| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Kondiční běhání

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 8043  [Dalších 7953 >>]
Buchli 121873
4.3.2018 12:43:57
Už jsem to našla, jsi dobrá. ~x~ Jejda, tak bych si taky dala desítku. Ne pivo. ~t~ Čas nemusíš psát, ať nejsi tak dohledatelná. O kolik jsi se zlepšila od minule?
Buchli 121873
4.3.2018 12:41:49
Kači, velká gratulace. Napíšeš, za kolik jsi to dala a o kolik jsi se zlepšila? Najdu to na E? Nějak jsem tam přestala chodit, jen se mi to automaticky zapisuje, asi nějaká menší krize, pořád se nemůžu vzpamatovat, snad po pohřbu to bude lepší.
Slonisko 65085
3.3.2018 20:48:09
Kačí, to je krásný zlepšení! Gratuluju~x~
Kačeřice 41851
3.3.2018 18:03:41
Holky, držte se, bude líp!

Já se to bojím napsat, za sebe jsem spokojená. V lednu jsem dala 200 km, v únoru 170 km, ale potřebovala jsem trénovat rychlost a to se nedařilo, na s něhu a v těch mrazech. Dnes jsem byla na Kbelské desítce a bála jsem se, jestli to vůbec zvládnu do hodiny a jo, zvládla jsem to i s bloklými zády a zlepšila jsem si o 3 minuty osobák.
Buchli 121873
3.3.2018 17:27:19
Jojo, tu hru jsem si teď vybavila, jak o ní píšeš. Májo, drž se. ~x~
Mája+kluci 07, 11 95717
3.3.2018 17:12:48
Únor? No mohla bych si stěžovat, ale není to úplná katastrofa.
95km běhu - oproti vám bída, ale snad se mi konečně podařilo stabilizovat bolístky, každý týden jsem dala jeden delší (ca 15km) běh a před týdnem už to bylo bez bolesti. Snad to nějak vydrží, nadále protahuju a jsem opatrná
232km kolo - tedy jednou týdně 2hod na velodromu, ven se jet nedalo, jsem celkem spokojená, ale ať už ta pitomá zima skončí nebo mě trefí ~7~
20km plavání - je to většina techniky, málo objemu, snažím se zlepšit ten svůj mizernej kraul, ale bude to na dlouho. Jsem hrdá, že jsem zvládla 11 tréninků za 28 dní :-)

jinak jsem bohužel psychicky totálně v háji, nějak nezvládám, připadám si jako ten vlk, co v příruční videohře našeho mládí chytal vajíčka padající čím dál rychleji ze 4 různých stran...
Buchli 121873
3.3.2018 13:42:46
Mám asi tak 212 nebo tak, což jsou asi tak dvě třetiny, co jsem plánovala, ale už čtrnáct dní mě zlobí nateklé prsty na noze, i když je to už o devadesát procent lepší. No to bebino se mi taky ještě nezahojilo. Manžel má druhý antibiotika a furt vysoký CRP, ten už neběhal, ani nepamatuje. A hlavně mě to nějak v posledních týdnech nebaví, stejně se mi při běhu honí v hlavě blbý myšlenky, i když poslouchám pořady ze sluchátek. Ani se na to nesoustředím. A výkony samozřejmě nic moc. Už mě i přestalo bavit sledovat ty sociální sítě a články o běhání. Jo a taky jsem asi kilo přibrala, nejsi v tom, Slonisko, sama. A na závody se vůbec nechystám, sice jsem si asi tak tři týdny zpátky vyrobila na lednici termínovku, ale v reálu to nevypadá, že by manžel mohl. A samotné se mi nikam nechce.
Slonisko 65085
3.3.2018 13:31:01
Já plánovala, že za únor naběhám aspoň 100km, mám jen 60. Zato mám navíc pár kilo, asi aby se to vyrovnalo~:-D. A nějak mi chybí kondička, nebo vůle, nebo oboje~d~.
První závod mám naplánovaný na půlku dubna (no možná dám koncem března jeden menší místní), tak doufám, že se do té doby dám nějak dohromady. Začátek března na mě působí dost optimisticky, prodlužující se dny jsou taky fajn, tak si myslím, že mám ideální příležitost. Jen teda doufám, že nechytnu nic od syna, včera jsem si ho byla vyzvednout na lyžáku v Jizerkách, má horečku a kašel.
Ala77 143515
2.3.2018 22:57:33
Únor je za námi a já se cítím nepřipravena na přicházející sezónu. První závod bude příští sobota desítka v Pečkách.
Doufala jsem dát v krátkým únoru 200km, ale bohužel mi dvacet chybělo. V tom mrazu jsem ke konci vic než deset vkuse nedala.
Snažím se lip jist, ale stále mám co dohánět.
Už si plně uvědomují, že pakliže chci lepší výkon po svém těle, tak mu musím dát tu nejlepší šťávu.
Do běhu trochu vkládám cvičení, ale třeba plavat jsem nebyla už tři měsíce.
Jak jste na tom Vy?
Slonisko 65085
27.2.2018 21:32:25
Holky, díky moc za podporu, já vím řeším blbosti.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 8043  [Dalších 7953 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.