Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
Puma | 54527 |
29.1.2018 18:27:05
Chtěla bych širokou pěknou postel 120-140cm. Od určitého věku je postel místem, kde se odehrává většina času doma. Postel bych umístila tak, aby když se otevřou dveře, nebyl hned "na ráně" - na to jsem já citlivá.
Dostatečně velký psací stůl, který bych nejspíš dala pod to okno. |
Inka. | 141843 |
29.1.2018 18:20:54
Mně taky ne, máme menší i kuchyň i ložnici. Dětský pokoj máme 8m2.
|
Inka. | 141843 |
29.1.2018 18:04:49
Syn měl 8m2. Je tam skříň, knihovna, psací stůl. Zvýšená postel, pod ní skříňka. A jeste takový úzký policovỷ regál.
|
Gajka + 2 | 13976 |
29.1.2018 17:59:58
Na zemi je mensi koberec na hrani s legem a pak vlastne jeste ma policku na trofast sestavou na lego vytvory.Kdyby tam nebyla ta skrin bylo by to podle mne uplne akorat, ale byt musi
Za dvermi - oteviraji se dovnitr-ma hacky z ikei na batohy.Jooo a na zdi minecraft obrazy. |
kokesbobes | 130816 |
29.1.2018 17:48:03
je mu 9let, nepořádník , hraje si, válí se, lítá venku,
|
Gajka + 2 | 13976 |
29.1.2018 17:36:11
sestavu....a nastenku. Pisu z mobilu a nejak se mi to rozhodilo na 2 prispevky.....jo a doporuciji vice svetel...napr.u postele a na stole apt.
|
Gajka + 2 | 13976 |
29.1.2018 17:34:59
Mame podobny pokojik.Na stene se dvermi mame postel.Je presne na cm k ramu dveri.Ma i spodni vysunovaci luzko a dva supliky.Na stene pod oknem pred topenim maly psaci stul-na miru s vykrojenim na topeni.Na levo je satni skrin a pred ni smerem ke dverim mala otevrena knihovnicka.Na prave stene ma trofast sedtavu
|
kokesbobes | 130816 |
29.1.2018 17:15:18
Zdravím. Synův pokojíček...3,5 x 3,5 metru, výška 2,60m. Tedy čtverec, kde v levém dolním rohu jsou dveře, otvírané do chodby. Na protější straně uprostřed stěny okno - šířka 1,20. Směr sever. Pod ním radiátor.
Bude v něm sám, jen snad někdy přespí kamarád. Momentálně má svoji jednoduchou dřevěnou postel. U ní malý regál na knížky. Oblečení může mít se mnou v šatně bokem, takže šatní skříň není v pokoji potřeba. Takže psací stůl - klasicky k radiátoru pod okno??? Postel - napadla mě i palanda nebo více vyvýšená postel. Dříve měl naproti posteli komodu s tv (abych si o víkendu trošku přispala). Věci do školy a tvoření,blbůstky má zatím ve starých poličkových sloupech, jinak lego, auta, zbraně v plastových boxech na zemi. Jde o malý prostor, ráda bych ho nezahltila, ale taky aby měl útulno a místo pro případné přespání. Zaplnit nějakým dřevěným regálem jednu stěnu, pod okno psací stůl, k jedné stěně postel a 4 stěnu nechat "volnou"? Pro ty boxy? Díky moc. |
Slonisko | 65085 |
14.11.2017 23:06:19
Gigi,uvidíme, počítám že za čtyři roky (až bude starší končit SŠ) se toho může dost změnit a můžeme se po domě rozstěhovat jinak. (kdyby bylo úplně nejhůř, je tu ještě sklep, původně tam prý bydlel správce)
Ad počítač v obýváku má dva háčky, - obývák ještě nemáme hotový a jentak mít nebudeme, je v plánu až úplně nakonec. - kamarádi synů se shromažďují právě okolo počítače a je pro ně i pro mě lepší, když jsou zalezlí nahoře v pokojíčku. |
Gigi | 134129 |
14.11.2017 21:59:24
Takový postoj měli naši k pracovně taky. Výsledek je, že s bráchou ani jako dospělí nemluvíme ani nikdy nejspíš nebudeme. Společný pokoj využívá k šikaně (nedovolí mi zhasnout když chci spát apod.) a navíc se prostě nevejdem. Dva dospělí mají jiné potřeby a víc věcí než dva puberťáci, počínaje nároky na oblečení (přibyly nové varianty oblečení - hlavně společenské a pracovní), pracovní potřeby (mých 600 knížek a jeho 3 počítače) a konče nároky na koníčky (sport a umění zabere hodně).
I když se mají rádi teď a vycházejí v jednom pokoji dobře, soukromí potřebují nebo budou potřebovat velmi brzo, a to i kvůli sobě, nejen kvůli návštěvě kamarádů. Ad počítač - když jsem byla menší a bylo běžné mít jeden počítač na rodinu, byl většinou v obýváku, tj. hráč nerušil v pracovních a spacích místnostech a rodiče navíc měli kontrolu co tam dělá - co tato varianta? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.