Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Kudátko+3 | 26452 |
|
|
31.7.2017 19:40:14
Jsi statečna, budu moc držet pěsti.
Ja zítra na kontrolu na hematologii, musím si pichat clexane |
| Elly78+2x12/10 | 32788 |
|
|
31.7.2017 12:37:32
Kudatko gratuluju moc
![]() Já byla dnes na opu, teda byl to mazec bez narkózy, máme jedno vajíčko, zítra budu volat, jak to s ním vypadá, tak holky držte palce při odběru mi zjistili, že mám vaječník přirostlý k dutině břišní, zase ta moje endometrióza úřaduje, takže na mně skákali 15 minut a už to vypadalo, že z opu nic nebude, se nemohli dostat k vaječníku, nakonec se to podařilo, takže když to nevyjde, tak mi nejspíš čeká laparka na odstranění srůstů a pak teprve další nativ. Teď mají v iscare nový inkubátor na embrya, tak jsme si připlatili a budeme tomu jednomu věřit ![]() |
| Kudátko+3 | 26452 |
|
|
27.7.2017 16:56:03
Je to je krasne videt známe tvare na rodince.moc vas zdravím. Taky jsme se rozhodli pro třetí dite.jsem v 9 tt.
|
|
|
27.7.2017 16:52:12
Ahoj holky
dnes jsem byla na utz v sobotu znovu a snad v pondělí opu Co Romči? |
| Martheen+4 | 29517 |
|
|
13.6.2017 9:13:29
Ahoj holky, moc vás po dlouhé době zdravím
.Elly, no je to náročné, fakt nevím co dřív při tomto počtu dětí, ale je to krásný, s malou už je sranda, jsme do ní všichni zamilovaní ![]() ![]() ![]() . Už má 8 měsíců . Pošlu vám fotku.Elly i Romčinko, držím palce, hodně štěstí!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Amab+3 | 80545 |
|
|
27.3.2017 17:12:57
No taky bych potřebovala zhubnout, ale nějak se nemůžu furt donutit
![]() |
| Romcinka | 148248 |
|
|
24.3.2017 9:30:24
Elly ahojky no mi ted nebojujeme,nakonec jsem vše odložili.Jdu znovu na imunologii tak se uvidí.Ted jsem rozhodla hubnout ,tak makám a dávám očistnou kůru.A vypadá to že půjdeme až koncem léta na 4 IVF a třeba se stane zázrak a půjde to samo no....
|
| Amab+3 | 80545 |
|
|
19.3.2017 0:17:32
Ahoj holky!
Po strašné době se hlásím. Doufám, že si na mě ještě vzpomínáte My nakonec máme ještě třetí dítě, ale cesta byla taková trnitější, mezitím jsem párkrát potratila a při tom posledním potratu jsem málem přišla o život. Fakt jsem se bála, že to manžel vzdá, ale nevzdal. Nakonec se ukázalo, že je problém v imunitě, takže jsme docházeli do Podolí k Madarovi a cca půl roku po přeléčení se mi podařilo znova otěhotnět a tentokrát donosit a porodit. Nicméně našemu nejmladšímu pokladu (holčičce) už budou v červnu tři roky, takže se pomalu chystám do práce. Sice by se mi líbilo ještě čtvrté dítko, ale za prvé manžel už nechce, za druhé už jsem stará a za třetí už se nechci cpát žádnýma lékama.Elly, to je super, že jdete do třetího§ Mám radost. Já se několikrát sháněla po tom, jak se máš, ale nějak jsi mi zmizela z FB a já si nemohla vpomenout na jméno, abych tě opět našla ![]() |
|
|
14.3.2017 11:29:30
Tak u nás nic nového
ale počítám, že v květnu dáme nativ a uvidíme ![]() Na jednu stranu do toho chci jít a na druhou už mám svůj klid, dvojky jdou do školy, jsou hodně samostatné, já můžu chodit do práce a jak to bude potom...už jsem si dost odvykla ![]() Mar jaké to je, mít doma zase mimino? ![]() Romči co ty...jak bujujete? ![]() |
| Romcinka | 148248 |
|
|
8.1.2017 19:47:10
Martheen ahojky,jsi moc hodná,ráda žezlo s Elly přeberem
![]() No já stále doufám v zázrak,zítra jdem zkusit IUI i když tomu moc nedávám ale nějaká šance stále je ![]() ![]() |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.