| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : BIO

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5814  [Dalších 5784 >>]
Muumi ++++ 41406
2.2.2018 10:17:06
Já přece nekomentuji tvoje nadání na jazyky. Komentuju tvoji neúctu ke čtenářům české diskuze. Talent na jazyky je patrně k překládání potřeba, ale to sem vůbec nepatří.
Danulu 23974
2.2.2018 10:16:35
A treba myslim ze neumim anglicky spatne,ale kdyz jsem.v nemeckem modusu tak hruza bes,kdyz jdu z cestiny tak dobry, je to tim ze anglinu jsem se ucila z cestiny. Manzel je talent na jaxyky.a sficuje.mezi nimi jako nic
Danulu 23974
2.2.2018 10:14:55
Mummi tak proto by jsi taky mela o nadani.a umu u.jazyku.neco vedet,a jelikoz vim ze je tady hodne nemcinarek a prelozi to kdyz bude potreba,nemusis vsechny hnef zhasovat,kdybych to propletala anglinou jak je to zvykem u mlafych tak by ti to ani neprislo. Na preklady musis mit talent,ne vsichni kdo umi.jaxyk to muzou delst
Muumi ++++ 41406
2.2.2018 10:13:40
Já nekomentuji tvůj písemný projev v češtině, ale prostě když tam hodíš půlmetrovou německou slozeninu, někteří z nás tomu prostě nerozumí.
Danulu 23974
2.2.2018 10:12:42
Len ja to k tomu.taky. to je tezke to nevkladat,kdyz mluvis s deckama cesky tak ti automaticky chodi na jazyk nemecke slova. To same s moji sestrenici ktera bydli taky v nemecky mluvici zemi,proklafame to bezne
Muumi ++++ 41406
2.2.2018 10:11:06
Jsi na české diskuzi. Ono je to pak těžko srozumitelné, kdyz tam vkladas německé výrazy. Jinak ano, jsem překladatelka. Nějaké jazyky ovládám.
Len 108740
2.2.2018 10:06:30
Mummi, to je ale nadanim na jazyky, nekdo to tak nezvlada. Ja treba mam tu poruchu spojenou s dyslexii, ktera zpusobuje, ze si nekdy pripadam jak s Alzheimerem, nevzpomenu si na slova, i uplne bezna. Jinak se teda snazim anglictinu do cestiny nevkladat, beru to jako procvicovani. Ale kdyz se tady sejdou Cesi, tak to je opravdu hrozne poslouchat, anglicke slovo v kazde vete. Lidi to opravdu delaji bezne.
Danulu 23974
2.2.2018 10:00:07
Muumi mluvis ty jinym jazykem ? Slysela jsi nekdy o.tom ze nekdo je na jazyky vice nadany a jiny min? Ja se soustredila na Nemcinu a Anglictinu,nejsem jazykovy talent ale tema jazyky jsem mluvila uz v rannem mladi. Tyhle jazyky me zivy,ne Cestina I kdyz me to nekdy mrzi. Ale ono se to vse krasne pohrdave mluvi z Cech jde mluvis svym.jazykem vid?
Danulu 23974
2.2.2018 9:57:19
Pockej jak za chvili budu tady psat krasne Cesky,jsem si.koupila po x letech 4 ceske knizky~;)ovsem jelikoz jsem legastenik, a musim se porad zdokonalovat v Nemcine a Anglictine tak tomu.nedavam velkou nadeji, ale ja zapomnela ze na rodine jsou vsichn
[<<Předchozích 20] Názory 2130 z 5814  [Dalších 5784 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.