Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Jana Martinová | 45757 |
5.5.2014 20:59:55
Aha, do lázní můžete jet i po absolvování rehabilitace na Bulovce. Hned po sundání sádry si můžete podat žádost na lázně, a vzít by vás měli přednostně - po operaci můžete nastoupit na pobyt do měsíce.
|
jindruse | 95073 |
5.5.2014 20:55:31
Jezdíme do Janských lázní. Po sundání sádry budeme mít rehabilitaci přímo na Bulovce, asi týden.
|
Jana Martinová | 45757 |
5.5.2014 12:05:21
Operaci jsem podstupovala pouze jednou, měla jsem obě nohy v sádře. Levou nohu mám asi o dva centrimetry kratší než pravou - nechávám si dělat boty na míru. Levá noha se mi vytáčí do strany - ale každý člověk s DMO to má jinak, je to individuální.
Kam jezdíte do lázní? Já nejčastěji do Klimkovic. Na tu rehabilitaci v praze, to jedete do Jedličkova ústavu na Vyšehrad? Tam jezdím - pořádají tam konzultační rehabilitační pobyty pro maminky s handicapovanými dětmi. |
jindruse | 95073 |
4.5.2014 22:32:47
Jano díky moc za příspěvek. Moje dcera (Barča) je mentálně v pořádku, mluví, zvládne celkem všechno, chodí do normální školky, jen ten pohyb trochu vázne. Ono je to ve skutečnosti taková nenápadná vada, ale.....
V lázních už jsme byli 3x, ted zatím nežádám, páč budeme mít rehabilitace týden v Praze a pak 6týdnů v místě bydliště, pak uvidím, bud požádám nebo pojedeme až v zimě. Můžu se zeptat: podstupovala si operaci jen jednou? nebo opakovaně? a noha ti rostla tak jako druhá nebo ji máš kratší? i chodidlo? |
Jana Martinová | 45757 |
4.5.2014 14:16:47
Jindruše, já sama mám taky DMO. Taky jsem byla na operaci achilovky, jsem chodící od 4,5 let. Mentálně jsem v pořádku, vystudovala jsem střední a vysokou školu.
Dcera mluví, je mentálně v pořádku? Ať operace přinese výsledky, budete po operaci pro dceru žádat o lázně? |
jindruse | 95073 |
3.5.2014 21:38:34
Přečetla jsem si tady spoustu příběhů, a v některých se vidím. Také máme v rodině DMO. Moje 4,5letá dcera se narodila ve 32tt, a v 1,5letech ji byla diagnostikována frustní pravostranná hemipareza-DMO.
Ted ve středu nás čeká operace achillovy šlachy, jsem z toho dost nervozní, ale věřím, že jí to pomůže......ale nevylečí, budeme dál bojovat. Maminky držte se, a bojujte!! Přeju všem hodně pokroků a úspěchů!!! |
Jiřina Valešová | (IP adresa: 88.146.180.154) |
• |
14.3.2014 22:42:58
Ahojky. Krásná pozitivní vsuvka. Nemáte stejnou neuroložku ? Ráda bych celý příběh. Jsem mamka synka 25tt. dnes je již pětiletý.Zatím chodí s oporou, ale za to je dost ukecaný.
|
vlasacka | 140830 |
12.3.2014 22:50:05
Tak už máme "kolínka" taky doma a jsou super!! Na venkovní dokonce na kolínka našili navíc silnou kůži, aby je neprodřela..! A jak nechali delší sucháče, tak je navlíkneme i přes zimní kombinézu a Anetka je nadšená, že může běhat venku..!! Ještě jednou moc moc děkuji za typ! I já ho šířím dál.. ;-) Mějte se moc pěkně, Veronika
|
kdyzsluncenesviti | 89186 |
21.1.2014 8:24:17
Jo, tak jste byla rychlejší než já. Je dobře, že Vám pomůžou. Náš Páťa začal chodit po kolenou přibližně ve stejném věku. Mladší syn začal před prvním rokem chodit a Páťa chtěl taky.
Přeji dobré pořízené a spoustu dalších úspěchů. |
kdyzsluncenesviti | 89186 |
21.1.2014 8:21:23
Na protetice by měli dělat nejen pevné náhrady, ale například i vložky do bot, individuální úpravu obuvi, ... Nám tam u dělali scan chodidel a podle toho vložky. My to máme vyrobené z protetiky v Hradci http://www.protetikahk.cz/, ale kamarádka pro syna nechávala dělat zase na protetice v Liberci a má na stejném principu jen trochu jinak barevně provedené a možná malinko jiné materiály.
Patriček už je teď nosí spíš než ven na zahradu, protože minulý rok začal částečně chodit. Jinak nám sklouzávali až když byly víc používané. Pak se mu dělali po stranách díry, ale na protetice mi pak udělali nové. Ty nové jsem nechávala na doba a ty jeté na zahradu. Jestli mají na té protetice na stránkách kontakt, tak jim zkuste napsat e-mail s poptávkou a přidat fotografii. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.