| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2015

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 165  [Dalších 105 >>]
MoBe 98794
14.3.2015 20:10:30
Ahoj holky, taky se přidám s příspěvkem. Já jsem dnes 35+4tt. Zvládám to hodně špatně ten poslední měsíc, jelikož mi budou porod vyvolávat 2.-3.4.(to bych měla být 38+3, což si myslím, že je v pohodě, u prvního těhotenství to bylo zrovna tak), kvůli málo plodové vody, tak už se nemůžu dočkat. Kopance od malého vcelku bolí, dýchat absolutně nemůžu a někdy mám pocit že bych nejraději vyskočila z kůže. O spaní v noci ani nemluvím~n~. Jinak taky mám takové stavy, že se rozbrečím, protože si připadám absolutně nepoužitelná, jsem protivná, ještě že moje zlatíčka to berou sportovně a ví, že to období skončí a zase budu v pohodě. ~b~

Jinak s tím dýcháním, má to někdo podobně, že se prostě nemůžete pořádně nadechnout a následně vám vznikají takové divné pocity, až na omdlení??

Tak se držte a všem přeji pohodovější týdny těhotenství ~3~
Klárka Ouško 72598
14.3.2015 10:27:31
Já jsem už taky vyřazená. Jen jsem si včera byla pro výsledky kultivace. Něco tam našli, takže v porodce dostanu před porodem nějaké léky. Krevní obraz jinak OK, ale asi si koupím magnézko, protože začínám mít v nohách v noci křeče. Do nemocnice budu asi volat na objednání v pondělí - vůbec se mi nechce, ale jsem 36.tt, takže to nehrotím. Asi dneska vyperu nejmenší oblečky, ať je to připravené, ale kdy si budu balit tašku, to stále netuším ... A to jsem u Adámka měla zbaleno od března a narodil se v 42. tt až v květnu!!! ~t~ Teď stále něco odkládám. Ještě vybírám novou matraci do postýlky (zatím vždycky skončím u téhle http://www.scarlett.cz/detska-matrace-do-postylky/matrace-pohanka-kokos-scarlett-120-x-60-cm ), protože ta co máme je jen molitanová a už hotová. Hotová jsem i já - teď už je to den ode dne horší a včera, když jsem jela od doktora, a pak šla vyzvednout Adyho z hlídání, jsem to po cestě i obrečela, jak jsem nemožná a nezvládám pořádně chodit. Nezbývá než vydržet a já jsem si dala úkol až do posledního týdne v dubnu, abych nešaškovala s místem v porodnici, takže mi držte pěsti! ~;((
Misty+Matěj05+Mája07+Monča15 144338
13.3.2015 14:46:51
ahoj holky.. tak jak se všechny máte? :)

Já dnes začínám 38. týden, v poradně se se mnou pěkně rozloučili a uvidíme se prý po šestinedělí.. předali mě do porodnice, kam se jdu ukázat za týden.. To jsem zvědavá jestli ještě vydržím.. miminko je natlačené hodně nízko :) Dnešní odhad váhy 3010g..

Držím nám všem palce ať ten konec zvládneme co nejlépe! ~x~:-)~R^
Klárka Ouško 72598
28.2.2015 9:09:47
Tak jsem si to vyřešila ~g~ Nejdřív jsem psala švagrové, aby se o Epi-no poradila s její známou gynekoložkou - ta to nepochopila a probírali epidurál ~:-D Tak jsem hledala a hledala a nakonec si objednala o polovinu levnější Aniball, který je naprosto stejný jako levnější epino (není na inkontinenci, jen na předporodní přípravu). Jsem na to zvědavá, ale mám klid ~;((
štír 63437
26.2.2015 10:07:15
Já byla na kontrole včera. Mám také klid na lůžku a držet ho tam co nejdéle. Nějak si nemohu zvyknout, že se nesmím namáhat a být v klidu. Jsem zvyklá pořád něco dělat. Navíc jsem ještě do nedávna chodila do práce a teprve teď si připravuji věci pro miminko. Zatím nic moc připraveno nemám. Nemáme zatím ani kočárek. Snad si to prcek rozmyslí a zůstane u maminky až do terminu. :-)
Klárka Ouško 72598
23.2.2015 7:41:35
Ahoj holky, protože se to už skutečně blíží, napadlo mě zeptat se vás na názor ... Co si myslíte o epi-no balónku? Já jsem o něm při prvním porodu přemýšlela, ale vzhledem k ceně jsem si ho nepřídila. Po porodu jsem si nadávala, jak sem byla blbá. Teď, s odstupem téměř dvou let už zase jen přemýšlím ... Co vy na to???
Misty+Matěj05+Mája07+Monča15 144338
17.2.2015 13:36:12
ahoj holky, zdravím všechny ~:-D~3~
Doufám že jste v pohodě a zvládáte ty velké pupíčky ~:-D Já ano, (v rámci možností ~t~ ) ale už se těším až bude holčička venku.. ~:-D dnes jsem byla v poradně, 34.tt.. čípek velmi měkký a zkrácený, hlavička hodně naléhá dole.. prý budeme rádi za každý týden co zvládneme.. a při prvních bolestech vyrazit do porodnice ihned, jinak prý bych mohla porodit doma.. (navíc to bude třetí porod..) mno tak uvidíme kdy to přijde.. dr říkal že za 1-2 týdny už to bude úplně v pohodě.. takže do té doby klidový režim, šetřit se.. :-)

Už to máme za pár! ~8~~:-D~:-D

Bibi-bari 12410
11.2.2015 19:04:06
Mě čeká velký UTZ až příští týden, přeci jen z vás budu rodit mezi posledními a to se ještě klidně můžu přehoupnout i do května :).

Zraněná srnéčko, jak je? Dneska jsem si četla o tvém zánětu, tak ťuk, ťuk, ať to dobře dopadne. Jinak jsem taky kousek (40km) od Zlína, takže se musíme určitě pak někdy s píďaty sejít :).

Já mám už za sebou jeden monitor ozev, minulý týden jsem nešikovně upadla a zrovna na břicho, takže jsem samozřejmě honem jela na gyn pohotovost a naštěstí vše v pořádku. Holt si musím dávat příště větší pozor.

Klárka Ouško 72598
11.2.2015 6:46:55
Tak to jsme na tom hodně podobně!
Našemu robátku minulý týden naměřili 1650 g :-) Já jen doufám, že budu rodit až po 21.4. (termín z 13. tt je 24.4.). Dr. říkal, že malej odpovídá 32. týdnu, ale že velikostně, že to neznamená, že je tak starý ... No, uvidíme.
A jak to máte se spaním? Mě se už spí blbě. A balíte, balíte?~p~
štír 63437
10.2.2015 10:27:35
Ahoj, minulý týden jsem byla na posledním velkém UTZ. Náš chlapeček má už cca.40cm a váží 1700g.~p~ Je i ve správné poloze. :-) Byl mi i posunut datum porodu na 8.3. Od pondělí jsem konečně nastoupila na mateřskou. V práci už těch 8hodin bylo dlouhých a značně nepohodlných.

Takže dámy....jdeme do finiše, tak ať to v pohodě zvládneme~z~~;((
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 165  [Dalších 105 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.