Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Žubka | 15263 |
![]() |
9.1.2013 13:17:55
Ganesho teď teprv koukám, že jsi nakonec do ledna nevydržela
![]() Tak gratulace, porod rychlý, váha parádní a cukrovka v tahu, co víc si přát. ![]() |
Forgi + Honzík (6) + Martínek | 50022 |
![]() |
6.1.2013 22:05:43
Borovice díky za přístup
![]() |
borovice + 5 | 35110 |
![]() |
6.1.2013 19:44:41
Alfo-Omego měla by jsi mít přístup
![]() |
borovice + 5 | 35110 |
![]() |
6.1.2013 18:36:55
díky Leff.
![]() |
Lefff | 13513 |
![]() |
6.1.2013 12:21:23
Borovice-Májo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opatruj se ![]() |
borovice + 5 | 35110 |
![]() |
6.1.2013 9:40:17
Leff potkaly jsme se pár týdnů na květnu, nevim jestli si pamatuješ, byla jsem Mája + 4.
![]() ![]() |
Lefff | 13513 |
![]() |
5.1.2013 22:50:08
Ganesho, děkuju
![]() ![]() |
Lefff | 13513 |
![]() |
5.1.2013 22:49:38
Mrkla jsem dozadu - porodní váha 2900g je na 34.tt neuvěřitelná.
![]() ![]() Já naposledy rodila 38+6tt a porodní váha byla 2800g, nějak neumím v břiše děti vykrmit. K. se už od narození kojila ukázkově, takže jsme po dvou a půl dnech v porodnici odcházely domů s tím, že byla zpět na porodní váze. Třetí porod byl pro páteř nejhorší. Naštěstí jako obvykle rychlý - na tři zatlačení. Zvláštní byl v tom, že jsem se svým způsobem zachovala jako zvíře a porod "odložila" - přišel nad ránem a já byla nervózní, jestli stihnu udat včas starší děti. Ke všemu ten den měli zemědělci stávkovat a zatarasit příjezdové cesty do Prahy, takže jsem se bála, že to do Mělníka nestihneme. A jak jsem tak byla nervózní, kontrakce slábly a porod se mi cestou do porodnice zastavil. Naštěstí sloužila mladá lékařka, která prohlásila, že tercipary jsou zrádné a že by bylo možná dobré si mě tam do rána nechat. Souhlasila jsem. Na pokoji jsem se zklidnila a odpoledne kontrakce začaly nanovo. Na monitoru sice ani kopeček (takže jsem u některých sester musela být za bláznivou hysterku), nicméně jsem se otevírala jedna radost a za 4 hodiny a 43 minut od první bolestivé kontrakce bylo hotovo. Na Tebe ale co do rychlosti skutečně nemám ![]() Mně taky přišlo blbý psát Ti SMS o narození K. ![]() Taky se mi nechce zbavovat se věcí po dětech, ale nějak se budu muset vyrovnat s tím, že tato životní etapa už se pro mě uzavírá. Zatím si hýčkám lezoucí a stavící se sedmiměsíční rošťandu, užívám si kojení a snažím se otisknout si vše hluboko do paměti. ![]() |
Puma | 54527 |
5.1.2013 18:52:51
Lefff, Justýna je krásné jméno, ale "Svobodná" (rozumím tomu jako nespoutaná, nezávislá) se k starší "Moudré" hodí báječně. Jsi dobrá, že jsi K. zařídila tak dobrý start. ![]() Já si po druhém velmi vydařeném porodu přišla konečně kompetentní rodit. Teď potřetí jsme měli štěstí, že když už si překotně začnu rodit ve 34tt, tak aspoň blízko celkem přátelské porodnice ![]() ![]() K tvé otázce jestli už jsme kompletní, zatím se mi ještě věci po dětech rozprodávat nechce. Doma mám nádherný spící, sající a vrnící klubíčko, které zatím nechce víc (proč to tedy ještě nechtít zažít, že? ![]() Když jsem v porodnici rozesílala zprávy o narození našeho třetího, narazila jsem v seznamu i na "Lvici", chvíli jsem zakoketovala s myšlenkou, že napíšu a pak mi to přišlo blbý. To bys neřekla, viď? ![]() Nevíš něco o Osobě? Taky si na ni čas od času vzpomenu. |
.ganesha. | 83982 |
![]() |
5.1.2013 17:05:38
Moc děkuji, Lefff, a také gratuluji ke snovému porodu
![]() |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.