Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Danielka258 + Danielek 07/10 | 91303 |
7.10.2014 10:18:49
holky mi histologie a laparka řekla že su neplodná nebo špatně a vidíte....a fakt to nic není
maji danda byl taky přesne v terminu....ve středu řekli male mimi a v ponděli na vyvolani a v čt večer sem jela |
majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
7.10.2014 10:08:57
Dani, u mě to taky vypadalo, že budu Adélku přenášet, ve čtvrtek - na den termínu mě hospitalizovali, druhý den pustili domů, že to nevypadá a večer jsem se tam vrátila a stihla to přesně na termín
Jaru, mně právě Dr. řekla, že cytolka taky neukáže vše. Měla jsem si jít lehnout na vzorek, ale je pravda, že mé problémy postupně a pomalu ustupují, tak snad to bude dobré. Příbuzná, co dělá zdravotní sestru, tak mi řekla, že cytolka z 90% mluví pravdu, že se spíš jedná asi o hormonální nerovnováhu, tak uvidíme, ale zase si říkám, jestli není lepší jít na 2 min. pod narkozu a mít klid, než to tady oddalovat a každou chvíli se bát :-( |
7.10.2014 9:47:50
jj epřenaším a doufám že nebudu....ale počítam s tím, jak na svinu když je michal doma, kdyby nebyl tak mam bez tak po porodu....zítra jdu na porodní na kontrolu tak jsem zvedava....už toho bylo dost...kdbyy mě aspon nebolela ta noha a mohla se volně pohybovat tak by to bylo lepší ale takhle ujdu kousek a nemužu jak to bolí a do toho chodím lulu co deset minut
holky ja vam tu praci i zavidím...ja asi neudu dělat nikdy s michalovou praci a ted s dvema deckama..... jinak volitebny rodičak super vec.....prostě jak si stanovíš cenu...a vybereš celych 220tis tak končíš...strop je 11500 měsicně.....takže si to dame asi na deset na tři měsíce a pak to snižime at jsem aspon tři roky doma |
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 | 85598 |
7.10.2014 9:42:01
Maji ahojkydržím palečky,taky čekám na výsledky hystolky budou snad ve čtvrtek....bojím bojím
No vitaj,taky budeš mět teda zajímavý víkend!!!!tak ať to zmáknete co nejdřív jj přesně tak děláš milion věcí zároveň do toho telefony a můžeš se tady z toho po*rat ajo,tak to joooo já myslela,že ho měla fčera |
majka,lucinka03 + Adélka11 | 85968 |
7.10.2014 8:38:17
Ahoj holky.
Přeji též krásné ráno z práce. I když jsem dorazila až teď, byla jsem na gyndě. Do špitálu zatím nemusím, čekám na histologii, tak snad to bude ok. Jaru, to znám, když je nutné vše honem honem, to ty chyby děláš, aniž bys chtěla. Gree, o takovém víkendu bych si chtěla nechat jen zdát. Mně teď čekají dva víkendy volby - takže také v práci a chci vidět, jak ty komunální budeme počítat a do kdy. Babička tedy říkala, že si holky o víkendu nechá, protože manžel je také v práci, ale v neděli už tam musím ráno, protože ona musí uvařit, v pátek jsem do 22,30 a v sobotu min. do 19.00, takže co z toho víkendu bude??????????? Jaru, Danielka nepřenáší, má termín na narozeniny mého taťky - 09.10., tož zřejmě budou slavit spolu |
7.10.2014 7:41:48
Dobré ranko
Danielko ber to tak,že to už bude dříf,než pozděj a už přenášíš vůbec??? |
7.10.2014 7:29:18
ahojky....
tak hlasím stále nic |
6.10.2014 12:51:55
Nazdárek holky
Danielko přeju ať to jde jak po másle a jak píše Gree fšecko hlásit!!!! Gree,tak super že sis víkend tak užilaznechucená z práce?tak to jsme dvě!!!dneska jsem nasekala tolik chyb co snad nikdy zmatek nad zmatek,já mám asi vědět fšecko a ještě se usmívat no ať jdou jako do prdele mám toho fakt plné brýle |
Gree | (IP adresa: 89.24.98.99) |
• |
6.10.2014 8:28:30
Dobré pondělní ránko :)
Kdyby jste věděly, jak se mi nic nechce :D Ale víkend byl výbornej, holky v pátek jely po školce rovnou k babičce, já si zašla na řasy a do kina a pak byla celou sobotu sama, protože byl opět fotbal, to vám bylo tak úžasný! No a dneska už opět v práci a sem tím úplně znechucená... :D Danielko, za chvíli už budeš mít klídeček, neboj :) Ale chápu, pamatuju si jak mi ke konci bylo strašně, už nikdy víc! Přeju ať o má co nejhladší průběh a o všem nás informuj! |
6.10.2014 7:26:02
dobré ranko...
hlasím že jsme stale celé.....3 dny do termínu....asi budeme nakonec přenašet, Niki se u mě očividně libí...ani uklid, ani mytí oken, ani sex...nic nepomaha Ve středu jdu na kontrolu do porodnice, tož jsem zvědavá....je to uplněk tak asi stejně nic Jinak nic nového...nespím, skoro nejím...už mě to nebaví :d ale hlavně jak bude mala zdravá Doma v klidu v podstatě...akorat to počasí by mohlo byt konečně lepší,,,dneska první rano bez mlhy... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.