Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| A.lexa + Laura(5) + Jakub | 72846 |
|
|
15.7.2012 11:26:53
Tak co Týfo, jaký jste to měli? Jak se cítíš jako vdaná paní? A nějákou fotečku bys sem mohla dát?!
U nás nervy k prsknutí, vzniká pekelný dusno, nejradši bych to celý odvolala a odstěhovala se. No snad se to zase zklidní, až budeme mít taky po. |
| Maci1 | 27366 |
|
|
13.7.2012 16:25:04
Ahoj,
náš režim vypadá přibližně takto: mezi 6. a 7. ráno kojím, pak mezi 9:30 a 10. zase, k obědu (kolem 13.h) má Kuba klasiku maso se zeleninou a přílohou, 16:30-17 kojení a večer (cca 19:30) kaše (zatím dělám nemléčné do odstříkaného mléka). Donedávna jsem kojila ještě jednou v noci, původně kolem půlnoci, ale se zavedením kaší si to Kubík začal postupně posouvat až někam ke 3. ráno a to už se mi fakt vstávat nechtělo, takže jsem to utla a zatím mi to prochází .Jinak mládě se plazí rychlostí namydleného blesku po celém bytě, staví se na čtyři, kleká si, sedí, párkrát se mu už povedlo se i postavit. Zatím ale neleze, asi mu to klouže (máme všude parkety). A umí udělat pápá ![]() . |
| Dakine | 117311 |
|
|
13.7.2012 15:55:09
Teda Dáši, to vypadá fakt úžasně, asi to večer ukážu příteli, k moří mi to letos nedovolil
, ale po republice prý žádný problém. Jinak už taky máme ustáleno: ráno mlíko, na svačiny nějak nezbývá čas, většinou se prospí do oběda, k tomu dáváme skleničky (moje vařený mu nějak nejede), svačina buď ovoce nebo nějaká přesnídávka s piškotem nebo sušenkou, večer zase mlíko (kaši taky nedávám, mlíko mu stačí až do rána, hlady se nebudí) Přes den si tak nějak zobne křupek a co mus strčí Sára ![]() |
| Daroh a Elenka 10/11 | 116692 |
|
|
13.7.2012 14:42:35
Ileničko, taky v noci kojím jednou - v kuse
![]() ![]() ![]() |
| llenicka | 75289 |
|
|
13.7.2012 13:17:26
Dáši, jsme na podobně. Po ránu ještě v polospánku Linda pije mléko,
pak zkouším ovoce (bez úspěchu), skončí to u mléka. oběd - po spaní maso, zelenina (rýže, brambor, kukuřice), vajíčko jsem taky nedávala. svačina přesnídávka +mléko. večer mléko (kaši odmítá). vnoci kojím jednou. prakticky mě nepije, už jsem zkoušela i šťávu Chce pít jen ode mě. Takže zvlášť když je horko, tak pije častěji.Nějak mě to nevadí, užívám si to. Z vědomím, že je to nejspíše moje poslední mimčo. |
|
|
13.7.2012 9:08:46
teda holky, nechápu, jak můžete mít takovýhle denní rozvrh. Nám se to dodneška nepodařilo ustálit, ale netrápí mě to. Náš jídelníček je takový:
Ráno jí nic nedávám, protože mléka má přes noc dost! - Vzhledem k tomu, že je přicucnutá věčně u prsa. Dopolední svačinka přesnídávka nebo čerstvé ovoce, někdy to zůstane jen u mléka. Oběd - zelenina s masíčkem, žloutek jsem ještě nezačala dávat, někdy to zůstane taky jen u mléka. Odpolední svačinka zase přesnídávka nebo jen mléko. Večeře - mléko. Kaši nedávám. Dost by jí to zapláclo a vzhledem k tomu, že se každou hodinu budí a já ji dávám prso, byla by přecpaná. Chci to co nejdřív odbourat, ale zatím na to nemám sílu. Předchozí noci byly hrozný, na dnešek celkem ok. Během dne dávám křupiny a čerstvé ovoce.... Jinak ekzém zdárně mizí. Na kožní jsem ani nejela, do rána to bylo lepší. A taky vím, co jí to způsobilo. Vadí jí ocet. Udělala jsem utopence a strašně ráda si namáčím chleba do šťávy a bylo toho hodně Takže ocet taky vynechávám ze stravy....Nějak se to počasí pokazilo, co?! No a že tady mluvíte o dovolených, tak už snad máme rezervovanou první dovolenou. Tam jedu jen já sama se švagrovou a jejím mužem, můj manžel musí pracovat. Dost se tam těším, vypadá to luxusně www.lipnolakeresort.cz A v září teda ještě k moři, ale to už pojedeme sami s manželem a Elenkou. To se chystáme nejspíš na Mallorku. Já bych klidně brala i Španělsko.... Taky jsem zvažovali Rhodos. |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
12.7.2012 14:51:56
Jo a jinak přiznávám, dala jsem mu už jednou svíčkovou s knedlíkem
![]() samozřejmě kecám, ne úplnou klasiku. Odebrala jsem mu tu pečenou zeleninu, rozmixovala a dala mu k tomu teda klasický domácí knedlík. Říkala jsem si, že když jí normálně rohlík, tak 1 kousek knedlíku je v podstatě to samý těsto. navíc já běžně zapomínám solit, takže to měl fakt kojeneckou verzi ![]() |
| 1.3Magráta13 | 36870 |
|
|
12.7.2012 14:50:29
Ivčo, Adam má 8 měsíců a týden, jdeme až na 9měsíční, takže míry nevím. Odhaduju ais 9kg.
