Kromě zastánců se k Hejného metodě vyjadřuje i početný zástup kritiků.
| Z+2 | 109449 |
|
|
16.10.2016 15:33:50
Já nevím. Píšeš to.
![]() Hned to jdu oplakat. Jediným smyslem mé registrace na rodině, bylo ti nadbíhat a ty takhle. ![]() |
| Z+2 | 109449 |
|
|
16.10.2016 15:32:27
Mandelinko, to řikáš jako dle všeho žena s největším počtem náhodných partnerů z rodinky.
Nazval bych to pravým jménem, ale ty by jsi se urazila. ![]() |
| mandelinka | 32633 |
|
|
16.10.2016 15:31:41
Ztko, všeobecně se tu ví, že jsem nežárlila ani na vlastního manžela. Proč bych měla tedy na nějakýho virtuálního chlapa, kterej se mi navíc jeví jako chlap, kterej vlastně ženy moc rád nemá?
Já mám ráda úplně jiný typ mužů - a to ty nikdy nebudeš. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
16.10.2016 15:30:59
Jenže ty se jako kráva chováš, s tím těžko něco nadělám. Vůbec nejde o názor, ale o manipulativní způsob diskuse. Podsouvání toho co nepíšu. Navíc v kontrastu k tvému moralizovaní a ohrazování se proti manipulaci.
Nevidím jediný důvod proč nereágovat. Přiznám se, že tenhle podlej způsob diskuse mi vadí. |
| Z+2 | 109449 |
|
|
16.10.2016 15:26:22
Tak ty jsi do teď žárlila? Tak to by mně nenapadlo.
![]() |
| Kudla2 | 58452 |
|
|
16.10.2016 15:25:55
A proč bychom my neměly psát názor zcela opačný?
A ostatně, proč se tak vehementně snažíš nás o jeho účinnosti přesvědčit? Pokud ti to fakt funguje, tak asi víš svý a je úplně jedno, co si o tom kdo jinej myslí, ne? A člověk, kterej je fakt nad věcí, těžko bude oslovovat spoludiskutéra "krávo", nota bene pokud mu ten spoludiskutér jen připomene jeho vlastní výroky. Skutečnej hráč by měl umět trošku udržet poker face a unét i prohru s elegancí. Když už je něco zajímavý, tak TOHLE, ne uzlíček nervů, kterej si hraje na frajera, ale ztratí fazónu při prvním náznaku toho, že mu to někdo "nežere". |
| mandelinka | 32633 |
|
|
16.10.2016 15:23:08
Pam-pelo, pravdu díš. Nadbíhat chlapovi je něco co je mi absolutně proti srsti. Mne musí chlap přesvědčit, musí mne okouzlit, musí se sakra snažit, aby se mi dostal do kalhotek. (mluvím o potencionálním partnerovi, chlapovi se kterým mám být dýl)
|
| Z+2 | 109449 |
|
|
16.10.2016 15:16:47
Monty. Tak, protože jsem přesvědčený, že v některém čase a za správných okolností to funguje na pakticky všechny ženy. Měl bych kvůli tomu, že se mnou nesouhlasíte, psát něco jiného?
Jen tady v diskusích z tohohle týdne máte tři příklady, že to funguje. Proto jsem to napsal jako postřeh Jasmín. Že z toho bude diskuse kde se některé budou histericky snažit, že co mi funguje nefunguje a na ně už vůbec ne mně teda vůbec nenapadlo. A jsem přesvědčený, že by to na ně fungovalo. Stejně jako na jiné. Proč bych svůj názor neměl psát? |
| Ropucha + 2 ropušata | 120300 |
|
|
16.10.2016 15:12:29
Kudlo, mně se vybavil Škvoreckého Danny
Jak měl vymakaný určitý výraz tváře, který na dívky spolehlivě platí Tak to je, někteří hoši sázejí na líbivý zevnějšek a nějaká nacvičená gesta a i když je to průhledné, určitě jsou dívky a ženy, na které to platí. Na všechny určitě ne. |
| Pam-pela | 97353 |
|
16.10.2016 15:10:32
Kuličko, buď to tomu chlapovi stojí za to a snaží se (i kdyby to jen "zkusit"), anebo nestojí.
Ty sklony chlapů k "lovu" - a dobývání jsme tak nějak potlačily a tak prostě někteří jsou cestou co nejmenší snahy... Neuvědomujeme si, že bychom měly být ne tak moc lehce dosažitelné... ![]() |
Lidový rok - DubenPraha 4
Ukliďme svět, ukliďme Česko - jaro 2018Praha 4
Malí fotografové: Tajemný portrétOlomouc
Haló JácíčkuKladno
Konstelace - seminářPraha 8 Další akce nalezte zde
Velikonoční kynutý koláč ala volské oko
Perníkový beránek Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.
Publikační systém WebToDate.