. Taky přemýšlím nad klasickou šlapací tříkolkou, ale uvidíme, spíš to někde napřed vyzkoušíme si půjčit a co se mu bude víc zamlouvat. Letošní podzim ještě domotorkujeme. Jste zdraví? My máme zas angínu, pro změnu. Naštěstí alespoň léto byl OK, stejně teď pořád prší. Chtěla jsem ještě něco napracovat na zahradě, ale kdo ví, kdy se k tomu dostanu... Jsme zavření u táty na bytě a stonáme. |
| Svitka + 06/2011 + 10/2016 | 101372 |
|
|
17.9.2013 13:14:45
Terap, taky uz nám je motorka malá. Plánujem firstbike k Vánocům. Zkoušela jet u sestřenky na tom kole nekole a za malou chvilku už jí to šlo. ano, máš pravdu, děti na tom jezdí dost rychle. Už na odrážedlo nosí helmu, na "kolo" koupíme i rukavice, protože to většinou odnesou ty. Ty plastové motorky jsou fajn, že nemusí držet stabilitu, ale už se umí odrážet, tak teď je čas na učení stability (jedna holčička tu jezdí už téměř od roku (je dost vysoká, o víc jak hlavu větší než Týna a je stejně stará) a zvládá. Naučí se pak hezky jezdit na kole a nebudou potřebovat přídavné kolečka.
|
| terapeutka | 100134 |
|
|
17.9.2013 7:38:21
Holky nemáte některá pro dítko "koloodrážedlo" - čili jakoby minikolo bez šlapek? Honzík už víc než rok zlkušeně drandí na enduru i jiných plastových motorkách nebo autíčcích, té nejvytíženější motorce, kterou máme doma ale už odrůstá - tak přemýšlíme, jestli koupit na vánoce větší motorku (vím, že to enduro se dělá snad ve čtyřech velikostech) nebo už to koloodrážedlo? Motoricky by to zvládl, toho se moc nebojím - jen máme s mužem obavu, aby to nejezdilo moc rychle - máme občas problém ho dohnat a chytit i na té plastové motorce
a moc se nespoléhám na jeho pud sebezáchovy, zatím je to kaskadér. Tak právě nevím, aby jsme toho pak nej¨litovali a nebáli se s tím chodit někam ven, že nám ujede do cesty třeba. |
|
|
15.9.2013 11:15:51
ty gumáčky do školky/jeslí se mi osvědčily - ted je tam kluci 14 dní měli. Dvoje ale nemám, na víkend (k babi) je vozím domů.
|
|
|
15.9.2013 11:04:38
Ahoj, mě kluk začal chodit do jeslí (ne do školky), ale přidám taky pár postřehů
Chodil 14 dní v srpnu na navykačku - začal 15minut, pak 20... po týdnu byl asi na 1,5hodině, pak šel s nima i ven a chodil domů poobědě. Nejhorší byla ranní předávka - s brekem. Jednou šel s nekým za ruku tak dobrý, jednou potřeboval zrovna čůrat tak šel taky dovnitř v pohodě. Lepší asi 4. den - dostal erární hadříky a nějak se mu zalíbili a vše šlo líp. Trochu ho taky učitelky uplácely. Od září tam začal i spát. Někdy ráno horší někdy lepší - vodí manžel. PLínu ani dudlík od června nemá. Jediný problém že nepije - já ho musím natvrdo vydírat - půjdem si hrát až se napiješ, pohádka až se napiješ.... I tak do něj dostanu max 400ml. Nejvíc nadšená z nového režimu jsem já - práce mě velmi pozitivně nabíjí |
| Elí+Kaya | 108318 |
|
|
12.9.2013 8:04:09
Tak my školku zatím neřešíme, ale možná budem muset,pokud ji někam vezmou v průběhu a bez zápisu. Ale sázím na to, že tady to funguje jinak.. V listopadu mi končí rodičák.
Už jsem přestala kojit, protože se jí hrozně zhoršilo spaní a chtělo to ve dne v noci, pořád a kdekoliv.. brala to dost v pohodě, jen to uspávání byl první dny problém, protože usínala do tý doby jen u prsa..ale plakala jen první večer, takže dobrý... S tím odstavením si najednou víc uvědomila, že potřebuje na záchod. Takže když jsme v Lidlu objevili nočník za 4eura- růžovej s hrochem,ptáčkem a motýlkem tak slíbila, že na něj bude chodit. No a chodí..Jinak jsem te´d objevila super věc- youtube downloader řešila jsem pořád pohádky v němčině a tímhle je to vyřešený Stáhnu je a puštím v její telce.. K té technice. Umí asi jenom prohlížet fotky v mobilu, když jí najedu do galerie. Jinak nic a jsem ráda Telku jí pouštím sama.. štelovat pračku už jí nebaví a otáčet knoflíky u sporáku naštěstí taky ne. Docela se teď rozmluvila, hlavně jí baví slovesa. V němčině taky docela pochytává , ale je to pomalejší.. |
| Kaaja | 15444 |
|
|
9.9.2013 10:08:18
Terap, to zas ti dva starší už jsou na tom co se týká mobilů, počítačů a playstationů líp než já
![]() |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.