Týden už stojí, obchází nábytek a snaží se vyšplhat všude, kde to jde. Mléčné výrobky dávám jen jogurt. Jinak těstoviny, rýži, kuskus (což je těstovina) i obiloviny dávám normálně. Jídelníček: Ráno kolem 5 240ml mléka 7-8 hodin: jogurt aktivia s rozmačkanými pištoky (plus někdy i s ovocem) 11-12 hodin: oběd: zelenina s něčím. uvařím vždycky tak 5-6 dávek do mrazáku. Jakoukoli zeleninu bu´d s masem nebo s vaječným žloutkem. A zahustím to buď rýží, těstovinou nebo potom přidám na kousíčky rohlík. Nesnáší, když je to řídké. Musí mu v tom stát lžíce. 2 hodiny odpoledne: ovocná přesnídávka s piškoty nebo ovoce(strouhané jablko, meruňka nebo banán) Zas to musím hustit, proto ty piškoty. 5 hodin odpoledne: Kaše 8 večer: 240ml mléka V noci 1x 200-240ml mléka. Jinak popíjí slabý čaj nebo vodu. Je mu to jedno, pije co teče ![]() |
| ivča | 119184 |
|
|
12.7.2012 12:43:14
ahoj holky, teď jsme si užívaly horečky. Pavlík měl celý víkend 38,7 no hnus. Lezou mu horní zoubky, naštěstí se v pondělí prořízly a teploty už nemá, zato pěkně chraptí chvílema jen sípe chudinka. Tak nevím co to má, snad to nebude na dlouho. Jinak osmiměsíční 73,5cm, 8,75kg sedí, leze, začíná se stavit - dělá mosty a má 4 zuby. Zdárně kojím a P dávám na pití taky vodu, z hrnečku od aventu. Holky dáváte už někdo mléčné výrobky? A prosím napište mi někdo jídelníček P má: okolo 6 hod. kojím, 9 hod. ovoce, 12 hod maso,zelenina, brambora někdy místo masa žloudek, okolo 14. hod. kojím (jinak neusne, spíš je to jen takové napití) po 16. hod. kojím a mezi 18 a 18.30 kaše a když jde spát tak se ještě jednou napije ode mě. Máte to podobný? A dáváte těstoviny a rýži?
Jinak školáčkum přeji krásné prázdniny a také se pochlubím moje holky měli taky samé jedničky (první a třetí třída). Jé Jani dovču tak trochu závidím hned bych někam letěla ale penízků není nazbyt. Teď se koukáme po levném chorvatsku. Nemáte někdo nějaký dobrý tip? Díky |
|
|
11.7.2012 19:22:43
ahoj holky, jak se máte? Počasí nám přeje, je to bájo
Takhle je akorát. Žádný vedro, žádná zima, prostě tak na kraťasy a tričko a válení se v trávě. Jen bohužel už jsem vyndala Elence 2 klíšťata. Včera jsem ji zapomněla nastříkat a hned se hajzl chytnul. ![]() ![]() A taky se mi osypala, beeeeeeeee ![]() ![]() Tentokrát ale fakt ošklivě. Jestli se jí to do zítra nezlepší, jedu s ní na kožní, ať jí na to něco dá, protože ji fakt nenechám trápit. Noc na dnešek hrůza, svědilo ji to, je poškrábaná a mně jí je líto. Jinak prospívá krásně. Je na ni vidět, že je spokojená. Strašně hodňoučká a prostě moje zlato!!!! Příkrmy už jsou podstatně lepší. V zelenině ještě trochu pokulhává, ale ovoce neodmítne nikdy. Ani přesnídávku. Zvlášť, pokud něco dlabe s Matýskem ![]() ![]() Co se týká pití, tak taky není problém. Dávám ji jen vodu a pije to o 106. Denně vypije celou lahev - cca 240 ml + kojení. Mlíka zatím dost ![]() |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.