| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Nové snažilky na internetu

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 30600  [Dalších 30540 >>]
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 85598
26.9.2014 8:53:04
nééééééééééé Maji pojď eštěěěě ~t~ jdu reagovat!!!
majka,lucinka03 + Adélka11 85968
26.9.2014 8:45:22
A to už stačí ne?~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~t~~3~
26.9.2014 8:45:06
Simi, co se týče Fildy, zkusila bych to, tak jak radí Jaru. U nás to bylo taky tak, trochu to změnila školka, ale už jsem pak začala být i rázná - prostě zůstaneš tady s tatínkem a hovoto dvacet.
Hele, může se stát, že to teď teprve Fildovi došlo a do té školky vážně nebude chtít, proto se i tak chová, ale věř, že časem zase bude líp, fakt jde o zvyk. Hlavně neustupovat!!!
~6~
26.9.2014 8:43:35
Jaru, dejte se brzy do kupy - víš, co pomáhá mně? Cucat syrový zázvor, stáhne všechen bordel z krku. Je to teda hnus, ale když to vydržíš, uleví se ti.
26.9.2014 8:42:49
Už aby byla na druhém stupni, fakt! A to může zapomenout, že A. k ní bude chodit!~8~
26.9.2014 8:42:18
Jo a nakonec to vyvrcholilo tím, že M. si zapomněla ve třídě mikinu, píučka jim neřekla, že jsou na TV ven, holka byla necvičící, protože ji bolelo v krku a ona jí nechala venku, v té klendře, sedět na lavičce jen v nátělníku, bez košilky a mikiny a řekla, že ji do třídy nepustí, že tam má mobil a peníze, a že se na ni nemůže spolehnout, že by jí nic nevzala.
To je prostě vrchol toto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Co mám a co nemám dělat? Vím, že se nás to až tolik netýká, že tohle si musí ty dvě učitelky vyřídit mezi sebou, ale mě se teda dost dotklo to, jak učitelka mluví s mým dítětem a jak ho nazývá. Lucka má zase doporučeno citlivé jednání a ona na ni bude takhle spouštět?~q~~q~~q~~q~~q~~q~
26.9.2014 8:39:56
Nedá mi to a musím Vás tady trochu zahltit a podělit se s Vámi o zážitky ze školy nebo mi to vyrazí zuby.

Lucka má ve škole kamarádku. Její maminka na škole učí. M. - to je ta holčička má z psychologicko-pedagogické poradny doporučení, že musí dodržovat ve škole přestávky, protože je snadno unavitelná a pak se nesoustředí. Od prvn třídy bojujeme s paní učitelkou ohledně přestávek, Lucka ve druhé třídě nosila domů zpět celé svačiny, že nemá čas se najíst. A vzhledem k tomu, že děti psaly o přestávku test, M. dostala horší známku, tak to řekla mamince - učitelce AJ. Maminka už toho měla plné zuby a šla s tím problémem za výchovnou poradkyní - její kolegyní. Ta to konfrontovala s naší třídní. Včera ve škole došlo k tomu, že paní učitelka třídní řekla naší Lucce, M. a jejich kamarádce, že jsou nány pitomé, že nic neumí ( Lucka s tou kamarádkou byly vyhlášené na konci roku jako premiantky třídy ), že se mají učit, a že jsou drbny. Poté řekla M., že hlavně, že umí žalovat. K M. dodala, že když teda maminka chce, aby M. dodržovala přestávky, že to, co nestihne, tak z toho dostane pětku. Chápete to, kde to jsme? Jsem vzteky bez sebe, chtěla jsem to řešit, ale manžel mi zase říká, že mám být ráda, že s ní Lucka vychází jakž takž, že by mohla mít také ve škole pěkné peklo. Lucka říkala, že paní učitelka měla včera špatnou náladu, ale může si toto profesionál dovolit?
26.9.2014 8:34:16
Dobré ráno holky.

Dani, existuje knížka Jak jsem přišel na svět, je moc hezky dělaná, Lucince jsem ji četla, než se narodila Adélka.

Jaru, já bych šla do té laparky, protože i když nebudeš chtít již druhé dítko, tak ty srůsty jsou svinstvo a dělá to neplechu. Já na ni byla, nic to není - odpoledne už jsem pomalu nevěděla, že mi něco dělali. Je to na jeden den ve špitu, večer nastoupíš, ráno jdeš a druhý den ráno domů - no, akorát dvě noci.
A na to umělko se přece můžeš rozhodnout, až budeš vědět po té laparce co a jak, třeba bude stačit jen to.
Jako, že nechceš jít do druhého, tak to plně chápu....ale věř, že obě děti nikdy nejsou stejné, ta šance, že si tu mateřskou konečně užiješ tady je a možná by i Tomula se uklidnil, když by měl sourozence.
Jaruš0512 a Tomášek 08/09 85598
26.9.2014 7:22:36
Dobré ranko z chocholouškova~8~~8~~8~naštěstí víkend nejdem páč už toho mám tak akorát~l~P přijel v noci a je úplně hotový,takže pije čaj a nadopoval se nějakýma lékama mně taky bolí v krku jak prase,tak hádám,že to od nás T přes víkend chytne~d~

Jinak fčera u dr chtěla jsem upravit ten cyklus,tak říká to není problém,ale co vlastně chcete?říkám jestli myslíte mimčo,tak o to se snažíme dva roky a nic a on procházel celou kartu od císaře,tak nějak jsme to dávali do kupy,kde je císar,konizace čípku,potrat,takže říkal,že by udělal laparku s rozšířením hrdla,že si myslí,že tam sou srůsty,která by možná pomohla k otěhotnění a když ne tak umělko,tak mu říkám,ale pane doktore já nechci dvě děti já už doma jednoho blázna mám,tak se smál a říká,že šak můžeme zavést jedno vajíčko,když bude kvalitní no a já právě,když bude kvalitní....~d~

tak jsem mu řekla,že teď máme hodně práce,že se do Nového roku rozhodnu...páč to chtěl spáchat už další měsíc~l~

když já,ale nevím jestli do toho chci jít.....~d~

no nic jdu si uvařit ~c~ první nápor je pryč
sssima + Filípek 04/11 90293
25.9.2014 15:49:55
Danielko a jak jsi mu to vysvětlila kudy?~t~~t~
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 30600  [Dalších 30540 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.