Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
zerat | 18305 |
17.8.2016 8:39:53
Máme maličký pozemek, na kterém se snažíme využít každičký centimetr... každé léto od června až do konce srpna máme bazén s průměrem 3,05m s nafukovacím horním lemem. A každé léto řešíme, jak vyřešit prostor pod bazénem, abychom každičký rok nemuseli odtrhávat, sundavat travní "koberec" a složitě dorovnávat terén, který se nám stejně úplně dorovnat nikdy nepodaří - vidíme i v sousedství, že všem se bazén dříve či později nějak lehce vychýlí. A potom na konci léta samozřejmě musíme zase sadit nový trávník...
Manžel chce letos pořídit umělou trávu, kterou bychom vždy to místo jen přikryli. Mně se do toho přiznám se nechce - není to levná záležitost a kdoví, jak dlouho by taková tráva vydržela v hezkém stavu - nehledě na to, že by se asi i barva lišila od běžné živé trávy a ani netuším, jestli je příjemná na chůzi... Máte někdo zkušenost s nějakou umělou trávou? Jak řešíte tohle prosím vy? Děkuji! |
Vítr z hor | 100046 |
16.8.2016 22:18:05
Diky za rozlusteni. Je fajn, ze to neni monotonni, a ze voda z bazenu mizi z ruznych duvodu.
Taky jsem mela tento bazen na krivem podkladu a nebylo to nic moc. Od lonska mame plechovy, rovnani byl dezert pro Markyze de Sade, ale zatim drzi a lip se myje (z toho mekkeho jsem nedokazala vydrbat spinu). |
Maťa. | 21117 |
16.8.2016 20:05:35
JJ, máme rovnaký, loni vytiekol...letos manžel podložie rovnal ešte viac vodováhou na nový a ten drží v pohode.
|
Martina, 3 synové | 101865 |
16.8.2016 18:03:13
Žíznivý pterodaktylus by byl zábavnější.
|
Diva.Bara | 37553 |
16.8.2016 18:01:29
já si tipovala souseda, který bere vodu na zalévání a jednou to přehnal. tak nic, sousedské vztahy zachovány.
|
Slupka | 133444 |
16.8.2016 17:51:18
Hm, tak fyzika místo slůněte? To je nuda
|
Koulička M | 128389 |
16.8.2016 16:51:25
Dík za info jen mě mrzí, že v tom nemají prsty zelení mužíčci s anténkami, ale "jen obyčejná" příroda
|
Cimbur | 64764 |
16.8.2016 16:42:37
V našem kruhovem bazénku s nafukovacím prstencem se nekoupalo slůně, ani banda pubertální mládeže. I kdyz manžel pro jistotu na noc pouštěl naši vítací psici. Díra tam taky není. Došlo k tomu, co tu nastínila i Pampela. Bazén je větší, než ten předchozí, a je asi extrémně citlivý na rovné podloží. Takže když jsem ho instalovala sama samotinká a manžel mi mohl tak leda ukazovat berlemi, tak jsem dobře neurovnala terén a ani se mi nepodařilo ideálně srovnat bazén. Ten se po dešti preplni, pak se začne naklanet.
Dnes ráno byl kriticky nakloněný a manžel byl nakonec i svědkem toho přelití. Zkusil lem podržet, ale moc to nepomohlo. Prostě se 30 čísel vylilo a bazén se zase srovnal. Konec záhady. |
Cimbur | 64764 |
8.8.2016 14:32:42
To mě taky napadlo, ale tak plný nebyl, je to skoro vyloučené, zkoušela jsem tlačit na prstenec a ani se nepohnul. Spíše jak píše Zerat - bazén upouští do podloží.
|
zerat | 18305 |
8.8.2016 13:50:29
Cimbur, nám takhle zlobil předloni bazén od rodičů. Nakonec byl problém v podlážce - prostě měla díry a nárazově upouštěla - máme jílovité podloží, tak nevím, jestli je to možné, že ten jíl vždycky chvíli odolával než zase upustil... Nový bazén nám to nedělá.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.