| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Jak jste se namlouvali?

Hejného metoda výuky matematiky je v ohrožení

Josef Kubát

Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.

(?)
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1853  [Dalších 1833 >>]
Tereza123 152079
22.10.2016 22:18:31
Zda jsem si něco špatně nevyložila samozřejmě nevím, jinak bych sem nepsala. Jinak děkuji za příspěvky. Nejvíc by mi asi pomohlo paradoxně to, kdybych si byla jistá, že jsem se mu nelíbila a jen tak si pohrával a pak mu to začalo vadit. Lepší než pocit, že jsem něco zkazila...
Tereza123 152079
22.10.2016 22:16:01
"jseš si jistá, že po tobě jel?" Jistý si nemůže být nikdo ničím, ale když mě pod stolem hladil po stehně, když se nikdo nedíval, tak mě třeba různě hladil atd., začal o sebe dbát, předvádět se , tohle už jsem kolikrát zažila a skončilo to "chozením"..Jak by sis to vyložila ty? Možná jsem asi fakt blbá a je to normální flirtování, fakt nevím, zase tak zběhlá nejsem
Tady to hnusné chování mi evokovalo má mladá léta, když jsem se snažila odehnat nechtěného nápadníka, ale já na něj nijak nedotírala, párkrát jsem mu nahrála na případnou akci a když nezareagoval, stáhla jsem se
Ráchel, 3 děti 76748
22.10.2016 20:57:20
hm. ber to tak, že je to prostě chudák s křehkým egem.
někteří lidé vypadají prima a zjistíš, že jsou to v reálu nezralí jedinci. je těžké, když nás někdo lidsky zklame, ale takový je život.
Bouvier 147935
22.10.2016 20:42:00
Za mě zřejmě špatně (a v tomto případě opakovaně) vyhodnocuješ.
- on "přestal" a Ty jsi si to vyložilo, že si je řada na Tobě
- jeho vztah se ženou/přítelkyní podceňuješ
- v kontextu s tímto je otázkou, zda vyhodnucuješ jeho prvotní slibné signály
Ale zase na druhou stranu, je docela pravděpodobné - chápu dobře, že jste na toto téma v žádném stádiu neztratili spolu slova? - že jsi měla málo informací a také u něj se mohlo něco vyvíjet, ono se kolikrát stane něco nepředpokládané, co ovlivní mnohé. Kdyby se to stalo mně ve 20+, nechtěla bych ho už vidět. Kdyby se mi to stalo ve 30+, vrtalo by mně to hlavou a chtěla tomu přijít na kloub. Kdyby se mi to stalo ve 40+, nechala bych to plavat, protože už bych věděla, že v životě se někdy dějí věci~;)
Ještě k tomu špatnému vyhodnocování - všichni k tomu mám někdy tendence, když jsme právě pohlceni emocema~;) Já právě s věkem se urputně~:-D snažím toho vystříhat~d~ Vím zcela určitě, že vážně netoužím být zamilovaná. Chci v životě trochu toho klidu, ne komplikace~2~
Hello 25305
22.10.2016 20:04:47
No s jses si jista, ze po tobe jel? Treba proste jen byl milej, tak jak je zvyklej byt milej na kazdyho.
Ze si vybral tvoji skupinu? Nejakou si vybrat musel, ne? Treba si vybral tu vasi jenom proto, ze se v ni nachazeli podle nej ti nejlepsi odbornici.
Jiskreni a dusno? Nenapadne pohledy? Necitila jsi to jen ty?
Vem to z jeho strany - prida se k nejake skupine a tam po nem vyjede nejaka zenska a zacne ho z jeho pohledu pronasledovat, ackoli on ji k tomu (podle sebe) nedal zadny podnet. Tak ji da jasne najevo, ze ne. Ona nechape a pronasleduje dal, tak holt zacne byt neprijemny.
Se svou "urousanou" zenou muze byt vice nez stastny.
Opravdu ne kazdy chlap, ktery je milej, je milej jen za ucelem dostat dotycnou do postele.
Jak by ses chovala ty, kdyby po tobe porad jel nejaky spolupracovnik, i kdyz jsi mu dala uz pred tim najevo, ze nemas zajem? A on si proste jen spatne vylozil, ze se k nemu chovas hezky.
Tereza123 152079
22.10.2016 15:45:48
Zefýr, něco z toho co píšeš tak mohl tak vnímat i on, přitom nejsem žádný suverén. V té fázi, když už mi házel klacky pod nohy, párkrát jízlivě něco v tom smyslu poznamenal. Říkala jsem mu kdysi, že jsem ho kdesi potkala a on mě vůbec nezaregistroval a on řekl cynicky "Jak je to možné, že bych si nevšiml takové krasavice"?! (výraz krasavice zdůraznil) Žádná krasavice nejsem, muži mě spíš definují jako "sympatickou". Nebo jsem se mu opravdu nelíbila a mluvil ironicky~8~ ..taky možnost..
Kat 121378
22.10.2016 15:27:39
Terezko, v mem okoli mam pani, ktera se po vice jak 20 letech rozvedla. A nyni je vdana a spokojena. S muzem se maji velmi radi. Oba dva jsou uz vice mene v predduchodovem veku.
agnes+2 66870
22.10.2016 15:21:50
Žádná se nechceme vdávat. Každá chceme nejdřív sex a pak se uvidí. Nakonec ale mužům ten sex stačí, ale žena chce vztah. Tak je to zkrátka zařízené. A muži to vědí
zefýr 58223
22.10.2016 15:21:13
Aha, ono tak obvyklé- ten může být rád, že mám o něj zájem. Tak jak je možný, že neměl?! ~;)
Tipuji to na tvoji zraněnou ješitnost. Z toho se brzy oklepeš.
Tereza123 152079
22.10.2016 15:20:41
Už se mi ani nechce rozehrávat další seznamovací tance, jsem už na to dost stará a životem znavená. Tady tohle jednání mi přijde uhozené. Zajímalo by mě, zda se může vůbec zamilovat někdo do ženy nad čtyřicet, byť udržované a dobře vypadající. (kupodivu se za mnou občas na ulici ještě někdo otočí).Jestli si už raději na normální život v páru nemám nechat zajít chuť.
[<<Předchozích 10] Názory 1120 z 1853  [Dalších 1833 >>]

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.