Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Edvi+1+1 | 46083 |
![]() |
14.5.2014 7:41:44
No holky tak já se s nim při oblíkání navíc ještě peru, protože on se navíc ještě brání
![]() ![]() |
Mufina + 4 rarášci | 5426 |
![]() |
13.5.2014 11:14:55
Aspoň se Eminka ve světě neztratí
![]() Ponožky teda neumí ani Mart., oblíkne si je, to jo, ale zásadně patou nahoru, můžu se umluvit, že ten hrbolek, co mu vadí vepředu patří na patu. A třeba s knoflíky se vůbec nezdržuje, vyslíká se jako striptér, chytne, trhne a je hotovo. |
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
![]() |
11.5.2014 22:11:55
Holky, fakt se sama oblíkne. Zvládne ponožky, tričko a tepláky. Zkouší mikinu a zapínat zip, ale to se jí nedaří. Sama se to naučila, moje zásluha to není. Je fakt urputná a když něco chce, tak to prostě zvládne.
![]() Nočník teda naopak zvládnout nechce. Když ho vyndám, řve "plínuuuu, plínuuu" a šplhá na přebalovák. ![]() |
![]() |
10.5.2014 19:20:37
a dva starší mi taky okupují počítač
|
![]() |
10.5.2014 19:19:11
Já si to musela přečíst dvakrát, jestli jsem četla dobře, ty jo, sama se oblíká
![]() Matěj si na nočník sedá zásadně v kalhotech, jakmile sundám plínu, začne utíkat a křičí au au. U nás dva nejmladší fest nachlazení i s teplotama. Dneska první den co jsme vystrčili po týdnu nos ven, ale hned se honili a kuckali až se dusili. U Mart. už mě taky napadla alergie, jemu z toho nosu taky teče dost často, je více doma jak ve školce. |
Edvi+1+1 | 46083 |
![]() |
10.5.2014 14:14:51
Gab. sama se oblíkne???? Tyjo tak to mě zaujalo, to si nějak neumím představit. Jinak jsme stále ve fázi přemlouvání na nočník, tedy aspon si zkusit sednout a ještě ani k tomu se mi ho nepovedlo přesvědčit.
|
Gab.+ J/1991+F/2010+E/2012 | 94727 |
![]() |
6.5.2014 13:05:13
Ahoj
![]() Eminka mluví krásně, takhle Filda mluvil až dlouho po nástupu do školky. Sama se oblíkne, nají, pije z hrnečku, ovládá tablet líp než já, je mnohem dál, než byl Filda v jejím věku. Taky je ale mnohem vzteklejší, snaží se prosadit za každou cenu. Filda je škodík, rád ji pošťuchuje a pak brečí, když mu jednu vrazí. Emi říkám Xena a dohromady jsou komando. ![]() Eminka je pořád ukrutnej mamánek, půjde od září na jedno dopoledne v týdnu do školky, ale uvidíme, jak to půjde. Jedí oba tak nějak všechno a jedí, jak chtějí. Nechtějí - nejedí. Nenutím, nabízím, nechceš, tak odchod, další jídlo svačina/oběd/večeře/snídaně. Byli jsme na alergologii, Filípek je alergik (dřeviny), Emince nenašli nic. Tak nevím, z čeho jí tečou oči a nos, když jde ven... Tolik u nás, tak nějak normálně, no. ![]() |
![]() |
29.4.2014 11:12:36
Ahoj, u nás s mluvením obdobně jako u Edvi s Lenkou, s jídlem taky bojujeme, někdy zajásám, že něco jí a on to cpe do tvářiček a pak to tam nosí a neumí to ani vyplivnout. Vzteklouní se taky, bordelaření opakuje po starších, ti ho zaučují v lotrovinách a on je z toho nadšený. Je pravý lvíček, nic si nenechá líbit. První dítě, které se nechce nechat pomazlit, když je uražený, něco nedostane apod. Je s nimi se všemi srandy kopec, ale taky nervů občas
![]() |
Edvi+1+1 | 46083 |
![]() |
27.4.2014 12:50:35
No tak s mluvením jsme na tom podobně jak u Lenky, souvislé věty nic moc, rozumíme mu jen my, je to spíš maximálně mami bajit (mami kojit, neboť stále kojíme), fů pampy (foukat do pampelišek).... Jinak docela občasné záchvaty vzteku a bordelaření.
![]() ![]() ![]() |
Pralin | 95454 |
![]() |
27.4.2014 10:36:43
je tu mrtvo....ale ja vam rikala ze bez srazu ta diskuze pujde do kytek:)))
Maricka mluvi paradne, zopakuje kazde slovo, uz i ctyrslabicne...zacala spojovat a obcas z ni vypadne i veta....bezne rika Maminko, potrebuju kakat...Mami, kam jdeš?....Počkejte na nás....Tati koukej voda a tuhle nas v aute prekvapila krasnou vetou: Bertiku koukej na kravicky.....ale nejsem z toho prekvapena syn mluvil taky brzo velice dobre.... jinak jsme ve fazi odplinkovavani...proste jsem ji sebrala plinku a cekala co to udela...asi tyden nic, pak pochopila co se od ni chce a treti tyden si zacala rikat: mami čí, mami kakat....ted uz rika: potrebuju kakat na oboje...doma je to v pohode ale venku na zahrade je to horsi, myslim ze to je tim ze ji dele trva nez me najde...pac ve meste to docela jde... jinak je uplne k sezrani ale to mate asi stejne:))) tak si to uzivejte, strasne to utika!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.