Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
betulapendula | 120991 |
22.7.2014 13:22:40
Dobrý den! Moje skoro sedmiletá dcerka má už pár měsíců na nose dva černé ucpané póry (a jeden na bradě). Samozřejmě si na ně nechce nechat sáhnout, protože je jí vymáčknutí nepříjemné. A bohužel se póry ucpávají opakovaně. Čekala bych tyto kožní problémy s nástupem puberty a ne u malého dítěte. Asi se budu muset spolehnout na nějakou čistící vodu na černé tečky....Může se u takhle malých dětí používat? Řešíte někdo stejný problém, prosím? Všem moc děkuji za rady.
|
elivod | 143007 |
19.6.2014 18:39:50
Ahojky, můžu vřele doporučit : http://www.annemarieborlind.cz/purderm-mastna-problematicka-plet-akne-prirodna-derma-kozmetika-dado-sens
Je to fantastické. Syn mé kamarádky to už měsíc používá a kamarádka si to nemůže vynachválit, prej úžasné. Mě doporučila od stejné firmy annemarieborlind.cz tak si to příští týden taky jdu objednat. Je to prej certifikovaná a velmi ceněná kosmetika, která je ted i v ČR))PAPA |
Muumi ++++ | 41406 |
15.5.2014 19:03:45
A prima pleťovou masku - jílovou (myslím, že to je avokádo + oves) - má značka Freeman, mají normálně v drogeriích, takové ty barevné hezké obaly. Vytáhne to mastnotu, moc mi to pomáhá. A nedám dopustit na matovací papírky, bohužel Sephora je nehorázně zdražila.
|
Muumi ++++ | 41406 |
15.5.2014 19:01:23
Jo sorry, mě přišel ten příspěvek tak kategorický, že není jiné cesty, než tato, a kdo na sebe nepatlá makeup, ten si ty pupínky způsobuje sám. S akné bojuju už skoro 30 let, tak celkem vím, o čem mluvím. Došla jsem k tomu, že používám všecho co nejmíň, jedině přírodní kosmetiku Hadek - různé oleje na čištění a mytí, ale rozhodně bych nepoužívala žádné peelingy a kartáčky. Plus krémy Alverde z DM a na den BB krém. Makeup bych fakt nedoporučovala.
Všechny věci z lékárny jsou hrozné dryáky, mě to vždycky strašně vysušovalo, loupala jsem se, nepomáhalo to. Ale Diane 35, po té jsem měla pěknou pleť to jo. Zvažovala jsem kdysi ten Roaccutane (pro ilustraci, jakém stupni akné mluvím), ale ty vedlejší účinky jsou natolik strašné, že jsem do toho nešla. Do žádných celkových léků bych už nešla. |
Klarisanek | 111002 |
15.5.2014 18:25:08
Jo, tyhle ocistne kury jsem taky zkousela, zhorsilo se to tak, ze jsem nemohla vychazet mezi lidi a mela z toho psychicke problemy. Trvalo to nekolik tydnu nez se plet vycistila, neboli zmizelo to nejhorsi a vratilo se to do puvodniho stavu bezneho pubertaka.
|
Klarisanek | 111002 |
15.5.2014 18:22:56
Mandelinko promin, ale neucpe se zlazka, ktera produkuje normalni mnozstvi mazu. Ani kdybys cistila 10x za den, tak to neodstranis. To by stejne problemy meli vsichni a ne jen cast lidi.
|
Veronika | (IP adresa: 213.226.245.28) |
• |
15.5.2014 17:56:35
ono to prvně chce vyčistit se zevnitř, tím, že do sebe nacpeš další sajrajty to všechno jen zhoršíš o další level , bohužel :-(
|
mandelinka | 32633 |
15.5.2014 17:26:54
Aido, udělat to co ty, tak bolestí nevydržím. Pokud máš třeba suchou pleť, není možný ji "jen umýt vodou z kohoutku".
|
mandelinka | 32633 |
15.5.2014 17:25:51
No Deniso a akné je co - znečištěnej pór (žlázka) se ucpe. Když nebude špinavá, nebude se moct ucpat.
Být tebou, tak tu kosmetiku zkusím, aspoň an půl roku a uvidíš, zkazit tím nic nemůžeš. Jsem z Brna, takže Prahu neporadím... |
Klarisanek | 111002 |
15.5.2014 15:22:13
Diky, mrknu tam.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.