Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| .libik | 142094 |
|
|
26.2.2018 18:46:35
reagovala jsem logicky - na poznámku o tom, jak zemřeli lidé z Marlbora
![]() Jinak Buchli, já mám pocit, že ty máš své nekouření vyřešené a nijak tě netrápí, ne? Jestli máš puzení k šíření nenikotinové víry, dobře tohle evangelizační pnutí znám , ale držím se zpátky. |
| Grainne | 67561 |
|
|
26.2.2018 18:44:24
Jentakj, prosta lidska dustojnost ti nic nerika? Ti lide by si treba radi vydelali sami na sebe a sve deti.
|
| jentakj | 147688 |
|
26.2.2018 18:42:23
Libik - já tam byla taky klient a jednali se mnou s despektem - co si to dovoluju tam být, tam chodí přece jiní /asi jako že horší nebo co/, pomalu mi řekla, že jsem vyžírka a flákač. Ta úřednice byla fakt hnusná - tak jsem řekla, že chci nadřízeného a šla si stěžovat. Tam ani nepípli, je fakt, že já byla rozzuřená a byla jsem dost hlasitá, přehodili mě k jiné úřednici a byl klid. A nejsem jiného etnika, takže to je člověk od člověka.
|
| Grainne | 67561 |
|
|
26.2.2018 18:42:09
Sedmi, po pravde me to spis drti, ze nemuzu udelat vic.
Jeste vic me pak drti kecy, ze si za to kazdy muze sam......ja a jeden z mych synu se s nimi vzdycky zakecame, tak vime svoje. Mj. i lide s VS vzdelanim, proste jim mozek prestal spravne fungovat a prisli postupne o vsechno, treba. |
| Buchli | 121873 |
|
|
26.2.2018 18:41:41
Libiku, zase, prostě reaguješ nelogicky, ve stylu naněcoseumřítmusí. Ale proč tomu pomáhat třeba kouřením? Chápu, že závislosti na nikotinu se zbavuje fakt blbě. Ale nemá cenu si něco nalhávat, kouření zkracuje život v průměru o dlouhý roky, některý údaje hovoří až o patnácti letech.
|
| .libik | 142094 |
|
|
26.2.2018 18:39:47
Ježišmarjá, všichni v době zobrazovacích metod umřou buď na kardiovaskulární systém nebo na nádor, pokud neumřou na něco extra (co je zatím vzácné). Na co bys chtěla umřít, Buchli?
V naší kultuře není obvyklé odejít na kopec a tam přejít na druhý břeh, když je čas ![]() |
| Greta nakukujici | 129120 |
|
26.2.2018 18:36:44
Buchli, podivej se na ten odkaz, ktery jsem davala Filipovi pokud budes mit cas. Zavislost na cigeratach se vytvori stejne rychle a je stejne silna, jako treba na heroinu. K tomu jsou do cigeret umele pridavany latky, k podpore vytvoreni zavislosti.
https://sickofsmoking.nl/en/ |
| .libik | 142094 |
|
|
26.2.2018 18:36:42
Já jsem jednou na pracáku seděla u okénka vedle Roma (50-60 let), se mnou jednali jako s klientem, jeho verbálně šikanovali, v momentě, kdy ho vysmívali, protože se nevyznal ve smlouvě a neměl čtecí brýle, jsem zasáhla. Nesnáším to, nebudu se na to dívat.
A je mi blivno z toho, jak se vytváří legendy o hordách cikánů útočících na auta nebohých referentek okresní správy, je to kravina. |
| jentakj | 147688 |
|
26.2.2018 18:36:00
Kudlo - ale oni se neskládali na Kudlu, ale na děti, které na ten oběd nemají a neavizovalo se předem, že mezi těmi dětmi je zrovna Kudla. Fakt by tě urazilo, kdyby učka si vzala tvého tátu někde bokem a řekla - já vím, že jste v tíživé situaci, nepřijal byste pro Kudlu obědy zdarma? A nikdo nebude pak řešit, že Kudla chodí zdarma /že se to platí z toho účtu, kam má přístup jen účetní/. Jak děti vědí, že Kudle to platí škola? Jiní platí taky obědy dětem z účtu, tak je jídelně přece jedno a nezkoumá, z jakého účtu tu peníze přijdou.
|
| Buchli | 121873 |
|
|
26.2.2018 18:32:28
Greto, četla jsem, že nejméně čtyři Marlboro mani umřeli na nemoci spojené s kouřením.
|
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.