Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jáňa+tři sluníčka | 29413 |
![]() |
20.10.2015 9:12:53
Ahoj holky, vypadlo na mne ze slevomatu toto: https://www.slevomat.cz/sleva/951269-3-hodiny-hlidani-v-detskem-koutku-time-out
co vy na to? Je to sice trochu z ruky, ale třeba na ten Smíchov by to některé z nás měly docela blízko, ne? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aefik | 18295 |
![]() |
18.10.2015 19:30:48
Ahoj,
holky mate samozrejme pravdu s tou hernou!!!Deti se vyblbnou a bude od nich klid a my aspon v klidu pokecame,tak ted jen najit termin a misto ![]() Jani,ta hodinova sazba je teda spatna ![]() ![]() Minor garantuju,ze stoji za to,garantuju! ![]() ![]() Jani,jak sis uzila vikend bez deti?A Miky se teda pekne nacestuje,no mozna by me to obcas taky bavilo ![]() Lefff,to je sila s tou alergii.Tak hlavne at je klid ![]() Jo,mas pravdu s tim rodicakem,ja jsem se vlasne strasne divila,kdyz mi prestaly chodit davky,bo jsem ho precerpala ![]() |
![]() |
16.10.2015 20:37:03
Jinak divadlo za nás O.K., ale herna znamená větší relax a pokec, v tom souhlasím s Leff.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
16.10.2015 20:34:06
tedy Leff to je tedy síla, s tou alergií
![]() ![]() ![]() |
Lefff | 13513 |
![]() |
16.10.2015 18:02:31
Ne, jablko to nebylo. Lískáč
![]() RD už není na počet let, ale na dobu, po kterou pobíráš RP. Zbrzdila jsem si to na pár stovek měsíčně a prý jsem na RD, než to vyberu. Což mě mile překvapilo a teď se to hodí, protože K. je zase nemocná, má rýmu a kašel (podle zvuku bude něco možná sedět na průduškách, rychleji se zadýchá, když tu poskakuje, a odpoledne odpadá a spí), takže do školky zase nechodí. Bez hlídání bych do práce fakt nemohla a neumím si představit, že bych platila cizím, aby ji tu, nemocnou, hlídali ![]() Do divadla v případě zdraví klidně, ale možná lépe i do nějaké herny, protože v divadle si nepokecáme. Já radši děti vypustím, ať si řádí, a sama si dřepnu ke kafi a na kus řeči ![]() |
Aefik | 18295 |
![]() |
15.10.2015 17:12:35
Lefff,
tak to je mazec,co ti způsobilo takovy problemy,jablko? ![]() ![]() ty nemoci jsou taky strasny,Tobik ma zatim 2.rymu od zari a kvuli 1.jsme meli menší výstup ve skolce,vypada to,ze letos uz deti s rymou do skolky nemůžou(loni nebyl problem)-coz bude u Tobika problem,ma ji na podzim a v zimě v podstatě kontinuálně ![]() Pocasi nam vubec nepřeje,tak navrhuju divadlo,minule to bylo moc fajn ![]() ![]() Ten rodičák do února je fajn,ja myslela,ze mas taky jen na tri roky.Mmch ani mne se do práce moc nechce ![]() ![]() |
Lefff | 13513 |
![]() |
13.10.2015 18:31:38
Děkuju!!
![]() Už je trochu líp. Akorát jdeme z nemoci do nemoci. K. chodila týden do školky, než chytla "ruce, noha, ústa", s čímž byla doma 2 týdny, pak po 3 dnech chytla SBčko a já za dva dny to chytla od ní. Teď v pátek jsem omylem sežrala potravinu obsahující alergen, který mě jako jediný může zabít, načež jsem musela sežrat 2 x 16 mg medrolu a 5 mg Aeriusu - a stejně jsem o 15 hodin později skončila v nemocnici na kapačce. Takže já fakt myšlenky na práci nemám. Nemám energii, nemám hlídání, co chvíli někdo nemocný a nevím, co s tím. RD mi končí v únoru, snad se do té doby trochu vzpamatuju. |
Aefik | 18295 |
![]() |
13.10.2015 14:29:59
A myslim na novopecenou maminku Lucijanu,snad jsem to moc nepomotala,ale myslim,ze mela TP na zacatku rijna
![]() ![]() ![]() |
Aefik | 18295 |
![]() |
13.10.2015 14:28:56
Ahoj,
jsem hrozna a ozyvam se az ted ![]() ![]() Lefff,prijmi mou soustrast,doufam,ze uz je Ti o neco lepe ![]() Jak to mas s praci? Ja uz nastupuju 2.11. na plny uvazek,tak mame par tydnu doladit tu ZOO,pripadne koutek nebo prochazku... Jani,to jste meli doma teda veselo,ale uz mate Miky doma a zvladli jste to nakonec v pohode,vid ![]() |
![]() |
11.9.2015 15:43:15
Je mi to líto Leff,
přijmi mou upřímnou soustrast, vím jak je to těžké a trvá dlouho, než se člověk psychicky dostane z nejhoršího. ![]() Jsem ráda, že jste si užili fajn prázdniny a Váš program vypadá fakt zajímavě. ![]() U nás se to ještě trochu zašmodrchalo tím, že Maty dostal ve středu ortézu na pravou nožku, špatně došlápl a pochroumal si nějaké drobné kůstky v nártu(naštěstí nic není zlomené, uff ), nicméně Miky tu byla jen úterý+středa, takže jsme spolu zvládli doktory a ve čtvrtek ráno zase odfrčela do Brna. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jinak díky za pochvalu za jízdu na kole, přičítám si to neskromně sobě ![]() ![]() ![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.